Iza i Avanti Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Widziałam filmik :D Ale masz gwiazdy w domu, Heciu, no, no ;) Quote
hecia13 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 To było zaskoczenie, bo miało być tylko w necie :) Ale podobno Buliś się tak spodobał, że postanowili go do TV wrzucić Quote
sabinka40 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Padam do łapek:iloveyou: Suuuper!!!!! Quote
sauatka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 przylazłam zameldować, że widziałam dzisiaj Bulleta w TV :) Świetny facet! pozdrawiam. Quote
hecia13 Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Buliś teraz strasznie dumny chodzi, no w końcu został CELEBRYTĄ :roflt: Quote
Nutusia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 A ja nie oglądałam, buuuuu..... Ale mogę sobie wyobrazić! W końcu jak ma nie być wesołym facecikiem, skoro taki bananowy żywot sobie wiedzie! ;) Quote
andegawenka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='hecia13']Na razie jest to: http://uwaga.tvn.pl/53650,news,,bullet_8211_przyjazna_morda,reportaz.html Film też ma być dzisiaj :D To kliknij w "wideo" i zobaczysz!!! [quote name='Nutusia']A ja nie oglądałam, buuuuu..... Ale mogę sobie wyobrazić! W końcu jak ma nie być wesołym facecikiem, skoro taki bananowy żywot sobie wiedzie! ;) łoj, ale gwiazdy...no brawo :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
hecia13 Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Bullet to główna gwiazda, Gośka to tak na przyczepkę ;) Quote
Alicja Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='hecia13']Moja córka się rozszalała http://uwaga.tvn.pl/53672,foto,24529,312366,adoptowany_przyjaciel_-_galeria_konkursowa,konkurs_dla_milosnikow_psow,reportaz.html medialne Twoje dzieci;) Quote
sabinka40 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 No Hecia teraz to czerwony dywan trzeba by kupić, bo gwiazdy po takim chodzą:evil_lol: Wymiziaj fafulki ode mnie:loveu: Quote
hecia13 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Dzisiaj się ważyliśmy. Buliś 30,5kg, a Sharunia prawie 33!!! :multi::multi::multi: Pani wet powiedziała, że wygląda rewelacyjnie I WCALE NIE JEST ZA CHUDA, A JA SIĘ TAK MARTWIŁAM :-o :loveu: Quote
Alicja Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 hecia13 napisał(a):Dzisiaj się ważyliśmy. Buliś 30,5kg, a Sharunia prawie 33!!! :multi::multi::multi: Pani wet powiedziała, że wygląda rewelacyjnie I WCALE NIE JEST ZA CHUDA, A JA SIĘ TAK MARTWIŁAM :-o :loveu: :lol: a nie mówiłam , że panikujesz :calus: Quote
Alicja Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 andegawenka napisał(a):Heciu to ponad normę chyba? Sharunia jest dużą dziewczynką i ta waga wcale nie jest ponad normę ;) Quote
hecia13 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Ja myślę, że ona mogłaby do 35 spokojnie dociągnąć, a nawet ze 2 więcej by jej nie zaszkodziło. Za to Buliś musi trochę zrzucić, ale to może już po zimie. On jest taki masywny, ale boję się o jego łapki tylne, jego stawy biodrowe nie są do końca prawidłowe, nie powinien ich za bardzo obciążać... Quote
Oscar Patric Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 miłego weekendziku:) mizianki zasyłamy Quote
drzalka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Widziałam Bulleta :D Ależ ona fajniutki i wesolutki :) Co tam u Sharuni, kurcze to ona waży jakoś tyle co Omi :) Quote
hecia13 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Sharunia ma się dobrze. Chodzimy na spacerki na smyczy, nie spuszczamy dziewczyny, bo niestety rzuca się na wszystko co się rusza... Na smyczy jest dużo lepiej, jest zdecydowanie spokojniejsza, zaczyna już nawet mijać psy bez wyrywania się i wrzasków. Chodzimy w miejsca raczej nieuczęszczane, a Shara nie lubi specjalnie biegać, woli raczej spokojne spacery szybkim krokiem, więc 8m flexi jej spokojnie wystarcza na poniuchanie, podbiegnięcię. Jedyny pies, którego toleruje to Bullet, chociaż jego też czasem potrafi skarcić. Na szczęście Bullet unika sytuacji konfliktowych, odpuszcza, więc raczej jest spokój. Ostatnio nawet pozwoliła gadowi wyżreć sobie z miski! Niestety razem na spacery chodzimy rzadko, bo się dzieciaki nawzajem nakręcają :eviltong: Wtedy każdy pies to wróg... Shara ma bardzo silny instynkt terytorialny, jednak te lata w kojcu zdecydowanie odcisnęły na niej piętno :( Quote
sabinka40 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Witam:lol: Sharunia 33kg:multi: super, to duża i piekna dziewczynka:loveu: Ciesze sie że u Was wszystko w porządku:loveu: Mizianki dla faflaczków posyłam:loveu::loveu::loveu: Quote
Oscar Patric Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 witamy się cieplutko i głaski zasyłamy:) Quote
Iza i Avanti Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Heciu! A może dasz nam zdjęcia "grubiutkiej" Sharuni??? ;) Quote
Recommended Posts