Merys Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Zapraszamy do watku szczeniakow, ktore pilnie potrzebuja pomocy, a przede wszystkim domów! http://www.dogomania.pl/threads/215087-Kopniak-ulica-a-mo%C5%BCe-%C5%9Bmier%C4%87-Dramatyczna-sytuacja-szczeni%C4%85t.?p=17684516#post17684516 Quote
piescofajnyjest Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 jestem u Szarusia... czy Mamuska sie znalazla?? Quote
MaDi Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 piescofajnyjest napisał(a):jestem u Szarusia... czy Mamuska sie znalazla?? Przepadła:( Quote
azalia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Biedna sunieczka,może się jeszcze znajdzie,ja bym zagoniła do poszukiwań tych bezmyślnych budowlańców.A co u Szarusia? Quote
MaDi Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 azalia napisał(a):Biedna sunieczka,może się jeszcze znajdzie,ja bym zagoniła do poszukiwań tych bezmyślnych budowlańców.A co u Szarusia? Dla nich to tylko pies.... U Szarika po staremu czyli nic dobrego:( Quote
MaDi Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 azalia napisał(a):CO będzie z Szariczkiem? Dobre pytanie... Quote
doris66 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/2151...ym-gara%C5%BCu. Kochani pozwoliłam sobie tu wkleić link do wątku Kai - suni która od dwóch lat jest uwięziona w garazu. Prosze czytajcie i rozsyłajcie dalej. Quote
bico Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ja też tu "jestem"...podczytuję z uczuciem bezsilności, bo moja pomoc jest mocno ograniczona i niestety sprowadza się tylko do podrzucenia pary groszy dla LSOZ od czasu do czasu:( Muzzy da radę zrobić jakieś nowe foty Szarika? Takiego już wyglądającego normalnie, a nie jak szkielet... Quote
MaDi Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 bico napisał(a):ja też tu "jestem"...podczytuję z uczuciem bezsilności, bo moja pomoc jest mocno ograniczona i niestety sprowadza się tylko do podrzucenia pary groszy dla LSOZ od czasu do czasu:( Muzzy da radę zrobić jakieś nowe foty Szarika? Takiego już wyglądającego normalnie, a nie jak szkielet... Może umówimy się jakoś z Muzzym na fotki bo i tak trzeba jakoś rozruszać temat. Każda pomoc przy takiej ilości zwierząt jest na wagę złota. Quote
azalia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Odwiedzam Szariczka,jak on się czuje? Quote
MaDi Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 azalia napisał(a):Odwiedzam Szariczka,jak on się czuje? Ok ale nie ma juz funduszy na super karmę... Quote
andegawenka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 MaDi napisał(a):Ok ale nie ma juz funduszy na super karmę... Pytałam jaką karmę zamówić:crazyeye: Quote
MaDi Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 andegawenka napisał(a):Pytałam jaką karmę zamówić:crazyeye: Mała puszka RC taką jak dostawał Szarik na początku kosztuje jakieś 9,5 śmiało może zjeść przynajmniej 4 plus dodatki, nie śmiem nawet proponować takich wydatków ludziom którzy chcą pomóc... Musimy teraz wybierać te ekonomiczniejsze rozwiązania aby karmy było więcej i na dłużej bo zainteresowanie Szaruniem niestety znacznie spadło. Quote
andegawenka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 MaDi napisał(a):Mała puszka RC taką jak dostawał Szarik na początku kosztuje jakieś 9,5 śmiało może zjeść przynajmniej 4 plus dodatki, nie śmiem nawet proponować takich wydatków ludziom którzy chcą pomóc... Musimy teraz wybierać te ekonomiczniejsze rozwiązania aby karmy było więcej i na dłużej bo zainteresowanie Szaruniem niestety znacznie spadło. ....a rozumiem.... Madi nie wiesz czy ta karma dotarła? mam pytać na stronie Fundacji... Quote
MaDi Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 andegawenka napisał(a):....a rozumiem.... Madi nie wiesz czy ta karma dotarła? mam pytać na stronie Fundacji... Tak dotarła 2 worki,to ta prawda? Quote
andegawenka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 MaDi napisał(a):Tak dotarła 2 worki,to ta prawda? tak, dwa:smile: Quote
Recommended Posts