Anna222 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 No wlasnie! To potworne, co zrobila z tym psem ta istota czlowiekopodobna! Powinna odpowiedziec za to natychmiast. Ale psa odebrano przeciez w asyscie strozy prawa - to musial byc zrobiony protokol. A co do ksiezy - to zapomnieli, co to znaczy kaplanstwo - Bog kaze kochac zwierzeta i to powinien glosic kazdy, ktory trudni sie ta profesja - z ambony. Ale oni wola na ambonie politykowac ..... . Nie mam slow na to zaklamanie i na ludzka bezmyslnosc i okrucienstwo! Quote
inga.mm Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 ulka 1108 napisał(a):masza44, to nieważne, że wykształcony jak pochodzi z hołoty, on takie poglądy wyniósł z chamskiego domu, niestety pochodzenie ma znaczenie, też znam kogoś wykształconego, kto psa ma na podwórzu w budzie, bo się wychował w PGR-ze, rodzice pracowali przy świniach, a wykształcenie w tym kraju nie zmienia światopoglądu zmienia, zmienia, z tym , że nie zawsze w tę oświeconą stronę Quote
Isadora7 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Jestem na zaproszenie MaDi - zapoznam sie z wątkiem. Dane do "cegły" i konto widzę na pierwszej stronie. Super. Widzę że już chyba Selenga sie wzieła jak tak to czekam na potwierdzenie Quote
unixena Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 To babsko ktore zaglodzilo psa powinno sie leczyc na nogi ..bo na leb juz jest za pozno .Co za kretynka skonczona .Szkoda tylko psa ..oby biedak wyszedl z tego .Na razie zapisuje . Quote
Żunia Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 MaDi, jak możesz przyślij mi na pw nazwę miejscowości z której zabrano psa, Quote
AgusiaW Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Biedna psina-przypomina mi mojego tymczasowego Szariczka,mam nadzieję ze wszystko będzie z nim dobrze a wlascicielke spotka kara za to co zrobiła albo czego nie zrobila Quote
andegawenka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 :lol::lol:unixena napisał(a):To babsko ktore zaglodzilo psa powinno sie leczyc na nogi ..bo na leb juz jest za pozno .Co za kretynka skonczona .Szkoda tylko psa ..oby biedak wyszedl z tego .Na razie zapisuje . Coś Ty?, szkoda pieniedzy;) Quote
szafra Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Co prawda to prawda ... Mam nadzieję, że z pieskiem będzie już tylko lepiej !!!! Quote
Pliszka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 TERESA BORCZ napisał(a):A ta wiedzma ile jeszcze "pobrzęcha", mam nadzieję że wystarczjąco długo by los zdĄżył jej dać jej to co należy, bo nic w naturze nie ginie taż mam taką nadzieję... serce się kroi Quote
sillann Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 trafilam na watek przypadkiem:( brak mi juz slow na takie zachowania;( jutro wplace jakiegos grosika, mam nadzieje ze psina z tego wyjdzie:( Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='róża35']Straszny widok:placz:ta "osoba"powinna wyrokiem Sądu pokryć wszystkie koszty leczenia! [quote name='Lucyja']Dopóki nie będzie konkretnych wyroków i egzekwowania kar za takie bestialstwo, to niestety takie widoki na dogomanii nie będa miały końca :( Taki babsztyl powinien juz pokrywac koszty leczenia i utrzymania pieska !! [quote name='Agata Balu']A ja mam pytanie: czy Ekostraż zgłosiła przestępstwo do prokuratury? Na razie wystarczą same zdjęcia i protokół z odebrania. A czy sprawa wogóle została zgłoszona do prokuratury/policję? Bo jeżeli tak i będzie wyrok, to można pilotowac sprawę w sadzie i żądać pokrycia kosztów leczenia. Profilaktycznie trzeba miec w zanadrzu faktury/rachunki od weta... Postaram się w tygodniu zrobic bazarek dla Szarika(?). Przyda się? pzdr. Quote
andegawenka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 sillann napisał(a):trafilam na watek przypadkiem:( brak mi juz slow na takie zachowania;( jutro wplace jakiegos grosika, mam nadzieje ze psina z tego wyjdzie:( :Rose: Madi sie ucieszy:multi: ...a czy psinka została zabrana z imieniem? Quote
wegielkowa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 w tej chwili przelałam 20zł na konto fundacji. Quote
arabiansaneta Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 andegawenka napisał(a)::Rose: Madi sie ucieszy:multi: ...a czy psinka została zabrana z imieniem? Chyba Szarik, jeśli się nie mylę Quote
ANETTTA Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 moze i był bity !!!!nie ma jakis lęków na wyciagnięta rękę Quote
Moniskaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 jak można doprowadzić psa do takiego stanu? w glowie się nie mieści:shake: Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='Asiaczek']A czy sprawa wogóle została zgłoszona do prokuratury/policję? Bo jeżeli tak i będzie wyrok, to można pilotowac sprawę w sadzie i żądać pokrycia kosztów leczenia. Profilaktycznie trzeba miec w zanadrzu faktury/rachunki od weta... Postaram się w tygodniu zrobic bazarek dla Szarika(?). Przyda się? pzdr. Ponawiam... Pzdr. Quote
wawer Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 A ja już zrobiłam szybki bazarek na Szarika http://www.dogomania.pl/threads/211715-Dziergane-ciuszki-i-coś-dla-domu-szybki-bazarek-na-zagłodzonego-Szarika-do-5.08?p=17316249#post17316249. Zapraszam - kupujcie, rozsyłajcie, podnoście! Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='wawer']A ja już zrobiłam szybki bazarek na Szarika http://www.dogomania.pl/threads/211715-Dziergane-ciuszki-i-coś-dla-domu-szybki-bazarek-na-zagłodzonego-Szarika-do-5.08?p=17316249#post17316249. Zapraszam - kupujcie, rozsyłajcie, podnoście! O, dobrze, że podałaś link. Juz tam zajrzałam i wybrałam sobie śliczny kubeczek. Kubeczki to moja słabość... Pzdr. Quote
wawer Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Asiaczek napisał(a):O, dobrze, że podałaś link. Juz tam zajrzałam i wybrałam sobie śliczny kubeczek. Kubeczki to moja słabość... Pzdr. Nie tylko wybrałaś, ale pobrzęchałaś i kupiłaś :multi:. Szarik ma już 23 zł! Zapraszam na dalsze brzęchanie! Quote
andegawenka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 wawer napisał(a):Nie tylko wybrałaś, ale pobrzechtałaś i kupiłaś! Szarik ma już 23 zł! Zapraszam na dalsze brzechtanie! Piekny ten kubeczek, ja tez poluję na takie... Quote
inga.mm Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 kiedyś funia albo MaDi pisały o jakiejś babie, która też użyła jakiegoś fikuśnego powiedzenia. Za diabła, nie mogę przypomnieć sobie, co to za określenie, które przylgnęło do baby. Przypa czy jakoś tak Quote
Recommended Posts