Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz, na razie sprawa zrobiła się nieaktualna, moja matka płaci dziewczynie za spacery z psem i już nie chce go oddawać. Narobiła niepotrzebnie zamieszania, eh...

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hecia13']Wiesz, na razie sprawa zrobiła się nieaktualna, moja matka płaci dziewczynie za spacery z psem i już nie chce go oddawać. Narobiła niepotrzebnie zamieszania, eh...[/QUOTE]
oki , to odwołam alert ;)

• 3 weeks later...
Posted

Szlag mnie trafił, cioteczki kochane... Mam ochotę zgłosić dr C. na jakąś czarną listę wetów! Beagle mojej mamy już za TM :( Okazało się, że pod opieką pana C. pies miał raka wątroby z przerzutami na wszystko, łącznie z gruczołami przy dupsku, jama brzuszna pełna krwi!! Został uśpiony, a pan C. twierdził, że wszystko jest w porządku, stare psy tak mają! Co za drań! Brak mi słów. A moja matka taka zmanipulowana, że złego słowa nie da na niego powiedzieć. Najważniejsze to umieć się w życiu ustawić...

Posted

hecia13 napisał(a):
Szlag mnie trafił, cioteczki kochane... Mam ochotę zgłosić dr C. na jakąś czarną listę wetów! Beagle mojej mamy już za TM :( Okazało się, że pod opieką pana C. pies miał raka wątroby z przerzutami na wszystko, łącznie z gruczołami przy dupsku, jama brzuszna pełna krwi!! Został uśpiony, a pan C. twierdził, że wszystko jest w porządku, stare psy tak mają! Co za drań! Brak mi słów. A moja matka taka zmanipulowana, że złego słowa nie da na niego powiedzieć. Najważniejsze to umieć się w życiu ustawić...

masakra , co za konował .... ostatnio kleżanka z Warszawy Karolina też mi pisała , sunia (okazało sie po sekcji zwłok) miała guza śledziony , a wet czy wetka leczyli go na zupełnie coś innego ....chyba niektórym kasa przysłoniła powołanie ....

przykro mi Heciu :(

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Kochani, dla wszystkich przyjaciół dogomaniackich najlepsze życzenia świąteczne i noworoczne!!! Niech się wam spełnią wszystkie marzenia, o których tylko Wy wiecie :) I niech będzie mniej bezdomności, okrucieństwa, bezmyślności! A psiaki mi podpowiadają: I DUŻO KIEŁBASY!!!
Fotki świąteczne będą później, musimy się najpierw ogarnąć ze sprzątaniem i gotowaniem :eviltong:

• 6 months later...
Posted

Dawno nie pisałam, bo działo się u nas, oj działo... Do rodzinki doszedł kolejny biedak, Melon, nie mogłam pisać ani fotek wstawiać, bo to pies z interwencji i dowód w sprawie, ale już chyba można, bo trochę czasu upłynęło i kwestia szczeniorów została załatwiona. Melonek miał być na DT, ale nikomu go nie oddamy! Przyjechał malutki, zarobaczony, chudzinek, biedulek malutki. Teraz ma 11 miesięcy i waży ponad 30 kg. Nawet już jajka stracił :eviltong: Chłop wyrósł radosny, zaczepny, najchętniej Manią się zadaje bo to dwa wariaty są :)

Taki nam się chłopak trafił :) (Mamusia bokserka, tatuś nieznany)

Posted

Tego nie wiem, ale wiem, że ja na pewno :D Niestety, to już absolutny koniec moich możliwości jeśli chodzi o przyjmowanie psów :( 4 sztuki to absolutne maksimum, jakie mogę mieć...