Karro Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 deer_1987 napisał(a):o gdzie wyjechal? :) Wyjechała ;););) Na narty na styku włoch austrii i czegoś tam jeszcze :) Ale w sobotę już wraca :multi: Quote
taxelina Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Nie wiem jak ja przeczytalam, ale przeczyrtalam ze to Bruno wyjechal :oops: Quote
Speedymania Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Już jestem. Bruno został w domu, ale na szczęście nie przeżył tak bardzo rozstania. Fotek nima, bo nie było kiedy zrobić, ale postaram się coś tam trzasnąć :) deer_1987 czasem tak się zdarza człowiekowi, że za szybko przeczyta i pomyli się. A byłam na styku Włoch, Austrii i Szwajcarii :) Quote
Speedymania Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Dużo śniegu tak 2.5 m zaspy :) Trochę dużo ludzi którzy nie umieją jeździć. Nie rozumiem dlaczego skoro nie umie jeździć to pakuje się na czarną ? Nie ogarniam tych ludzi. Świetnie w sumie było , ale i tak stwierdzam, że wystarczy jeden dzień bez Bruna i już jest smutno. Quote
Oscar Patric Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 to super że wyjazd się udał głaski dla Bruno zasyłamy:) Quote
dianusia921 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Musiało byś świetnie na wyjeździe :) Słuchaj, możesz sprawdzić poprawność maila, bo nie dam rady wysłać Ci tej książki. Możesz podać maila jeszcze raz ? Quote
Karro Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Bruno zrobił ogromne postępy :multi: Reaguje na smakołyki, zaczyna bawić się z Cesarem, po raz pierwszy przyszedł do mnie się przywitać :multi: Zaczyna " normalnieć " :loveu: Kilka fotek: Brunomania ostatnio nie nosi ze sobą aparatu :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 http://img545.imageshack.us/img545/6250/24706241.jpg słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu: Brunomania ostatnio nie nosi ze sobą aparatu :mad::mad::mad::mad: Quote
Oscar Patric Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 gratulacje postępów,oby tak dalej:) wyczochraj Brunusia od Nas:) Quote
Speedymania Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 dianusia921 napisał(a):Musiało byś świetnie na wyjeździe :) Słuchaj, możesz sprawdzić poprawność maila, bo nie dam rady wysłać Ci tej książki. Możesz podać maila jeszcze raz ? katarzyna9696@onet.eu tamtem mi się popsuł, a ciągle nie mam czasu na zmianę :) Quote
Speedymania Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 dOgLoV napisał(a):http://img545.imageshack.us/img545/6250/24706241.jpg słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu: :mad::mad::mad::mad: Już się tłumaczę. Po pierwsze mam lustrzankę której mi szkoda na mrozie i przy zabawie z Brunem. Trochę mnie kosztowała razem z obiektywami. Po drugie wolę skupić się na pracy z Brunem i mieć wolne ręce niż robić zdjęcia. Tak to prawda i idzie nam co raz lepiej i nie ukrywam wszystko dzięki przewspaniałej UNDERSTANDME i cudownemu CESAROWI. Publicznie dziękuje wam za wsparcie i mam nadzieję, że understandme będziesz jeszcze mi pomagała, bo mamy kilka rzeczy do nauczenia się. Jestem w 7 niebie - mój pies nauczył się" DO MNIE". Szok, nadal oczywiście ćwiczymy, ale nie mogę w to uwierzyć! Zdjecia ode mnie .... no cóż jak już mówiłam wolę pracować i zdawać relację niż robić focie :) Quote
Karro Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Zawstydziłas mnie i Cesara :oops::oops::oops::oops::oops: Bardzo nam miło :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Speedymania Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 understandme napisał(a):Zawstydziłas mnie i Cesara :oops::oops::oops::oops::oops: Bardzo nam miło :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pfff no chyba nie myślałaś że Ci nie podziękuję ! dOgLoV napisał(a):Jestes usprawiedliwiona :eviltong: Dziękuję za zrozumienie. Świętujemy. Oblewamy i nie wiem co tam jeszcze. Skaczemy ze szczęścia. MÓJ BRUNO. Uwierzycie? Mój pies przeszedł obojętnie obok koparki i maszyny robiącej dziurę w asfalcie. A kiedy klapa od śmietnika 2 razy walnęła podniósl głowę i spojrzał na mnie ( ja się roześmiałam) i powrócił do wąchania ! Na dodatek to jeszcze nie wszystko. Szedł sobie pan z labradorką ( bez smyczy biegała, na luzie), podbiegła do nas. A Bruno ! ... OMG nie mogę w to uwierzyć. Chciał się z nią bawić ! Aż się zmęczyłam. Najlepsze, że nikt z współmieszkańców domu nie rozumie z czego ja się tak cieszę. Ale chyba wy to ogarniecie. Quote
łamAga Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Super !!!!!!!!!!!!!!:multi: cieszymy sie razem z Toba :multi::multi::multi::multi: Quote
Talucha Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Świetnie! Widzisz jak praca się opłaca! Cieszymy się z Wami :D:multi: Quote
dianusia921 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Super ! :multi: Strasznie się cieszę i jestem z Was dumna ! :loveu: Quote
Oscar Patric Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 super wiadomość:) tulaski zasyłamy Quote
Speedymania Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Mniam mniam ---------------> Już do Ciebie biegnę ! Poczekaj na mnie ! Quote
Speedymania Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 I CAN FLY !!!!!!!!!!!!!!!! Tylko tyle bedzie zdjęć, bo nie chcą się dodać <zły> Quote
łamAga Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 http://img705.imageshack.us/img705/5945/dsc0258id.jpg hihihihi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Talucha Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 http://img705.imageshack.us/img705/5945/dsc0258id.jpg myślałam, że to jakiś inny pies :lol: Quote
taxelina Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 http://img705.imageshack.us/img705/5945/dsc0258id.jpg Jaki zasniezony :) Quote
Recommended Posts