Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No wlasnie! To potworne, co zrobila z tym psem ta istota czlowiekopodobna! Powinna odpowiedziec za to natychmiast. Ale psa odebrano przeciez w asyscie strozy prawa - to musial byc zrobiony protokol. A co do ksiezy - to zapomnieli, co to znaczy kaplanstwo - Bog kaze kochac zwierzeta i to powinien glosic kazdy, ktory trudni sie ta profesja - z ambony. Ale oni wola na ambonie politykowac ..... . Nie mam slow na to zaklamanie i na ludzka bezmyslnosc i okrucienstwo!

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulka 1108 napisał(a):
masza44, to nieważne, że wykształcony jak pochodzi z hołoty, on takie poglądy wyniósł z chamskiego domu, niestety pochodzenie ma znaczenie, też znam kogoś wykształconego, kto psa ma na podwórzu w budzie, bo się wychował w PGR-ze,
rodzice pracowali przy świniach, a wykształcenie w tym kraju nie zmienia światopoglądu

zmienia, zmienia, z tym , że nie zawsze w tę oświeconą stronę

Posted

Jestem na zaproszenie MaDi - zapoznam sie z wątkiem.
Dane do "cegły" i konto widzę na pierwszej stronie. Super.

Widzę że już chyba Selenga sie wzieła jak tak to czekam na potwierdzenie

Posted

To babsko ktore zaglodzilo psa powinno sie leczyc na nogi ..bo na leb juz jest za pozno .Co za kretynka skonczona .Szkoda tylko psa ..oby biedak wyszedl z tego .Na razie zapisuje .

Posted

Biedna psina-przypomina mi mojego tymczasowego Szariczka,mam nadzieję ze wszystko będzie z nim dobrze a wlascicielke spotka kara za to co zrobiła albo czego nie zrobila

Posted

:lol::lol:

unixena napisał(a):
To babsko ktore zaglodzilo psa powinno sie leczyc na nogi ..bo na leb juz jest za pozno .Co za kretynka skonczona .Szkoda tylko psa ..oby biedak wyszedl z tego .Na razie zapisuje .

Coś Ty?, szkoda pieniedzy;)

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
A ta wiedzma ile jeszcze "pobrzęcha", mam nadzieję że wystarczjąco długo by los zdĄżył jej dać jej to co należy, bo nic w naturze nie ginie

taż mam taką nadzieję...

serce się kroi

Posted

[quote name='róża35']Straszny widok:placz:ta "osoba"powinna wyrokiem Sądu pokryć wszystkie koszty leczenia!

[quote name='Lucyja']Dopóki nie będzie konkretnych wyroków i egzekwowania kar za takie bestialstwo, to niestety takie widoki na dogomanii nie będa miały końca :( Taki babsztyl powinien juz pokrywac koszty leczenia i utrzymania pieska !!

[quote name='Agata Balu']A ja mam pytanie: czy Ekostraż zgłosiła przestępstwo do prokuratury? Na razie wystarczą same zdjęcia i protokół z odebrania.
A czy sprawa wogóle została zgłoszona do prokuratury/policję? Bo jeżeli tak i będzie wyrok, to można pilotowac sprawę w sadzie i żądać pokrycia kosztów leczenia. Profilaktycznie trzeba miec w zanadrzu faktury/rachunki od weta...

Postaram się w tygodniu zrobic bazarek dla Szarika(?). Przyda się?

pzdr.

Posted

sillann napisał(a):
trafilam na watek przypadkiem:( brak mi juz slow na takie zachowania;( jutro wplace jakiegos grosika, mam nadzieje ze psina z tego wyjdzie:(

:Rose: Madi sie ucieszy:multi:

...a czy psinka została zabrana z imieniem?

Posted

[quote name='Asiaczek']A czy sprawa wogóle została zgłoszona do prokuratury/policję? Bo jeżeli tak i będzie wyrok, to można pilotowac sprawę w sadzie i żądać pokrycia kosztów leczenia. Profilaktycznie trzeba miec w zanadrzu faktury/rachunki od weta...

Postaram się w tygodniu zrobic bazarek dla Szarika(?). Przyda się?

pzdr.
Ponawiam...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, dobrze, że podałaś link. Juz tam zajrzałam i wybrałam sobie śliczny kubeczek.
Kubeczki to moja słabość...

Pzdr.

Nie tylko wybrałaś, ale pobrzęchałaś i kupiłaś :multi:. Szarik ma już 23 zł! Zapraszam na dalsze brzęchanie!

Posted

kiedyś funia albo MaDi pisały o jakiejś babie, która też użyła jakiegoś fikuśnego powiedzenia.
Za diabła, nie mogę przypomnieć sobie, co to za określenie, które przylgnęło do baby. Przypa czy jakoś tak