Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 591
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

unikatowydiament napisał(a):
witamy się cieplutko:)

a witamy witamy, i pozdrawiamy :)

U nas nic nowego oprócz tego, że zmieniłam karmę Brunowi bo poprzedni (royal canin) znudził mu się i jakoś nie za bardzo lubił ją gryźć. Natomiast tą nową to suchą wcina i pięknie gryzie :)

Na spacerkach w miarę mamy jakoś ogarnięte wszystko; także nie jest źle. Brakuje nam śniegu i jakby było jasno wieczorami, bo nie lubimy chodzić w ciemnościach.

Posted

To o ten model mi chodziło ;)
Te zielono czarne co są tam na zdjęciu to nasze :evil_lol: Tzn. teraz oddałam je do schroniska bo po 1. były już trochę zniszczone, a po 2. mój z nich wyrósł :)

Posted

Talucha napisał(a):
Fajnie będą wyglądać :)

Obrożę już taką mamy i liczyłam na to że szelki i smycz też nam taką zrobi, ale coś mi się wydaje że do stycznia chyba się do niej nie dobije :(

Posted

O czego ja już nie próbowałam :) Na gg za pierwszym razem po obrożę pisałam, to teraz pierwsze co to na gg, nie odpisała to na dogo , no i dzisiaj na maila.

Ja to mam szczęście, przez cały tydzień była dostępna na gg, a jak już się zdecydowałam to nagle jej nie ma.

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj właśnie wyszło jaka jestem cierpliwa. Tak bardzo nie mogę się doczekać tych szeleczków dla Bruna, że pokłóciłam się z mamą o to że ma nie otwierać koperty jak do mnie przychodzi, a mama zawzięcie mi tłumaczyła że musi sprawdzać co ja dostaję i od kogo.

Zdjęcie, jedyne nie rozmazane :
[IMG]http://img856.imageshack.us/img856/9209/dsc0089yt.jpg[/IMG]

Mój kochany misiu strzelił dzisiaj focha na mnie, bo wyjście na spacer się opóźniło i dopiero o 19 mogłam z nim wyjść. Także chodził od 18 smutny po domu i mnie unikał, ale jak tylko usłyszał, że złapałam za obrożę to aż mnie wywrócił tak się cieszył :loveu: KOCHAM GO normalnie !!

Posted

Jakby mogli łaskawie zrobić aplikację na telefony dla forum Dogomanii to byłoby naprawdę fajnie :-)

Śnieeeeeeeeeeg po kolana (oczywiście moje ^^).
Czekam nadal z niecierpliwością na przesyłkę od DogStyle :-).
Może jutro przyjdzie... ojej ale ja jestem niecierpliwa :-P

Posted

Dzisiaj miałam najdłuższy spacer w swoim życiu. Trwał on aż 5 min, a jestem tak zmęczona jakby 2h trwał. Strzelają tymi gównianymi portretami,a Bruno się tak tego panicznie boi, że żebym mogła go utrzymać i żeby mi nie zwiał to prawie go udusiłam. Płakać mi się chce od tej bezsilności. Bo co bym nie robiła i tak spacer jest zepsuty, bo mój pies wszystkiego się boi. ;(