Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andegawenka napisał(a):
Piekny ten kubeczek, ja tez poluję na takie...

Robi się, Cioteczko kochana! Mogę dołożyć :evil_lol: - ile chcesz?

Szarik ma kolejne 45 zł od wspaniałej Cioteczki, to już razem prawie 70 zł! :sweetCyb::modla:

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wawer napisał(a):
Robi się, Cioteczko kochana! Mogę dołożyć :evil_lol: - ile chcesz?

Szarik ma kolejne 45 zł od wspaniałej Cioteczki, to już razem prawie 70 zł! :sweetCyb::modla:

serio? dwa

Posted

Selenga napisał(a):
MaDi mogę zrobić mu allegro cegiełkowe (Bambusowi zresztą też), a jeśli się zgodzisz to moge poprowadzić wam na allegro konto fundacyjne, łatwiej będzie o aukcje cegielkowe i nie trzeba będzie płacić prowizji

Jeśli możesz to wolę aby było poprowadzone przez Ciebie bo nasz nick na allegro jest fundacyjny ale założony przez prywatną osobę która już nie jest w zarządzie i muszę to wszystko powyjaśniać ale jak widzisz nie bardzo jest kiedy.

Posted

Agata Balu napisał(a):
A ja mam pytanie: czy Ekostraż zgłosiła przestępstwo do prokuratury? Na razie wystarczą same zdjęcia i protokół z odebrania.

EKOSTRAŻ nie ma nic wspólnego z tą interwencją. Oczywiście zrobimy wszystko aby właścicielka została ukarana.

Posted

[quote name='Isadora7']Jestem na zaproszenie MaDi - zapoznam sie z wątkiem.
Dane do "cegły" i konto widzę na pierwszej stronie. Super.

Widzę że już chyba Selenga sie wzieła jak tak to czekam na potwierdzenie
Tak już "przechwyciła temat".
Dziękuję wszystkim za obecność szkoda tylko,że przy takiej okazji:(

Posted

Asiaczek napisał(a):
A czy sprawa wogóle została zgłoszona do prokuratury/policję? Bo jeżeli tak i będzie wyrok, to można pilotowac sprawę w sadzie i żądać pokrycia kosztów leczenia. Profilaktycznie trzeba miec w zanadrzu faktury/rachunki od weta...

Postaram się w tygodniu zrobic bazarek dla Szarika(?). Przyda się?

pzdr.

Zawsze kiedy odbieramy zwierzę spotykamy się przed sądem.
Bazarek bardzo się przyda.

Posted

MaDi napisał(a):
Zawsze kiedy odbieramy zwierzę spotykamy się przed sądem.
Bazarek bardzo się przyda.

OK. To w najbliższych dniach zrobię bazarek i podam tutaj link do niego.
Dzięki za odp.:)

Pzdr.

Posted

Dziękuję bardzo za każdą pomoc, niestety ciężko wyrobić ze wszystkim. Jutro też dzień pełen wrażeń i prawdopodobnie dwa psy do odebrania:(
Szarik wg. mnie był bity nie tylko on ale to wiem tylko z opowieści wielu osób, niestety nikt nie chce zeznawać przed sądem. Szara rzeczywistość.
Ukazał się artykuł w regionalnej gazecie, niestety wypowiedz policjanta jak i komentarze przerażają...
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110724/CHELM/353127737

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dobrze, że Szary otworzył się na Was w lecznicy...Może uda mu się zapomnieć o tym koszmarze...

Pzdr.

Mam takie dziwne uczucie,że teraz będzie już tylko lepiej.

Posted

inga.mm napisał(a):
wawer, nie widzę Cię w reklamie bazarków

Też się nie widzę :evil_lol:, bo jeszcze nie zdążyłam się przełączyć, a tu już tyle zakupów :multi:. Nawet liczyć nie nadążam, ale to już coś do 200 się chyba zbliża :megagrin::buzi::iloveyou: