Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chyba rzeczywiscie "ci co wiedza najlepiej" zajma sie uczestnikami tego watku.......a zaczelo sie od Teletubisi...:shake:

karina1002 napisał(a):
Dziś znowu spałam z Pytią.

Całą noc błyskało i była zdenerwowana. A ja już wim co robić, więc bez większego zastanowienia, poszłyśmy spać do gabinetu :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karina1002 napisał(a):
Dziś znowu spałam z Pytią.

Całą noc błyskało i była zdenerwowana. A ja już wim co robić, więc bez większego zastanowienia, poszłyśmy spać do gabinetu :)

Przepraszam, ale to mnie juz całkiem rozbroiło :diabloti:

Posted

[quote name='karina1002']No tak,

ciągle zapominam, że zanim coś napiszę na wątkach koszalińskich, powinnam się zastanowić trzy razy - czy przypadkiem jakiegoś podtekstu nie wrzucam :p .
nie martw się - z czasem wyrobisz sobie instynkt samozachowawczy :cool3:

A kinga cos przepadła - czyżby termin ostateczny ją dopadł??

Posted

PaulinaT napisał(a):

A kinga cos przepadła - czyżby termin ostateczny ją dopadł??

dopadł :-(
jednak jest najostateczniejszy :placz: - bo po chamsku podkreślony w tym piśmie :razz:

więc Kinga od wczoraj siedzi non-stop w pracy

i co spojrzy w lustro - to widzi tam jakąś starą Chinkę albo chorego Indianina :niewiem:

a że według Starostwa w Koszalinie - maj konczy sie nieubłaganie dziś o 15.30 - więc Kinga :scared:

Posted

karina1002 napisał(a):
Kinga, jesteś arkitektem ?:)

Bo chcę garaż postawić :)

jestem głównie handlarą psami :oops:
arkitektem bywam w porywach, gdy w psach zastój :lol:

Karina, jak zaczniemy zaraz na forum stawiać ten Twój garaż, to mi nocka w łeb weźmie :diabloti:

ja się muszę :placz: - muszęmuszęmuszę :placz: - teraz wylogować, bo mi zostały tylko 3 godziny :mdleje:

Posted

nie slyszalam, zeby jakis dzien nawet najostateczniejszy konczyl sie o 15:30:shake:
Kinga wg jakiego kalendarza to Starostwo dziala?! Nie zadawaj sie z takimiiiiii. Na takich to :mad:

kinga napisał(a):
dopadł :-(
jednak jest najostateczniejszy :placz: - bo po chamsku podkreślony w tym piśmie :razz:

więc Kinga od wczoraj siedzi non-stop w pracy

i co spojrzy w lustro - to widzi tam jakąś starą Chinkę albo chorego Indianina :niewiem:

a że według Starostwa w Koszalinie - maj konczy sie nieubłaganie dziś o 15.30 - więc Kinga :scared:

Posted

[quote name='samoglow']nie slyszalam, zeby jakis dzien nawet najostateczniejszy konczyl sie o 15:30:shake:
Kinga wg jakiego kalendarza to Starostwo dziala?! Nie zadawaj sie z takimiiiiii. Na takich to :mad:

myślisz, że mam się wyprowadzić? :lol:

( ale zdążyłam. 3 minuty przed ostatecznym czasem co prawda, ale się liczy :eviltong: )

Posted

Dziś rano Pytia ..... sobie poszła. Znaczy uciekła na spacerze Robertowi:evil_lol:.

Własnie karmiłam szczeniory, gdy wyłonił się wściekły Robert, który leciał do kojca i krzyczał, że Pytia..... zwiała na spacerze (dokładnie wyrwała się ze smyczy) i idzie jej szukać.

A zaraz z lasu: przez łąki, przez pola, pędzi ....... Pytia (przypominam, że to niby ona ma kręgosłup nie halo i ona niby ledwie chodzi :)). Szczęśliwa, roześmiana od ucha do ucha, w podskokach i z wyrazem twarzy: ale o co Wam chodzi ?? :p

O taka nasza Pytia jest.

Posted

hi, hi, hi

to jest mój pies - Pytia się nazywa :evil_lol:

Iwona wczoraj była na sesji zdjęciowej u szczeniaków, to i Pytia się załapała:p

Tylko sama nie mogę się napatrzeć, ze ona taka ładna :)

Posted

No tak, typowy z Ciebie Polak: swego nie znacie, cudze chwalicie.
Ty po prostu inaczej patrzysz na Pytie: Ty patrzysz na jej uszy i na to czy znowu nie ma cieczki. A jej uroda to już drugoplanowa sprawa.

Posted

samoglow napisał(a):
wlasnie, co z ta nawracajaca cieczka? Ale to piekna suka, od razu wiedzialam.....:shake: :loveu:

Całe szczęście to nie cieczka.

Ma oczywiście zapalenie gruczołów okołoodbytowych :p więc dostaje czopki :)

W piątek idziemy na kontrolę. Wtedy sprawdzimy babskie sprawy jeżeli pojawią się jeszcze jakieś upławy. Na podłodze sladów kropkowych nie ma, więc nie jest to cieczka.

Posted

Karina - Pytia na zdjęciach mnie powaliła :mdleje:

...to właśnie chciałam Ci powiedzieć telefonicznie wczoraj :p - ale nie chciałas ze mna rozmawiać w normalnych godzinach :niewiem:

oglądałam ją wczoraj ze 150 razy, i wciaż nadziwic sie nie moglam zmianom - a znam sukę, wiec wiem, co mówię ;)

począwszy od uszu - uszy zawsze są najlepszym radarem ;) - po wzrok - bo często psy w schronie mają ten wzrok pusty, apatyczny, stary - a tu...

rany boskie, coś Ty z suką zrobiła...:crazyeye: