Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hecia13']Na razie jest to: http://uwaga.tvn.pl/53650,news,,bullet_8211_przyjazna_morda,reportaz.html
Film też ma być dzisiaj :D
To kliknij w "wideo" i zobaczysz!!!
[quote name='Nutusia']A ja nie oglądałam, buuuuu.....
Ale mogę sobie wyobrazić! W końcu jak ma nie być wesołym facecikiem, skoro taki bananowy żywot sobie wiedzie! ;)

łoj, ale gwiazdy...no brawo :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Dzisiaj się ważyliśmy. Buliś 30,5kg, a Sharunia prawie 33!!! :multi::multi::multi: Pani wet powiedziała, że wygląda rewelacyjnie I WCALE NIE JEST ZA CHUDA, A JA SIĘ TAK MARTWIŁAM :-o :loveu:

Posted

hecia13 napisał(a):
Dzisiaj się ważyliśmy. Buliś 30,5kg, a Sharunia prawie 33!!! :multi::multi::multi: Pani wet powiedziała, że wygląda rewelacyjnie I WCALE NIE JEST ZA CHUDA, A JA SIĘ TAK MARTWIŁAM :-o :loveu:

:lol: a nie mówiłam , że panikujesz :calus:

Posted

Ja myślę, że ona mogłaby do 35 spokojnie dociągnąć, a nawet ze 2 więcej by jej nie zaszkodziło. Za to Buliś musi trochę zrzucić, ale to może już po zimie. On jest taki masywny, ale boję się o jego łapki tylne, jego stawy biodrowe nie są do końca prawidłowe, nie powinien ich za bardzo obciążać...

Posted

Sharunia ma się dobrze. Chodzimy na spacerki na smyczy, nie spuszczamy dziewczyny, bo niestety rzuca się na wszystko co się rusza... Na smyczy jest dużo lepiej, jest zdecydowanie spokojniejsza, zaczyna już nawet mijać psy bez wyrywania się i wrzasków. Chodzimy w miejsca raczej nieuczęszczane, a Shara nie lubi specjalnie biegać, woli raczej spokojne spacery szybkim krokiem, więc 8m flexi jej spokojnie wystarcza na poniuchanie, podbiegnięcię. Jedyny pies, którego toleruje to Bullet, chociaż jego też czasem potrafi skarcić. Na szczęście Bullet unika sytuacji konfliktowych, odpuszcza, więc raczej jest spokój. Ostatnio nawet pozwoliła gadowi wyżreć sobie z miski! Niestety razem na spacery chodzimy rzadko, bo się dzieciaki nawzajem nakręcają :eviltong: Wtedy każdy pies to wróg... Shara ma bardzo silny instynkt terytorialny, jednak te lata w kojcu zdecydowanie odcisnęły na niej piętno :(