Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nareszcie jakieś wieści! :) Łóżko... cóż... u nas też już od dawna przestało być sprzętem służącym ludziom do nocnego wypoczynku :)
A ja wnoszę o zdjęcie Jadźki, bo chyba jej tu jeszcze nie znamy ;)

Posted

Już się robi:
W łazience jest podgrzewana podłoga, więc koty tam praktycznie mieszkają

Jadźka nie ma obroży, ten obrożą to Stefan

Ona jest trudna do sfotografowania, bo jak to kot - chodzi swoimi drogami. Poza tym niespecjalnie integruje się z psami. Trafiła do nas na tymczas, ale chyba już zostanie... Ogólnie to taki czarny dachowiec, nie ma żadnych białych odmian, nieduża krępa, podobno 2-letnia kotka. Wysterylizowana i okropnie żarta - kradnie psom kości i obgryza :D

Posted

Fajny :D Tylko Mańka nie może zrozumieć, że kot nie chce się z nią bawić. Stefan też chyba uważa Jadźkę za dziwaczkę, bo kiedy ją zaczepia do zabawy (a robi to przy pomocy zębów, jak pies) to ona na niego syczy :D

Posted

To prawda... A jaki bałagan! Psiaki mają skrzynkę z zabawkami, Mańka regularnie wszystko z niej wyciąga i roznosi po całym domu. I kocyki wszędzie porozkładane, bo boksery lubią być przykryte :D

Posted

[quote name='Alicja']no jak to co , to Mańka :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Nutusia']Tymczasowa to jest chyba tylko Jadwiga, a i to "do czasu" ;) :)[/QUOTE]

Jak ja mogłam przegapić Heciowy zwierzyniec?:hmmmm:

Posted

Zgadza się, Jadźka to teoretycznie tymczas, ale właścicielka się nią kompletnie nie interesuje :( To koleżanka mojej córki, która zmieniła mieszkanie i nie mogła kota wziąć ze sobą, ale docelowo miała ją zabrać. Jak dla mnie, może zostać, ale jak się właścicicielka po nią zgłosi, będę musiała oddać. Reszta zwierzaków nasza własna :D

Posted

[quote name='hecia13']To prawda... A jaki bałagan! Psiaki mają skrzynkę z zabawkami, Mańka regularnie wszystko z niej wyciąga i roznosi po całym domu. I kocyki wszędzie porozkładane, bo boksery lubią być przykryte :D[/QUOTE]

nie no to obowiązkowo :)

• 1 month later...
Posted

hecia13 napisał(a):
Cioteczki kochane, trzymajcie kciuki, jutro Mańcia idzie pod nóż. Załapaliśmy się na "akcję sterylizację" - jutro sterylka naszej najmniejszej...

trzymamy już dziś za pamięci ;) :kciuki: Maniuchna

Posted

Maniuśka - chwila strachu i święty spokój do końca żywota. Warto, Dziewczynko, jeszcze jak warto! ;) Kciuk zaciśnięty jeden podwójnie, bo druga łapa skręcona i się nie da.

Posted

Już po, ufff... Mania śpi, ale strasznie trudno było ją ululać, kręciła się i piszczała. Chyba jeszcze jest trochę otumaniona. Rozłożyłam kanapę i śpi pod kołderką. Bullet jej pilnuje, ma wściekłą minę i warczy na każdego,kto próbuje się zbliżyć ;)