samoglow Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 chyba rzeczywiscie "ci co wiedza najlepiej" zajma sie uczestnikami tego watku.......a zaczelo sie od Teletubisi...:shake: karina1002 napisał(a):Dziś znowu spałam z Pytią. Całą noc błyskało i była zdenerwowana. A ja już wim co robić, więc bez większego zastanowienia, poszłyśmy spać do gabinetu :) Quote
Kasie Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 karina1002 napisał(a):Dziś znowu spałam z Pytią. Całą noc błyskało i była zdenerwowana. A ja już wim co robić, więc bez większego zastanowienia, poszłyśmy spać do gabinetu :) Przepraszam, ale to mnie juz całkiem rozbroiło :diabloti: Quote
karina1002 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 No tak, ciągle zapominam, że zanim coś napiszę na wątkach koszalińskich, powinnam się zastanowić trzy razy - czy przypadkiem jakiegoś podtekstu nie wrzucam :p . Quote
Kasie Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Powinnaś docenić naszą czujność :evil_lol: I taką "inną" inteligencje :cool3: Quote
PaulinaT Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='karina1002']No tak, ciągle zapominam, że zanim coś napiszę na wątkach koszalińskich, powinnam się zastanowić trzy razy - czy przypadkiem jakiegoś podtekstu nie wrzucam :p . nie martw się - z czasem wyrobisz sobie instynkt samozachowawczy :cool3: A kinga cos przepadła - czyżby termin ostateczny ją dopadł?? Quote
Kasie Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Jak dopadł to może wypuści, byle nie pochłonął. Paulina ma racje Karino, z czasem to samo przychodzi ;) Quote
kinga Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 PaulinaT napisał(a): A kinga cos przepadła - czyżby termin ostateczny ją dopadł?? dopadł :-( jednak jest najostateczniejszy :placz: - bo po chamsku podkreślony w tym piśmie :razz: więc Kinga od wczoraj siedzi non-stop w pracy i co spojrzy w lustro - to widzi tam jakąś starą Chinkę albo chorego Indianina :niewiem: a że według Starostwa w Koszalinie - maj konczy sie nieubłaganie dziś o 15.30 - więc Kinga :scared: Quote
karina1002 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Kinga, jesteś arkitektem ?:) Bo chcę garaż postawić :) Quote
kinga Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 karina1002 napisał(a):Kinga, jesteś arkitektem ?:) Bo chcę garaż postawić :) jestem głównie handlarą psami :oops: arkitektem bywam w porywach, gdy w psach zastój :lol: Karina, jak zaczniemy zaraz na forum stawiać ten Twój garaż, to mi nocka w łeb weźmie :diabloti: ja się muszę :placz: - muszęmuszęmuszę :placz: - teraz wylogować, bo mi zostały tylko 3 godziny :mdleje: Quote
samoglow Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 nie slyszalam, zeby jakis dzien nawet najostateczniejszy konczyl sie o 15:30:shake: Kinga wg jakiego kalendarza to Starostwo dziala?! Nie zadawaj sie z takimiiiiii. Na takich to :mad: kinga napisał(a):dopadł :-( jednak jest najostateczniejszy :placz: - bo po chamsku podkreślony w tym piśmie :razz: więc Kinga od wczoraj siedzi non-stop w pracy i co spojrzy w lustro - to widzi tam jakąś starą Chinkę albo chorego Indianina :niewiem: a że według Starostwa w Koszalinie - maj konczy sie nieubłaganie dziś o 15.30 - więc Kinga :scared: Quote
kinga Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='samoglow']nie slyszalam, zeby jakis dzien nawet najostateczniejszy konczyl sie o 15:30:shake: Kinga wg jakiego kalendarza to Starostwo dziala?! Nie zadawaj sie z takimiiiiii. Na takich to :mad: myślisz, że mam się wyprowadzić? :lol: ( ale zdążyłam. 3 minuty przed ostatecznym czasem co prawda, ale się liczy :eviltong: ) Quote
