sabinka40 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Wazne że są przytulaki do ludzi:lol:, a reszte trzeba im wybaczyć i takich kochać:eviltong:. Będę trzymać kciuki za Sharunię, będzie dobrze:kciuki: Quote
drzalka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Hej U mnie sterylna Lenki była bardzo udana, ale robiona była prawie od razu po pierwszej cieczce. Jedyną komplikacją było, to że wetka musiała zrobić większe nacięcie, bo Lenka miała dziwnie ułożoną macice. Już trzymamy za Sharę kciuki ;) Quote
hecia13 Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 W tym tygodniu zrobimy badania konieczne, a potem zobaczymy czy wszystko jest ok i kiedy będzie można się umówić. U nas na miejscu nie ma weta operującego - trzeba się umawiać i od niego zależy termin :) Quote
Alicja Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 hecia13 napisał(a):W tym tygodniu zrobimy badania konieczne, a potem zobaczymy czy wszystko jest ok i kiedy będzie można się umówić. U nas na miejscu nie ma weta operującego - trzeba się umawiać i od niego zależy termin :) będziemy trzymać :kciuki: z całych sił i jeszcze bardziej Quote
sabinka40 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Odwiedzam faflunki kochane:loveu:, jak tam badania u Sharusi? Miała już robione? Kiedy sterylka? Tyle pytań:niewiem: Quote
hecia13 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Jutro idziemy do weta i umówimy się na pobranie krwi. Sterylka po wynikach, jeśli wszystko będzie ok (mam nadzieję :)). Z tym, że jak już pisałam, to zależy od terminu jaki nam wyznaczy wet operujący, bo on jest "dochodzący" i od niego zależy, kiedy :D Quote
Alicja Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 hecia13 napisał(a):Jutro idziemy do weta i umówimy się na pobranie krwi. Sterylka po wynikach, jeśli wszystko będzie ok (mam nadzieję :)). Z tym, że jak już pisałam, to zależy od terminu jaki nam wyznaczy wet operujący, bo on jest "dochodzący" i od niego zależy, kiedy :D będzie dobrze ...musi być :) Quote
hecia13 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Wczoraj było pobieranie krwi i ... przegląd dentystyczny (w promocji w naszym gabinecie wet - za 1 zł :)) Pani wet umówiła się, że jak wyniki będą ok, to nie będzie dzwonić, jakby coś było nie tak, to zadzwoni. Nie chcę chwalić dnia przed zachodem, ale na razie cisza :) Ząbeczki ok, zero kamienia (BARF się kłania :eviltong:), niestety Buliś ma niedużego nadziąślaka, na razie nie trzeba nic robić, ale wiadomo, że one niestety rosną :( Sharunia, jak wiadomo, szczerbata na dole, ale poza tym zębiska w jak najlepszym porządku. Quote
Alicja Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 hecia13 napisał(a):Wczoraj było pobieranie krwi i ... przegląd dentystyczny (w promocji w naszym gabinecie wet - za 1 zł :)) Pani wet umówiła się, że jak wyniki będą ok, to nie będzie dzwonić, jakby coś było nie tak, to zadzwoni. Nie chcę chwalić dnia przed zachodem, ale na razie cisza :) Ząbeczki ok, zero kamienia (BARF się kłania :eviltong:), niestety Buliś ma niedużego nadziąślaka, na razie nie trzeba nic robić, ale wiadomo, że one niestety rosną :( Sharunia, jak wiadomo, szczerbata na dole, ale poza tym zębiska w jak najlepszym porządku. wyniki musowo dobre :cool2: Oj ten Buliś ...a może nie będą rosły te paskudy ... Ja tak nienawidzę narkozy ...że najchętniej omijałabym wszystkie zabiegi z daleka :( Quote
hecia13 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Sterylka ustalona na piątek, godz. 10 - eh... już się denerwuję... Quote
Nutusia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Stawiam, że najpóźniej w poniedziałek będzie jak nowa! :) Kciukamy za dziewczynkę! Quote
hecia13 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 No mam nadzieję. Buliś już następnego dnia był jak nowy, ale tego się nie da porównać... Dobrze, że to w piątek, w weekend będą wszyscy w domu, więcej osób do pilnowania. Jak jest z wychodzeniem po sterylce? Mieszkamy na 2 piętrze - mieszkania po 3,70m wys., nie wiem czy to nie za dużo po takiej operacji, może kupić jakieś podkłady i pozwolić jej robić w domu pierwszego dnia? Quote
Nutusia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Nie wiadomo czy będzie chciała... Moja Nutka po sterylce najpierw całą noc spacerowała po mieszkaniu, a rano zażądała wyjścia na dwór i już. Mieszkaliśmy wtedy na 15 piętrze (co prawda z windą ;)), ale samego korytarza i potem chodnika, żeby dotrzeć na trawnik miała z pół kilometra... Podkłady się przydadzą, bo po znieczuleniu, psina nie czuje zwieraczy i moje wszystkie sterylkowce zsiusiały się pod siebie zanim znieczulenie ustąpiło - z wyjątkiem Luny, która się zawzięła i nie sikała ponad 2 doby!!! Quote
Alicja Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 hecia13 napisał(a):Sterylka ustalona na piątek, godz. 10 - eh... już się denerwuję... to będę z niecierpliwością biegła z pracy przeczytać wpis , pracuję do 14.30 .. :kciuki: Quote
hecia13 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Jutro o 10 sterylka... A teraz inna wiadomość: Buliś zakwalifikował się do kalendarza, który wydaje magazyn "Mój Pies". To przyszłoroczny kalendarz z kundelkami - nie da się ukryć, że Buliś czystym bokserem nie jest :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 witam:) fajniutkie psiaki trzymam kciuki za zabieg,oby wszystko poszło ok Quote
Alicja Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 hecia13 napisał(a):Jutro o 10 sterylka... A teraz inna wiadomość: Buliś zakwalifikował się do kalendarza, który wydaje magazyn "Mój Pies". To przyszłoroczny kalendarz z kundelkami - nie da się ukryć, że Buliś czystym bokserem nie jest :eviltong: :kciuki: przygotowane na mocne trzymanie wow Buliś będzie gwiazdował :loveu: Quote
Alicja Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 hecia13 napisał(a):Dziękujemy :D wycałuj i wygłaskaj łobuziaki ode mnie Quote
Nutusia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Będzie dobrze... ja to wiem! :) Buliś - GRATULACJE! Czysty - nie czysty, ale duszę boksiową ma! ;) Quote
hecia13 Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Jestem w pracy - Goska już Sharunię zostawiła u weta, maja zadzwonić kiedy odebrać... Quote
Alicja Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 hecia13 napisał(a):Jestem w pracy - Goska już Sharunię zostawiła u weta, maja zadzwonić kiedy odebrać... czekamy na wieści Quote
hecia13 Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Jesteśmy już po tej okrrrrropnej operacji. Sharunia śpi na kanapie. Na podłodze ta kojcowa pannica nijak nie chciała leżeć, denerwowała się, wstawała a w końcu rzuciła się na naszego gwiazdora, który się solidarnie obok położył... Eh... baba okropna... A ubranko ma wielce gustowne, w łapki :eviltong: Jak zrobię zdjęcia to powrzucam :D Alicja, można powiedzieć, że akcja sterylka już prawie zakończona :D Dziękujemy wszystkim zaangażowanym bardzo serdecznie :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='hecia13']Jesteśmy już po tej okrrrrropnej operacji. Sharunia śpi na kanapie. Na podłodze ta kojcowa pannica nijak nie chciała leżeć, denerwowała się, wstawała a w końcu rzuciła się na naszego gwiazdora, który się solidarnie obok położył... Eh... baba okropna... A ubranko ma wielce gustowne, w łapki :eviltong: Jak zrobię zdjęcia to powrzucam :D Alicja, można powiedzieć, że akcja sterylka już prawie zakończona :D Dziękujemy wszystkim zaangażowanym bardzo serdecznie :loveu::loveu::loveu: uffffff ale kciuksaki nadal trzymamy żeby się dobrze goiło :kciuki: Quote
Recommended Posts