Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
A ta wiedzma ile jeszcze "pobrzęcha", mam nadzieję że wystarczjąco długo by los zdĄżył jej dać jej to co należy, bo nic w naturze nie ginie

amen
swiete slowa

Posted

[quote name='Merys']Niech Ci natura w dzieciach wynagrodzi:loveu:

Już mi wynagrodziła - mam czwórkę :multi: i więcej się nie da ;), bo najmłodsze dorosło, więc i wiek nie po temu :diabloti:. Teraz się wyżywam na psach :evil_lol: i zapraszam do odwiedzenia bazarku na Szariczka http://www.dogomania.pl/threads/211715-Dziergane-ciuszki-i-coś-dla-domu-szybki-bazarek-na-zagłodzonego-Szarika-do-5.08?p=17316249#post17316249, bo coś jeszcze zostało. Niewiele :multi:, trzeba się spieszyć :lol:!

Szarik uzbierał już 246 zł, a to nie koniec :loveu::multi::eviltong:!

Posted

Ilona.S napisał(a):
Napiszcie gdzie można wpłacać pieniądze na bidulkę.

Trzymam kciuki aby psinka doszła do siebie jak najszybciej. :calus:

W #1 jest cały namiar na LSOZ

Posted

podłość ludzka nie ma granic , niby wiem o tym , ale nadal nie potrafię zrozumieć jak można tak postępować , to potwór a nie człowiek , chciałabym , żeby kiedyś przeżyła to co ten biedak
na jaki nr konta mogę przesłać pieniążki , żeby pomóc ?

Posted

shy napisał(a):
podłość ludzka nie ma granic , niby wiem o tym , ale nadal nie potrafię zrozumieć jak można tak postępować , to potwór a nie człowiek , chciałabym , żeby kiedyś przeżyła to co ten biedak
na jaki nr konta mogę przesłać pieniążki , żeby pomóc ?

Tu ;)

FUNDACJA
Lubelska Straż Ochrony Zwierząt
24-204 Wojciechów, Romanówka 22

BANK PEKAO SA: 81 1240 2382 1111 0010 3683 3419
Z dopiskiem "cele statutowe - Szarik"

Posted

inga.mm napisał(a):
chyba lepiej: w kasie! bedzie z kogo wyciągać na pieski....:eviltong:

Oj, tak, tak, samo sedno. Jak jest dużo dzieci, to kasy nigdy dość.

Posted

wiadomo cos nowego o Szariku?? wplacilam pieniazki, jutro powinny byc na koncie fundacji:) no i dalej trzymam kciuki zeby udalo sie sinke wyprowadzic z tego stanu;(

Posted

DONnka napisał(a):
Z kasą u mnie teraz krucho, ale mogę porobić Szarikowi tematy na owczarkach i udostępnić chłopaka na fb. Czekam na decyzję.

Witam! Tak poprosimy bardzo. Mamy krucho z czasem więc będziemy bardzo wdzięczni :loveu:

Wiadomości sprzed południa - Szarik biedak wiecznie głodny. Dostaje małe porcje jedzenia z racji jego stanu, więc tylko na chwilę po jedzeniu milknie, ale zaraz potem znowu domaga się jedzenia wyciem. Potrzebna wysokobiałakowa karma.
Słabe wyniki krwi piesa spowodowane zagłodzeniem - nie ma zapalenia (to te dobre wieści od weta).