Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Edycja zaawansowana pierwszego postu i zmieniasz. Jeśli jednak wątek jest "stary", czasami nie da się zmienić i trzeba prosić o pomoc moderatora - najszybciej i najskuteczniej Maupa4 ;)

Posted

[quote name='andegawenka']Widać dobrze, zdolna Hecia;)[/QUOTE]
Wiesz, raczej wstyd, ja od lat składam komputery, naprawiam, również lapki, instaluję ludziom systemy, konfiguruję, a nie mogłam znaleźć głupiej opcji zmiany tytułu wątku :oops:

Posted

[quote name='hecia13']Znalezione na facebooku... Ogłaszane było 5 szczeniaczków porzuconych, nie można było przejść obojętnie, eh... Gorzej, że nasza wetka powiedziała, że Mańka wcale taka mała nie będzie... Mówi, że nawet do 20kg może dobić :roll: :eviltong:[/QUOTE]

a liczyliście na mikrusa :lol: cwaniara mała wiedziała jak was urobić ;)

Posted

[quote name='Alicja']a liczyliście na mikrusa :lol: cwaniara mała wiedziała jak was urobić ;)[/QUOTE]
Hehe, zobaczymy jak to będzie. Na razie jest mała, ma zęby jeszcze mleczaki i gryzie nimi przeokropnie. Nie umie jeszcze wskoczyć na kanapę, ale w nocy juz się pakuje na łóżko. Jak boksio prawdziwy :D

Posted

Heciu - szczerze mówią, wolałabym umieć to, co Ty, a nie tylko tytuł zmienić:cool3:

Tytuł wreszcie KOMPLETNY

Mańka cudna - boksie ja wychowają, więc i tak będzie najfajniejszym psem, jakim może być:loveu:

Posted

Alicja, ja jeszcze 4 lata temu nawet nie myślałam o psie po doświadczeniach z wyżłem Bandosem, który był z nami 14 lat, i dziećmi, które za żadne skarby nie chciały z psem wychodzić... Ale zostałam postawiona przed faktem dokonanym i moja przyjaciółka przywiozła mi Dinusia na tymczas - to ten z mojego awatarka (ten niewidomy z uszkodzonym móżdżkiem i błędnikiem). I co? Dino został u nas przez rok, potem była Maryśka, Bullet, po Maryśce Shara a teraz ... 3 psy w domu!!! I jeszcze kot!!!

Posted

Nowa członkini w rodzinie,tylko gratulować i niech zrowo rośnie. Cierpliwości i wyrozumiałości nie ma co życzyć bo macie jej pewnie aż nadto :-)

Posted

O tak - nie poddawaj się, Alicjo! Marzenia są po to, by się spełniały :) Mieszkając jeszcze w Wwie mieliśmy 2 sunie (ludzie się w głowy pukali!), wyprowadziliśmy się na wieś - doszedł trzeci i 2 koty. Teraz jest 6 psów (w tym 3 tymaczasy, choć z założenia miał być tylko jeden ;)) i kot...
Ostatnio jeżdżę do pracy wzdłuż fajnych terenów zielonych w Warszawie i zaobserwowałam, że coraz więcej osób ma po 2 psy! Naszą tymczasową Muszkę też adoptowała Pani, która już jedną sunię ma. I nachwalić się nie może jakie to korzyści są z tego - i dla niej, a przede wszystkim dla obu suczek :)

Posted

Alicja, nie poddawaj się. Ja też cały czas męczę w domu ten temat- co prawda na razie bez skutku ale upierdliwa jestem do granic możliwości ;)

A ja bym poprosiła o jakieś zdjęcia psio kociej rodzinki :lol:

Posted

Będą, ale na razie Mańka jest za ruchliwa, żeby ją na zdjęciu złapać. Większość zdjęć można zatytułować: "ucho", "ogon", "łapa" albo "niewiadomoco" :D

Posted

Trochę fotek :)

Tak dziewczyny spały :D Zdjęcie niewyraźne, ale musiałam je zachować, bo one tak samo leżą...

Mańka jazgocze na Bulisia :eviltong:

Posted

Właśnie przed chwilą podgryzała Sharuni kość karkową kolacjową aż się Sharunia zdenerwowała i huknęła. Ale kilka kawałków udało się uszczknąć. A Stefan skorzystał z okazji i wyżarł Mańkową karmę z miski. Na obiad starsze psy miały kości, a Mania kawał szyjki indyczej, Mańka rzuciła swoją szyjkę i ukradła Sharuni z pyska wielką kość karkową, po czym szybko z nią umknęła. Musiałam siła z gęby wyciągać, A Shara stała i patrzyła, jakby nie wierzyła własnym oczom :roll:

Posted

Mnie też :D Ma niestety jedną wadę: jest okropecznie szczekliwa :( Jazgocze i jazgocze, drze japę przy każdej okazji, najbardziej na Bulleta, bo on ja olewa :eviltong: