Alicja Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 :lol: wrzaskuny :loveu: Bullecik ma chrypkę :lol: Quote
hecia13 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Alicja napisał(a)::lol: wrzaskuny :loveu: Bullecik ma chrypkę :lol: On ma tak zawsze :D A wrzaskuny to one są, wystrczy, że jakiś pies zaszczeka na ulicy... Shara jak do nas trafiła to jeszcze śpiewała :D Obok nas jest szpital, już nieczynny, mają tam teraz bazę karetek pogotowia. No i te karetki jeżdżą tam i nazad z włączonym sygnałem. Sharunia ślicznie wyła na początku, strasznie śmiesznie, tak cichutko :) Teraz już się przyzwyczaiła, karetka musi naprawdę głośno wyć, żeby nam zaśpiewała :D Quote
Alicja Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Boxie są bardzo ,,muzykalne,, , Harley też śpiewał :loveu: Quote
drzalka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Hej hej Widze, że Shara umuzykalniona podobnie jak Omiś :) No u nas Omar "piszczy" :p przykładowo, gdy jest zazdrosny o Lene, bo dostała więcej miziów i klepków po tyłku :P No i nauczył się od Leny wydawać dziwne od głosy, gdy chce gdzieś wejść/wyjść lub na si ;P Moja rodzina często sie śmieje, że od razu słychać , że kastrat szczeka bo ma cieniutki głosik... oj tam, zaraz cieniutki :p Quote
Nutusia Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Moja Nutusia wyła jak mój Synek rozpoczynał grę na dziecięcym akordeonie - nawet mają takie zdjęcie - Tomek gra, a Nutka wyyyyyje :) Quote
hecia13 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Hehe, moja kocica Gucia [*] rzucała się na moją starszą córkę jak ta grała na flecie (w podstawówce) a potem jak grała na gitarze elektrycznej :eviltong: Quote
Nutusia Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Na gitarze elektrycznej to rozumiem - też miałam ochotę się rzucać na mojego Syna:diabloti: Ale flet to przecie instrument... relaksujący! :razz: Quote
Alicja Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 hecia13 napisał(a):Hehe, moja kocica Gucia rzucała się na moją starszą córkę jak ta grała na flecie (w podstawówce) a potem jak grała na gitarze elektrycznej :eviltong: Hahah Harley podczas gry na flecie też wtórował , było to kłopotliwe kiedy Kuba mając nauczanie domowe musiał u pan nauczycielki zaliczyć grę na flecie ... Kuba zaczynał grać a Harley śpiewał :lol: nie można było go wyprowadzic bo oboje byliśmy w pracy ...poza tym Harley zawsze uczestniczył w lekcjach :lol: uczony był ;) Quote
hecia13 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 No proszę, moje to nieuczone, dzieci szkoły pokończyły i nie chcą się wiedzą dzielić :D Quote
sabinka40 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 :lol: Świetny filmik:evil_lol:, słychać że Bullet to facet, ma grubszy głos:eviltong: Sabina też śpiewa tak ślicznie jak słyszy syreny lub karetkę:lol:, to takie urocze:loveu: Tak słodko układa faflunki do tego spiewu:eviltong: uwielbiam to:loveu: Quote
hecia13 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Tak się dzieciaki bawiły i... pokłóciły [video=youtube;pEnmad8IQB8]http://www.youtube.com/watch?v=pEnmad8IQB8[/video] Quote
hecia13 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 A tu Buliś w roli głównej ze swoją świnką :D [video=youtube;LwJQxJU5nRM]http://www.youtube.com/watch?v=LwJQxJU5nRM[/video] Quote
Alicja Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 :loveu: cała 3 jest rewelacyjna , a Buliś bawi się jak dawniej Ozzy Quote
sabinka40 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 hecia13 napisał(a):Tak się dzieciaki bawiły i... pokłóciły [video=youtube;pEnmad8IQB8]http://www.youtube.com/watch?v=pEnmad8IQB8[/video] A bo figle zawsze zle się kończą:eviltong:, miała dziewczyna gorszy dzień poprostu:eviltong: Bulliś bawi się tak jak Sabcia:loveu:, cudownie:loveu: Cała trójka jest słodziutka:loveu: Quote
hecia13 Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Potrafią się ładnie bawić, ale czasem Sharunia potrafi pokazać pazurki :eviltong: Quote
Nutusia Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 I bardzo dobrze! Faceci muszą znać swoje miejsce w szeregu :) Quote
andegawenka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Nutusia napisał(a):Na gitarze elektrycznej to rozumiem - też miałam ochotę się rzucać na mojego Syna:diabloti: Ale flet to przecie instrument... relaksujący! :razz: Relaksujący -to zależy na jakim etapie nauki jest......flecista;) Quote
hecia13 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Hehe, ona była na etapie wczesnej podstawówki, a flet taki plastikowy i wydawał strrrraszne dźwięki :D Quote
sabinka40 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Wpadłam odwiedzić dzieciaczki i co:crazyeye:, nie ma nic, cisza......gdzie moje boksie kochane:loveu: Quote
hecia13 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 No nie mam kiedy zdjęć robić :( Ale u nas wszystko po staremu, Sharunia zołza dla wszystkich piesków, Buliś tylko dla ONków :eviltong: Dla ludzi - dwa przytulaki :D Quote
Alicja Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='hecia13']No nie mam kiedy zdjęć robić :( Ale u nas wszystko po staremu, Sharunia zołza dla wszystkich piesków, Buliś tylko dla ONków :eviltong: Dla ludzi - dwa przytulaki :D i to najważniejsze :cool2: Quote
hecia13 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Zaczynamy się przymierzać do sterylki... Ciąży urojonej nie było. Musimy teraz się umówić na wizytę i pobieranie krwi a potem ciachamy! Już się boję... Quote
Alicja Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 hecia13 napisał(a):Zaczynamy się przymierzać do sterylki... Ciąży urojonej nie było. Musimy teraz się umówić na wizytę i pobieranie krwi a potem ciachamy! Już się boję... :calus: będziemy zaciskać :kciuki: Quote
Recommended Posts