samoglow Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Przeprowadz sie, przeprowadz - do Gdyni. :multi: Tu tez mamy Baltyk i schronisko - fajnie jest! Tylko zabierz Foresta, please!:p Quote
karina1002 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='kinga'] ( ale zdążyłam. 3 minuty przed ostatecznym czasem co prawda, ale się liczy :eviltong: ) Jesteś "Miszczem" :) Kinga, zgłaszaj schronisko, Białystok w tym miesiącu wygrał :lol: : http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=4306 Quote
kinga Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='karina1002']Jesteś "Miszczem" :) Kinga, zgłaszaj schronisko, Białystok w tym miesiącu wygrał :lol: : http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=4306 nooo - to gratuluję :lol: ale sie u was ruszyło ;) ( a przedzwonić - to przedzwonię, opowiesz mi o tych wszystkich zadymach...:evil_lol: ) Quote
karina1002 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Kinga, zgłaszaj schronisko (do 16-go masz czas) Jak nie w tym miesiącu, to w innym wygracie :): http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=4582 Quote
karina1002 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dziś rano Pytia ..... sobie poszła. Znaczy uciekła na spacerze Robertowi:evil_lol:. Własnie karmiłam szczeniory, gdy wyłonił się wściekły Robert, który leciał do kojca i krzyczał, że Pytia..... zwiała na spacerze (dokładnie wyrwała się ze smyczy) i idzie jej szukać. A zaraz z lasu: przez łąki, przez pola, pędzi ....... Pytia (przypominam, że to niby ona ma kręgosłup nie halo i ona niby ledwie chodzi :)). Szczęśliwa, roześmiana od ucha do ucha, w podskokach i z wyrazem twarzy: ale o co Wam chodzi ?? :p O taka nasza Pytia jest. Quote
Iwona&Wiki Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 No ładnie:roll: A takie z niej niewiniątko:roll: Quote
Kasie Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Zaraz, Karina, cos mi umknęło? To ni ejest Twój pies? Quote
karina1002 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 hi, hi, hi to jest mój pies - Pytia się nazywa :evil_lol: Iwona wczoraj była na sesji zdjęciowej u szczeniaków, to i Pytia się załapała:p Tylko sama nie mogę się napatrzeć, ze ona taka ładna :) Quote
Kasie Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 No tak, typowy z Ciebie Polak: swego nie znacie, cudze chwalicie. Ty po prostu inaczej patrzysz na Pytie: Ty patrzysz na jej uszy i na to czy znowu nie ma cieczki. A jej uroda to już drugoplanowa sprawa. Quote
samoglow Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 wlasnie, co z ta nawracajaca cieczka? Ale to piekna suka, od razu wiedzialam.....:shake: :loveu: Quote
karina1002 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 samoglow napisał(a):wlasnie, co z ta nawracajaca cieczka? Ale to piekna suka, od razu wiedzialam.....:shake: :loveu: Całe szczęście to nie cieczka. Ma oczywiście zapalenie gruczołów okołoodbytowych :p więc dostaje czopki :) W piątek idziemy na kontrolę. Wtedy sprawdzimy babskie sprawy jeżeli pojawią się jeszcze jakieś upławy. Na podłodze sladów kropkowych nie ma, więc nie jest to cieczka. Quote
kinga Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Karina - Pytia na zdjęciach mnie powaliła :mdleje: ...to właśnie chciałam Ci powiedzieć telefonicznie wczoraj :p - ale nie chciałas ze mna rozmawiać w normalnych godzinach :niewiem: oglądałam ją wczoraj ze 150 razy, i wciaż nadziwic sie nie moglam zmianom - a znam sukę, wiec wiem, co mówię ;) począwszy od uszu - uszy zawsze są najlepszym radarem ;) - po wzrok - bo często psy w schronie mają ten wzrok pusty, apatyczny, stary - a tu... rany boskie, coś Ty z suką zrobiła...:crazyeye: Quote
Recommended Posts