hecia13 Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 A jak się zmienia tytuł wątku? Nijak żadnych ustawień nie mogę znaleźć... Quote
Nutusia Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Edycja zaawansowana pierwszego postu i zmieniasz. Jeśli jednak wątek jest "stary", czasami nie da się zmienić i trzeba prosić o pomoc moderatora - najszybciej i najskuteczniej Maupa4 ;) Quote
andegawenka Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='hecia13']Dzięki, jak widać udało się zmienić :D[/QUOTE] Widać dobrze, zdolna Hecia;) Quote
hecia13 Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [quote name='andegawenka']Widać dobrze, zdolna Hecia;)[/QUOTE] Wiesz, raczej wstyd, ja od lat składam komputery, naprawiam, również lapki, instaluję ludziom systemy, konfiguruję, a nie mogłam znaleźć głupiej opcji zmiany tytułu wątku :oops: Quote
Alicja Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='hecia13']Znalezione na facebooku... Ogłaszane było 5 szczeniaczków porzuconych, nie można było przejść obojętnie, eh... Gorzej, że nasza wetka powiedziała, że Mańka wcale taka mała nie będzie... Mówi, że nawet do 20kg może dobić :roll: :eviltong:[/QUOTE] a liczyliście na mikrusa :lol: cwaniara mała wiedziała jak was urobić ;) Quote
hecia13 Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 [quote name='Alicja']a liczyliście na mikrusa :lol: cwaniara mała wiedziała jak was urobić ;)[/QUOTE] Hehe, zobaczymy jak to będzie. Na razie jest mała, ma zęby jeszcze mleczaki i gryzie nimi przeokropnie. Nie umie jeszcze wskoczyć na kanapę, ale w nocy juz się pakuje na łóżko. Jak boksio prawdziwy :D Quote
Nutusia Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Heciu - szczerze mówią, wolałabym umieć to, co Ty, a nie tylko tytuł zmienić:cool3: Tytuł wreszcie KOMPLETNY Mańka cudna - boksie ja wychowają, więc i tak będzie najfajniejszym psem, jakim może być:loveu: Quote
Alicja Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 U mnie nie da się spełnić mojego marzenia o 2 psiakach ...może kiedyś Quote
hecia13 Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 Alicja, ja jeszcze 4 lata temu nawet nie myślałam o psie po doświadczeniach z wyżłem Bandosem, który był z nami 14 lat, i dziećmi, które za żadne skarby nie chciały z psem wychodzić... Ale zostałam postawiona przed faktem dokonanym i moja przyjaciółka przywiozła mi Dinusia na tymczas - to ten z mojego awatarka (ten niewidomy z uszkodzonym móżdżkiem i błędnikiem). I co? Dino został u nas przez rok, potem była Maryśka, Bullet, po Maryśce Shara a teraz ... 3 psy w domu!!! I jeszcze kot!!! Quote
Cheese Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Nowa członkini w rodzinie,tylko gratulować i niech zrowo rośnie. Cierpliwości i wyrozumiałości nie ma co życzyć bo macie jej pewnie aż nadto :-) Quote
Nutusia Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 O tak - nie poddawaj się, Alicjo! Marzenia są po to, by się spełniały :) Mieszkając jeszcze w Wwie mieliśmy 2 sunie (ludzie się w głowy pukali!), wyprowadziliśmy się na wieś - doszedł trzeci i 2 koty. Teraz jest 6 psów (w tym 3 tymaczasy, choć z założenia miał być tylko jeden ;)) i kot... Ostatnio jeżdżę do pracy wzdłuż fajnych terenów zielonych w Warszawie i zaobserwowałam, że coraz więcej osób ma po 2 psy! Naszą tymczasową Muszkę też adoptowała Pani, która już jedną sunię ma. I nachwalić się nie może jakie to korzyści są z tego - i dla niej, a przede wszystkim dla obu suczek :) Quote
Kaaasia Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Alicja, nie poddawaj się. Ja też cały czas męczę w domu ten temat- co prawda na razie bez skutku ale upierdliwa jestem do granic możliwości ;) A ja bym poprosiła o jakieś zdjęcia psio kociej rodzinki :lol: Quote
hecia13 Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 Będą, ale na razie Mańka jest za ruchliwa, żeby ją na zdjęciu złapać. Większość zdjęć można zatytułować: "ucho", "ogon", "łapa" albo "niewiadomoco" :D Quote
hecia13 Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 Trochę fotek :) Tak dziewczyny spały :D Zdjęcie niewyraźne, ale musiałam je zachować, bo one tak samo leżą... Mańka jazgocze na Bulisia :eviltong: Quote
Alicja Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Modelka Wam się trafiła :lol: https://lh6.googleusercontent.com/-bJ8ocGsb6Mc/T6-hb3dLsHI/AAAAAAAAC20/34Z17KsVV10/s640/100_3264.JPG Quote
Nutusia Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Cudny skrzacik! :) A że śpi tak, jak Sharunia - normalka - w końcu trza brać przykład ze starszej koleżanki, skoro wygląda na zadowoloną ;) Quote
hecia13 Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 Właśnie przed chwilą podgryzała Sharuni kość karkową kolacjową aż się Sharunia zdenerwowała i huknęła. Ale kilka kawałków udało się uszczknąć. A Stefan skorzystał z okazji i wyżarł Mańkową karmę z miski. Na obiad starsze psy miały kości, a Mania kawał szyjki indyczej, Mańka rzuciła swoją szyjkę i ukradła Sharuni z pyska wielką kość karkową, po czym szybko z nią umknęła. Musiałam siła z gęby wyciągać, A Shara stała i patrzyła, jakby nie wierzyła własnym oczom :roll: Quote
Nutusia Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Shara zdziwiona, że taką żmijkę na własnej piersi wychowuje! :) Quote
Oscar Patric Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 mała bardzo,ale to bardzo mi się podoba:loveu: Quote
hecia13 Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 Mnie też :D Ma niestety jedną wadę: jest okropecznie szczekliwa :( Jazgocze i jazgocze, drze japę przy każdej okazji, najbardziej na Bulleta, bo on ja olewa :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Ale masz Heciu wesoło! A Maleńka jest cudna :D Quote
Recommended Posts