Alicja Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 hecia13 napisał(a):Już jest kalendarz!!! :D A program z Bulletem będzie w Internecie, w Uwadze w TV ma być tylko zapowiedź. to dasz znaka jak będzie program , oki :) Quote
hecia13 Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Alicja napisał(a):to dasz znaka jak będzie program , oki :) Oczywiście :D Quote
Nutusia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 W sensie, że od jutra w kioskach Mój pies z kalendarzem, w którym we wrześniu będzie można przez 30 dni oglądać Bulisława, bo już się pogubiłam... A tak na marginesie - Ciotki Warszawskie i Podwarszawskie! 6 grudnia o godz. 19 w restauracji "Wrzos" w Łomiankach odbędzie się koncert charytatywny na rzecz bokserów - serdecznie zapraszamy! Wystąpi Aleksander Trąbczyński z pieśniami Włodzimierza Wysockiego, będzie prawdziwy ogień w kominku, grzane winko i pyszne ciacha! Będzie też losowanie mikołajkowych upominków. Naprawdę warto spędzić z nami ten wyjątkowy wieczór i pomóc fafluniastym! :) Quote
hecia13 Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Nutusia, kalendarz jest już od wczoraj :) Razem z miesięcznikiem "Mój pies". I Buliś jest we wrześniu, w każdym miesiącu inny piesek po przejściach. Quote
Nutusia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Fajnie - dzięki! Hecia - na koncert, mam nadzieję, przyjedziecie!!!! ;) Quote
Alicja Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Nutusia napisał(a):W sensie, że od jutra w kioskach Mój pies z kalendarzem, w którym we wrześniu będzie można przez 30 dni oglądać Bulisława, bo już się pogubiłam... A tak na marginesie - Ciotki Warszawskie i Podwarszawskie! 6 grudnia o godz. 19 w restauracji "Wrzos" w Łomiankach odbędzie się koncert charytatywny na rzecz bokserów - serdecznie zapraszamy! Wystąpi Aleksander Trąbczyński z pieśniami Włodzimierza Wysockiego, będzie prawdziwy ogień w kominku, grzane winko i pyszne ciacha! Będzie też losowanie mikołajkowych upominków. Naprawdę warto spędzić z nami ten wyjątkowy wieczór i pomóc fafluniastym! :) idę rozesłać warszawiankom ;) sabinka40 napisał(a):.....ja chcę na koncert:obrazic: widzisz jakiś problem :hmmmm: wsiadamy w busa , 4.50 chyba wyjeżdża z Żor do stolicy :) Quote
Nutusia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Wsiadajcie, wsiadajcie! Mogę przenocować, jakby co. I zagwarantować na noc naturalne termoforki ;) Quote
sabinka40 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Nutusia jesteś kochana:calus: jak pomyśle o tych termoforkach....ach:loveu: Quote
hecia13 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Na razie jest to: http://uwaga.tvn.pl/53650,news,,bullet_8211_przyjazna_morda,reportaz.html Film też ma być dzisiaj :D Quote
Nutusia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Jaka morda!?!?!?!?!??!?!???????????!!!!!!!!! Toż to jest buziaczek całuśny i pluszowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Cheese Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 No,no,no cóż za uśmiech :lol:. Piękna fotogeniczna morducha. Quote
hecia13 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 http://uwaga.tvn.pl/53650,wideo,309121,bullet_8211_przyjazna_morda,bullet_8211_przyjazna_morda,reportaz.html już jest filmik, w roli głównej Bullet, drugoplanowa Gośka :eviltong: Quote
hecia13 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Piękne są w nim pieski, ale Buliś najpiękniejszy :D :eviltong: Quote
andegawenka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Podpiszcie proszę:-(:shake: http://www.photoblog.pl/marilynrosa/108551677/pies-i-petarda.html Quote
hecia13 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Hehe, dwa dni kręcenia i taki krótki :) Ale Gośka i tak wielce zadowolona, chociaż trochę te jej wypowiedzi poszatkowane... A Buliś za to wyluzowany i radosny. Podobno w parku się skąpał w błocie, ale jakoś tego na filmiku nie widać, wykruszyło się :evil_lol: Szkoda, że Sharunią się nie zainteresowali, ale ona na kundelka nijak nie wygląda. A swoją drogą mogliby taki program stworzyć, z adoptowanymi pieskami - ich historie, zdjęcia przed i po, fundacje, wolontariusze - myślę, że na pewno sporo ludzi by oglądało... Quote
Alicja Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 hecia13 napisał(a):Hehe, dwa dni kręcenia i taki krótki :) Ale Gośka i tak wielce zadowolona, chociaż trochę te jej wypowiedzi poszatkowane... A Buliś za to wyluzowany i radosny. Podobno w parku się skąpał w błocie, ale jakoś tego na filmiku nie widać, wykruszyło się :evil_lol: Szkoda, że Sharunią się nie zainteresowali, ale ona na kundelka nijak nie wygląda. A swoją drogą mogliby taki program stworzyć, z adoptowanymi pieskami - ich historie, zdjęcia przed i po, fundacje, wolontariusze - myślę, że na pewno sporo ludzi by oglądało... oj dokładnie ... fajnie by było jakby ludzie zobaczyli , że pies z adopcji to taki sam pies jak każdy inny Quote
Oscar Patric Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 filmik super,a fotka extra,taki uśmiech to Ja uwielbiam i muszę kupić kalendarz z Bulletkiem:) Quote
Nutusia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ciotki - głosujcie na bazarku foto - są i boksiowe piękności - moja Lili i Tatankasowa Nikita! ;) http://www.dogomania.pl/threads/217513-G%C5%81OSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00 Quote
hecia13 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Moja córka się rozszalała http://uwaga.tvn.pl/53672,foto,24529,312366,adoptowany_przyjaciel_-_galeria_konkursowa,konkurs_dla_milosnikow_psow,reportaz.html Quote
bros Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 właśnie oglądnęłam w tvn uwaga - Bulleta :) jaki radosny facecik :) Quote
Recommended Posts