Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
:lol: wrzaskuny :loveu:

Bullecik ma chrypkę :lol:

On ma tak zawsze :D A wrzaskuny to one są, wystrczy, że jakiś pies zaszczeka na ulicy... Shara jak do nas trafiła to jeszcze śpiewała :D Obok nas jest szpital, już nieczynny, mają tam teraz bazę karetek pogotowia. No i te karetki jeżdżą tam i nazad z włączonym sygnałem. Sharunia ślicznie wyła na początku, strasznie śmiesznie, tak cichutko :) Teraz już się przyzwyczaiła, karetka musi naprawdę głośno wyć, żeby nam zaśpiewała :D

Posted

Hej hej
Widze, że Shara umuzykalniona podobnie jak Omiś :)
No u nas Omar "piszczy" :p przykładowo, gdy jest zazdrosny o Lene, bo dostała więcej miziów i klepków po tyłku :P
No i nauczył się od Leny wydawać dziwne od głosy, gdy chce gdzieś wejść/wyjść lub na si ;P

Moja rodzina często sie śmieje, że od razu słychać , że kastrat szczeka bo ma cieniutki głosik... oj tam, zaraz cieniutki :p

Posted

Hehe, moja kocica Gucia [*] rzucała się na moją starszą córkę jak ta grała na flecie (w podstawówce) a potem jak grała na gitarze elektrycznej :eviltong:

Posted

hecia13 napisał(a):
Hehe, moja kocica Gucia
  • rzucała się na moją starszą córkę jak ta grała na flecie (w podstawówce) a potem jak grała na gitarze elektrycznej :eviltong:

• Hahah

Harley podczas gry na flecie też wtórował , było to kłopotliwe kiedy Kuba mając nauczanie domowe musiał u pan nauczycielki zaliczyć grę na flecie ... Kuba zaczynał grać a Harley śpiewał :lol: nie można było go wyprowadzic bo oboje byliśmy w pracy ...poza tym Harley zawsze uczestniczył w lekcjach :lol: uczony był ;)

Posted

:lol: Świetny filmik:evil_lol:, słychać że Bullet to facet, ma grubszy głos:eviltong: Sabina też śpiewa tak ślicznie jak słyszy syreny lub karetkę:lol:, to takie urocze:loveu: Tak słodko układa faflunki do tego spiewu:eviltong: uwielbiam to:loveu:

Posted

hecia13 napisał(a):
    Tak się dzieciaki bawiły i... pokłóciły
    [video=youtube;pEnmad8IQB8]http://www.youtube.com/watch?v=pEnmad8IQB8[/video]

A bo figle zawsze zle się kończą:eviltong:, miała dziewczyna gorszy dzień poprostu:eviltong:
    Bulliś bawi się tak jak Sabcia:loveu:, cudownie:loveu: Cała trójka jest słodziutka:loveu:

Posted

Nutusia napisał(a):
    Na gitarze elektrycznej to rozumiem - też miałam ochotę się rzucać na mojego Syna:diabloti: Ale flet to przecie instrument... relaksujący! :razz:

Relaksujący -to zależy na jakim etapie nauki jest......flecista;)

• 2 weeks later...
    Posted

No nie mam kiedy zdjęć robić :( Ale u nas wszystko po staremu, Sharunia zołza dla wszystkich piesków, Buliś tylko dla ONków :eviltong: Dla ludzi - dwa przytulaki :D

Posted

[quote name='hecia13']No nie mam kiedy zdjęć robić :( Ale u nas wszystko po staremu, Sharunia zołza dla wszystkich piesków, Buliś tylko dla ONków :eviltong: Dla ludzi - dwa przytulaki :D

i to najważniejsze :cool2:

Posted

hecia13 napisał(a):
    Zaczynamy się przymierzać do sterylki... Ciąży urojonej nie było. Musimy teraz się umówić na wizytę i pobieranie krwi a potem ciachamy! Już się boję...

:calus: będziemy zaciskać :kciuki: