Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

azalia napisał(a):
Biedna sunieczka,może się jeszcze znajdzie,ja bym zagoniła do poszukiwań tych bezmyślnych budowlańców.A co u Szarusia?

Dla nich to tylko pies....
U Szarika po staremu czyli nic dobrego:(

Posted

ja też tu "jestem"...podczytuję z uczuciem bezsilności, bo moja pomoc jest mocno ograniczona i niestety sprowadza się tylko do podrzucenia pary groszy dla LSOZ od czasu do czasu:(

Muzzy da radę zrobić jakieś nowe foty Szarika? Takiego już wyglądającego normalnie, a nie jak szkielet...

Posted

bico napisał(a):
ja też tu "jestem"...podczytuję z uczuciem bezsilności, bo moja pomoc jest mocno ograniczona i niestety sprowadza się tylko do podrzucenia pary groszy dla LSOZ od czasu do czasu:(

Muzzy da radę zrobić jakieś nowe foty Szarika? Takiego już wyglądającego normalnie, a nie jak szkielet...

Może umówimy się jakoś z Muzzym na fotki bo i tak trzeba jakoś rozruszać temat.
Każda pomoc przy takiej ilości zwierząt jest na wagę złota.

Posted

andegawenka napisał(a):
Pytałam jaką karmę zamówić:crazyeye:

Mała puszka RC taką jak dostawał Szarik na początku kosztuje jakieś 9,5 śmiało może zjeść przynajmniej 4 plus dodatki, nie śmiem nawet proponować takich wydatków ludziom którzy chcą pomóc...
Musimy teraz wybierać te ekonomiczniejsze rozwiązania aby karmy było więcej i na dłużej bo zainteresowanie Szaruniem niestety znacznie spadło.

Posted

MaDi napisał(a):
Mała puszka RC taką jak dostawał Szarik na początku kosztuje jakieś 9,5 śmiało może zjeść przynajmniej 4 plus dodatki, nie śmiem nawet proponować takich wydatków ludziom którzy chcą pomóc...
Musimy teraz wybierać te ekonomiczniejsze rozwiązania aby karmy było więcej i na dłużej bo zainteresowanie Szaruniem niestety znacznie spadło.

....a rozumiem....
Madi nie wiesz czy ta karma dotarła? mam pytać na stronie Fundacji...

Posted

andegawenka napisał(a):
....a rozumiem....
Madi nie wiesz czy ta karma dotarła? mam pytać na stronie Fundacji...

Tak dotarła 2 worki,to ta prawda?