Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sabinka40']Wpadłam w odwiedzinki do kochanych faflaczków:loveu: buziaki przesyłamy gorace...[/QUOTE]
I nawzajem :D Dziękujemy, u nas wszystko w porządku, tylko chlapa okropna i na spacerki nie ma gdzie chodzić, wszędzie błoto i kałuże...

Posted

[quote name='hecia13']U nas Buliś to brudas, a Sharunia dama, co to na paluszkach po kałużach chodzi... :eviltong:[/QUOTE]

oj to Harley też był dystyngowany chłopak , przez błoto to na paznokciach szedł , a Ozzy wejdzie w sam środek bagienka i jak każę wyjść to patrzy wzrokiem w typie ,, o czym ty do mnie rozmawiasz ...,,

Posted

Oli obrażony na cały świat- no bo jak po takim błocie książe ma chodzić :evil_lol:. Dobrze, że jest ciemny to brudu na nim nie widać :cool3:

Mizianko dla czterołapów przesyłamy :lol:

Posted

Dziękujemy :) U nas nadal pełno błota, spacery z pańcią krótkie, bo mnie jakieś choróbsko dopadło (gardło boli okrutnie, eh...) ale Gośka na dłużej wychodzi. Wczoraj Bullet prześlicznie się błotkiem upaprał, białe łapki były czarne, brzuchol takoż samo, diaboł nie pies :D

Posted

hecia13 napisał(a):
Obrazek piękny, już go widziałam na fb :D Czy wam też ostatnio dogo szwankowało? Przez kilka dni nie mogłam wejść...

popsuli , naprawiali ...teraz póki co działa ;)

• 1 month later...
Posted

Witajcie, z przyjemnością informuję, że do naszej rodziny kocio-psiej dołączyła Mania :D

Ciocia Sharunia już się stosownie zajęła maluszkiem :) Zresztą Mańka to taki miniaturowy mix boksera :eviltong: o maści podobnej do naszej Maryśki - stąd imię :)

Posted

Nutusia napisał(a):
O ranyyyyyy... ale się pięknie zwierzątkowo... rozwijacie! :)

Ano się rozwijamy... Ale to już granica naszych możliwości - dlatego taki właśnie mix a nie pełnowymiarowy bokser. Moja Gośka stwierdziła, że taki mały pies to jak nie pies - faktycznie, Mania jest mniejsza od naszego kota Stefana :D Myślę, że będzie taka do kolana :)

Posted

[quote name='Alicja']Heciu , skad to słodkie Maleństwo ??[/QUOTE]
Znalezione na facebooku... Ogłaszane było 5 szczeniaczków porzuconych, nie można było przejść obojętnie, eh... Gorzej, że nasza wetka powiedziała, że Mańka wcale taka mała nie będzie... Mówi, że nawet do 20kg może dobić :roll: :eviltong:

Posted

No to pięknie! Zdecydowanie spacerki będą mogły wszelkie fitnesy zastąpić ;)

A ja się domagam zmiany tytułu galerii! Że nie wspomnę o tym, iż Stefan został zdradziecko POMINIĘTY już dawno ;)