karina1002 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 prawda? Super z niej dziewczyna. A żebyś widziała jej sierść. Nie jest taka jak u goldenów, bo jest krótsz i ostra, ale jaka fajna :) Musisz przyjechać :) Quote
samoglow Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 nie kus, nie kus, bo lato nadciaga.....:evil_lol: No a co z ta nieszczesna cieczka? Quote
Iwona&Wiki Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Cieszy mnie bardzo, że Dziewczyna sie podoba sie:-) To Pytinek w kolejnych trzech odsłonach:roll: :loveu: :loveu: :loveu: cdn:eviltong: Quote
Kasie Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pytia jak modelka: pozuje, strzela oczami, nadstawia profile. Pięknie! :loveu: Quote
samoglow Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 aktorka!!!! Choc wdziek ma zupelnie osobisty:loveu: Quote
karina1002 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Nasza aktorka się doigra w końcu. Ja Wam to mówię, że się doigra. Wczoraj tak wyrwała Robertowi z drzwi do wsi, że tylko jej ogon zobaczyliśmy. Poszłam do wsi na poszukiwanie chorej na kręgosłup suni. I się znalazła. U sołtysa!! Sołtys, dobry człowiek, ale ..... panicznie się boi psów.:evil_lol: Jak mnie zobaczyła to w podskokach przybiegła do mnie. Robert zagroził, że jej nogę obetnie, jak dalej tak będzie latać :diabloti: . Tak więc czekamy na chętnego, żeby nam w końcu ogrodzenie zrobił. Miał zrobić sąsiad, ale na razie jest w szpitalu. Poza tym jak nas skosi za te ogrodzenie, jak za koszenie trawy....... to pójdziemy z torbami :) A tu Pytia pilnująca domu (chrapanie było słychac w domu): Quote
kinga Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='karina1002'] A tu Pytia pilnująca domu (chrapanie było słychac w domu): no i o to przecież chodzi :p potencjalny złodziej, zbliżając sie do domu - słyszy, że jest w nim wielki, groźny pies? - słyszy :lol: wejdzie i zmierzy sie z potworem? - nie wejdzie :lol: a ze potwór utnie sobie czasem małą drzemkę w rabacie ogrodowej...:sleep2: Quote
Iwona&Wiki Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Właśnie, właśnie, Karina, bo przecież najważniejsza jest skuteczność!;) :lol: A tu i skutecznie, ale co wazniejsze - i przyjemnie:lol: :lol: Ale przecież Pytia stróżuje i to jeszcze jaaaak! Nie dziwne, że potem spi jak kamień.... i też jeszcze stróżuje:evil_lol: Czego chciec więcej?:razz: Quote
Iwona&Wiki Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 To jeszcze ku porannej pociesze dwie radosne konstatacje: "My tu gadu gadu, a Łyżwińscy w drodze..." "Urodziła mi sie córeczka, własnie siedzę z kuplami przy piwie. Roman stawia!" Źródło: wczorajsze Szkło. Quote
Iwona&Wiki Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Zapomnieli o mnie?! ;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasie Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 No nie, Pytia jest obłędna! Albo Iwona&Wiki takie super zdjęcia umie robić... Quote
PaulinaT Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Kasie napisał(a):No nie, Pytia jest obłędna! Albo Iwona&Wiki takie super zdjęcia umie robić... albo jedno i drugie - Pytia rules :loveu: Quote
karina1002 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia wcale mi się nie chce spać, ja na pewno nie śpię, ja was cały czas obserwuję: po spacerze: Quote
kinga Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='karina1002']Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia wcale mi się nie chce spać, ja na pewno nie śpię, ja was cały czas obserwuję: he he, ja na tym zdjęciu widzę dosłownie, jak Pytii głowa leci w dół :evil_lol: - jak czasem się widzi ludzi z podobymi minami w pociągu albo w kościele :evil_lol: Quote
samoglow Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 niesprawiedliwe:mad: Ona zamyka oczki, bo sloneczko ja razi...ale czuwa:evil_lol: Quote
karina1002 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 wczoraj Pytia zrobiła krok do normalności :) Mianowicie........ pogadała ze mną po psiowemu i zachęcała do zabawy, czyli przednie łapy na trawie, doopa w górze i ogon latający :). Wprawdzie potem nie bardzo wiedziała, co dalej robić, ale w podskokach i ze skaczącymi łapami podbiegła do mnie:) Quote
Kasie Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Czyż to nie jest super obserwować jak takie starsze psy uczą sie normalności? Czasem nie do końca wiedzą co dalej ale próbują i to jest najbardziej zachwycający widok. Brawa dla Pytii :loveu: Quote
karina1002 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Kochaniutkie, trzymajcie jutro kciuki za Pytię. O 9 ją ciachamy, tzn. weterynarz, nie ja :p . Quote
Kasie Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Aaa, Karina, uczysz sie. Juz od razu sama wstawiasz sprostowania do swoich mysli nauczona dowcipem koleżanek :evil_lol: Quote
kinga Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Karina - mam nadzieję, ze Pytia stanie na wysokosci zadania i ze sterylka spłynie po niej jak woda po kaczce - czego Wam goraco życzę ( dla otuchy - ja dwa lata temu sterylizowałam moją 8-letnią wówczas Drachmę, a dla bernardynki 8 lat to już trochę, trochę... :cool3: - no i przez te parę godzin, aż do wybudzenia - tylko czekałam w stanie przedzawałowym na telefon od wetów, ze suka mi padła - bo ja jestem cykor straszny :oops: ... ...ale gdzie tam - nie padła :shake: :lol: - mało tego, już następnego dnia była jak nowa ;) - wiec z wami na pewno też tak będzie ;) ) Quote
karina1002 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Kasie napisał(a):Aaa, Karina, uczysz sie. Juz od razu sama wstawiasz sprostowania do swoich mysli nauczona dowcipem koleżanek :evil_lol: hi, hi, czujna jestem :evil_lol: Quote
Recommended Posts