Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 591
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem. Bruno został w domu, ale na szczęście nie przeżył tak bardzo rozstania.
Fotek nima, bo nie było kiedy zrobić, ale postaram się coś tam trzasnąć :)
deer_1987 czasem tak się zdarza człowiekowi, że za szybko przeczyta i pomyli się.
A byłam na styku Włoch, Austrii i Szwajcarii :)

Posted

Dużo śniegu tak 2.5 m zaspy :) Trochę dużo ludzi którzy nie umieją jeździć. Nie rozumiem dlaczego skoro nie umie jeździć to pakuje się na czarną ? Nie ogarniam tych ludzi.
Świetnie w sumie było , ale i tak stwierdzam, że wystarczy jeden dzień bez Bruna i już jest smutno.

Posted

Bruno zrobił ogromne postępy :multi: Reaguje na smakołyki, zaczyna bawić się z Cesarem, po raz pierwszy przyszedł do mnie się przywitać :multi: Zaczyna " normalnieć " :loveu:

Kilka fotek:

Brunomania ostatnio nie nosi ze sobą aparatu :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
http://img545.imageshack.us/img545/6250/24706241.jpg słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu:

:mad::mad::mad::mad:

Już się tłumaczę. Po pierwsze mam lustrzankę której mi szkoda na mrozie i przy zabawie z Brunem. Trochę mnie kosztowała razem z obiektywami.
Po drugie wolę skupić się na pracy z Brunem i mieć wolne ręce niż robić zdjęcia.

Tak to prawda i idzie nam co raz lepiej i nie ukrywam wszystko dzięki przewspaniałej UNDERSTANDME i cudownemu CESAROWI.
Publicznie dziękuje wam za wsparcie i mam nadzieję, że understandme będziesz jeszcze mi pomagała, bo mamy kilka rzeczy do nauczenia się.

Jestem w 7 niebie - mój pies nauczył się" DO MNIE". Szok, nadal oczywiście ćwiczymy, ale nie mogę w to uwierzyć! Zdjecia ode mnie .... no cóż jak już mówiłam wolę pracować i zdawać relację niż robić focie :)

Posted

understandme napisał(a):
Zawstydziłas mnie i Cesara :oops::oops::oops::oops::oops:

Bardzo nam miło :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Pfff no chyba nie myślałaś że Ci nie podziękuję !

dOgLoV napisał(a):
Jestes usprawiedliwiona :eviltong:

Dziękuję za zrozumienie.

Świętujemy. Oblewamy i nie wiem co tam jeszcze. Skaczemy ze szczęścia. MÓJ BRUNO. Uwierzycie? Mój pies przeszedł obojętnie obok koparki i maszyny robiącej dziurę w asfalcie. A kiedy klapa od śmietnika 2 razy walnęła podniósl głowę i spojrzał na mnie ( ja się roześmiałam) i powrócił do wąchania !
Na dodatek to jeszcze nie wszystko. Szedł sobie pan z labradorką ( bez smyczy biegała, na luzie), podbiegła do nas. A Bruno ! ... OMG nie mogę w to uwierzyć. Chciał się z nią bawić !
Aż się zmęczyłam. Najlepsze, że nikt z współmieszkańców domu nie rozumie z czego ja się tak cieszę. Ale chyba wy to ogarniecie.