Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosia dobrze radzi. Pewnie jest psem jakiegos pijaka i tak sobie całe zycie łazi. W jakim rejonie go widujesz? jaka ulica?

A co do promyka,to najlepiej w sprawie psa napisac do Irasiad,babki wspołpracuja ze schronem i jeżeli one wezma psa pod swoje skrzydła,to nie stanie mu sie krzywda.

jakby co,mam dawke strongholdu na 10-20 kg.W jego sytuacji nawet na slepo podac-nie zaszkodzi.

Posted

[quote name='brazowa1']Gosia dobrze radzi. Pewnie jest psem jakiegos pijaka i tak sobie całe zycie łazi. W jakim rejonie go widujesz? jaka ulica?

A co do promyka,to najlepiej w sprawie psa napisac do Irasiad,babki wspołpracuja ze schronem i jeżeli one wezma psa pod swoje skrzydła,to nie stanie mu sie krzywda.

jakby co,mam dawke strongholdu na 10-20 kg.W jego sytuacji nawet na slepo podac-nie zaszkodzi.

Znam dziewczyny z Irasiad.
Mieszkam tu (tu tj. ulica Reja we Wrzeszczu) od 15stu lat - nigdy tego psa nie widziałam. W zeszłą niedzielę widziałam go pierwszy i ostatni raz.
Co mu dolega, jak myślisz...?

Posted

pewnie nuzyca i świerzb,wetem nie jestem,ale tak na oko,z tego,co do schronu trafiało wnioskuję.
Kurcze,daj znać,jak go zobaczysz jeszcze raz ,mieszkam we Wrzeszczu,tylko inny rejon.

Posted

Jasne, dam znać.
Pies ten tydzień temu polazł na zielony trójkąt, co mnie bardzo zmartwiło, bo tam w większości straszne bydło mieszka....Zresztą, tam są same bloki, wątpię, że ktoś takiego psa trzyma w mieszkaniu....
Zastanawia mnie, że on się nie bał ludzi, jakoś nieszczególnie go interesowali. A jak trzymałam puszkę z żarciem, to podszedł do mnie bez problemu. To może świadczyć o tym, że faktycznie ma "właściciela"....
W sobotę byłam na "zielonce". Rozglądałam się, ale niestety.

• 3 weeks later...
Posted

Tak, był duży. Postura owczarka.
Widziałaś go...?
Brązowa, na Hallera widziałam bardzo podobnego psa prowadzonego na smyczy, raz z babką, raz z facetem, ale po dokładniejszym przyjrzeniu się stwierdziłam, że to nie ten sam...Przede wszystkim był zdrowy. Może też go widziałaś?

• 1 month later...