Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Shaggy to jeszcze młody borderek ;3
Jest to pies z rodowodem, urodził się rok temu w hodowli Rudbekia, dokładniej 18 września.

Będę tu zamieszczała większość jego zdjęć ;3

Na razie tyle, ale później dojdzie kolejna dawka fotek ;3

Posted

Obecnie jestem nastawiona na komendy i posłuszeństwo, bo chodzenie na smyczy nie wychodzi najlepiej ;D Uwielbia skakać za piłką, gdy się ją rzuci (na razie nie wysoko) i miejmy nadzieję, że z latającym talerzem też mu dobrze pójdzie (ma frisbee, ale jest trochę wykrzywione, przez co nie leci równo). Dopiero gdy skończy rok, wtedy będzie mógł wykonywać porządne skoki. :cool3:

Posted

Shagg napisał(a):
Obecnie jestem nastawiona na komendy i posłuszeństwo, bo chodzenie na smyczy nie wychodzi najlepiej ;D Uwielbia skakać za piłką, gdy się ją rzuci (na razie nie wysoko) i miejmy nadzieję, że z latającym talerzem też mu dobrze pójdzie (ma frisbee, ale jest trochę wykrzywione, przez co nie leci równo). Dopiero gdy skończy rok, wtedy będzie mógł wykonywać porządne skoki. :cool3:

A myślicie o agility? :)

Posted

przeszlus napisał(a):
Jaki słodziutki borderasek :)
Czekamy na kolejne zdjecia :)

Dodam na pewno, tylko baterie do aparatu się załadują :3
Dziękuję za miłe opinie :)

Posted

No cóż ;3 Shaggy to energiczny border, który zrobi wszystko, żeby dostać nagrodę i za wszelką cenę chce cały dzień być na podwórku. Sam nie lubi, trzeba z nim biegać. Jest strasznie przytulaśny, ale gdy trzeba, szczeka bardzo głośno tak, że ktoś może się przestraszyć. Ale cóż, psi instynkt ;3 Woli bardziej zabawy intelektualne, szczególnie chowanie mu jakiejś zabawki. Gdy chowamy się w ogrodzie, też nas szuka aż do skutku. Chodzenie na smyczy mu nie wychodzi zbyt dobrze. Jeśli chcecie coś więcej, to piszcie :3

Posted

[quote name='przeszlus']Lubi pływać ??
Frisbee ??
Agility ??
jAKIEŚ FOTKI JAK BYŁ MAŁYM PRZYTALKIEM :)

Niestety, byliśmy nad jeziorem, ale nie było gdzie, bo albo ludzie, albo psy, albo śmieci.
Frisbee łapie, ale to nie są wysokie skoki, bo musimy dbać o jego stawy.
Co do agility, to szukamy dobrego klubu w Krk.

No to seria fotek leci.

Przyjechaliśmy do domu.

Pierwszy spacer.

Nasza ulubiona pozycja do spania.

"A co to jest frisbee?"

"A, już wiem o co chodzi."

Chwila zatracenia. Pies, telewizor, i iCarly.

"Ktoś mnie budził?"

Ojejku, urośliśmy.

Zapraszam innych do wypowiadania się :3

Posted

drachena napisał(a):
Przeszlus ja myślałam, że ty się SH interesujesz ;)

ty mnie skądś znasz ?? ^^
LKubię haszczaki, kiedyś kiedy takowego chciałem miec, to wszyscy mówili że to psy bardzo aktywne a o innych jego cechach było mało, spodziewałem się czegoś innego.
Ale haszczaki baardzo kocham i kiedyś jeszcze na pewno będzie jakiś( czekoladowa/ ruda suczka, gdyby miał to być dzisiaj to pewnie jakiś import z za oceanu, chyba że w Polsce byłby fajny miot, teraz takie zaczynają się zdarzać), lubię ich fajowy styl :), ale poznałem też mnóstwo innych ras, w których się zabujałem, oczywiscie wszystkie to psy baaaardzo aktywne ;)