Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No więc tak: Buliś będzie w kalendarzu kundelkowym jako patron lipca :D Kalendarze będą od 23 listopada dostępne z grudniowym numerem "Mojego Psa". Ale to nie wszystko, moje kochane, Buliś prawdopodobnie będzie również w Uwadze!! Moja córka jest umówiona na nagranie w poniedziałek :eviltong: Piszę "prawdopodobnie" bo nie wiadomo jaki z niego będzie gwiazdor i co oni tam puszczą, ale mam nadzieję, że nasz chłopak się odpowiednio zaprezentuje i pojawi się na ekranie!
Poza tym wszystko po staremu, no może z tą różnicą, że Stefan też już zachipowany (a co, tamte mają to on też!). Sharunia po sterylce pięknie się pozbyła wiszących cycochów, ale chuda dalej niemożebnie, mimo, że je jak głodomór. Za to Bullet ostatnio dobił do 30kg... Zaczynamy ograniczać jedzonko.

Posted

hecia13 napisał(a):
No więc tak: Buliś będzie w kalendarzu kundelkowym jako patron lipca :D Kalendarze będą od 23 listopada dostępne z grudniowym numerem "Mojego Psa". Ale to nie wszystko, moje kochane, Buliś prawdopodobnie będzie również w Uwadze!! Moja córka jest umówiona na nagranie w poniedziałek :eviltong: Piszę "prawdopodobnie" bo nie wiadomo jaki z niego będzie gwiazdor i co oni tam puszczą, ale mam nadzieję, że nasz chłopak się odpowiednio zaprezentuje i pojawi się na ekranie!
Poza tym wszystko po staremu, no może z tą różnicą, że Stefan też już zachipowany (a co, tamte mają to on też!). Sharunia po sterylce pięknie się pozbyła wiszących cycochów, ale chuda dalej niemożebnie, mimo, że je jak głodomór. Za to Bullet ostatnio dobił do 30kg... Zaczynamy ograniczać jedzonko.

wow , to pozytywnie :cool2:

Heciu , ile Sharunia waży??

Posted

hecia13 napisał(a):
Ostatnio, przed sterylką, ważyła ok 31 kg

niby niemało , ale faktycznie z 5 kg mogłaby na wagę wrzucić ;) , no ale jak koopalonki ładne i ona dobrze się czuje to myślę , ze taki jej urok ;)

Posted

Nutusia, ale Shara jest wielka. Nie wiem ile ma w kłębie, ale widziałas Maryśkę, Shara jest od niej i sporo wyższa i dużo masywniejsza. Ona waży te 30 kg, a chuda jest jak szczapa, widać jej żebra i nie daje się utuczyć...

Posted

Alicja napisał(a):
niby niemało , ale faktycznie z 5 kg mogłaby na wagę wrzucić ;) , no ale jak koopalonki ładne i ona dobrze się czuje to myślę , ze taki jej urok ;)

Obawiam się, że tak to własnie wygląda... Ona jest szeroka w klacie, ale cienka w talii :eviltong:
A nie pamiętasz ile ważyła, jak ją zabrałyście od tych... "właścicieli"?

Posted

[quote name='hecia13']Obawiam się, że tak to własnie wygląda... Ona jest szeroka w klacie, ale cienka w talii :eviltong:
A nie pamiętasz ile ważyła, jak ją zabrałyście od tych... "właścicieli"?

no właśnie nie kojarze ...ale chudzieńka była, ona ogólnie była niedożywiona , wiec może jeszcze dziewuszka się odbije troszkę

Serducho mi się raduje jak widzę Sharunie na twoich kolanach :loveu:

Buliś ma super te łateczki:loveu:

rozkoszne
https://lh6.googleusercontent.com/-hi_gsFdrxzs/Tr1WQ3XVV2I/AAAAAAAACyM/Tza_tQpU-c4/s640/S6300944.JPG

Posted

No faktycznie - kawał baby! Nasza Lilci bardziej jamnika przypomina,a klata jak u charta :) I też utuczyć się nie da ;) No i ona nie powinna ze względu na swoje koślawe bioderka...

Posted

Ale foteczki:multi::multi::multi: no i te wiadomości że Buliś GWIAZDOR:loveu:, musze kupić grudniowy numer:multi: i mam nadzieję że załapie sie na program Uwaga daj znać Heciu kiedy będą nadawać:modla:
A przypomniało mi sie coś że Shara ważyła 25 kg:razz:, tak coś mi świeci, więc przybrała 5 kg to i tak fajnie, a na fotkach na chudą nie wyglada, zgrabna taka i napewno jeszcze nabierze z czasem:razz:, sunia zdrowa i zgrabna i trzeba się cieszyć:multi: