samoglow Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 wykonane:p [quote name='karina1002']Mam prosbę do Was: zagłosujcie na Białystok - karmę dla schroniska. Wygrywamy a koty nam depczą po piętach :) tu jest instrukcja: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66802&highlight=bia%C5%82ymstoku Quote
karina1002 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='kinga']ale kochana - Ty nie masz prawdziwej hodowli :shake: Ty masz pseudohodowlę - popatrz tylko, jakie te suki wyeksploatowane, wyniszczone... :razz: Jak się ma cieczkę co 3 miesiące, to i dochód jest :) Sama pomyśl - miot 3-4 razy w roku. Toć ja mam czysty skarb w domu :loveu: Że też ja Jonatana ciachnęłam.... takie ładne byłyby pieski Quote
Kasie Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Na Jonatanie też mogłabyś zarabiać przecież. Mi za pokrycie suki Lincolnem 200 zł oferowali przecież. A ja nie chciałam :oops: I skłamałam że juz bez jajek... A tak to mógłby jako reproduktor podwórkowy... Bo jak to Ksera trochę w innym kontekście mówi: bo takie ładne dzieci robi :evil_lol: Quote
kinga Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='karina1002']Jak się ma cieczkę co 3 miesiące, to i dochód jest :) Sama pomyśl - miot 3-4 razy w roku. Toć ja mam czysty skarb w domu :loveu: Że też ja Jonatana ciachnęłam.... takie ładne byłyby pieski no widzisz gupia :mad: i byśmy się kosztami dzieliły - niby ze Pytia z mojej hodowli :p - bo mnie też czekają duze inwestycje... Quote
karina1002 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Kasie napisał(a):Kinga. Linki nadal jest na Ciebie przecież... I niby Linki z Pytią czy Drachma ? :evil_lol: Quote
karina1002 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='samoglow']suka ma cieczke 2 razy w roku i to w duzym odstepie czasu:shake: Cos, niestety, nie tak...:shake: kurka, chyba coś jest nie tak. Ale przez tą cholerną wątrobę nic nie można zrobić. Zanim zajrzymy do środka pod narkozą, musimy trochę wątrobę podreperować. A to może potrwać do pół roku. Całe szczęście, że leki działają. Bo, nie wiem czy wiecie, ale teraz to Pytii byście nie poznały. Biega, skacze, szczeka, pysk się śmieje. Widać gołym okiem, ze leki dobrze działają, bo i ma lepszy apetyt i bardziej żywotna. O. ps. dzięki za głosowanie :) Quote
kinga Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 karina1002 napisał(a):I niby Linki z Pytią czy Drachma ? :evil_lol: cholera jasna - juz - już liczyłam te pieniadze :loveu: - ze wreszcie coś do domu przyniosę :multi: ..i sobie przypomniałam nagle, ze Drachma jest wysterylizowana :placz: :placz: :placz: Kasia - zrobimy inaczej. Ty dopuszczaj Lincolna, a kosztami się bedziemy dzielić :p ( tylko ze ja głupia kaukaza Igora na Camarę wyadoptowałam - na tym to dopiero byłyby pieniadze :diabloti: ) Quote
kinga Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='karina1002'] Bo, nie wiem czy wiecie, ale teraz to Pytii byście nie poznały. Biega, skacze, szczeka, pysk się śmieje. :) ja to Pytię wspominam najgorzej z tego zimowego okresu, tuz przed wzięciem przez karinę, gdy naprawdę bałam się, czy dożyje :shake: bo wychodziła z tego zatłoczonego boksy taka byle jaka, ledwo - ledwo, że już ją nieraz prosiłam, zeby jeszcze choć troszeczkę wytrzymała... Quote
karina1002 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Faktycznie nie wiem czy długo by wytrzymała w schronisku. Teraz tylko tą wątrobę wyprostować. A teraz jest wesołą sunią, która lubi się bawić z innymi suniami. Czyżby oglądała teletubisie? :roll: Zapraszam na wizję lokalną :) Quote
Kasie Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Tak mi sie przypomniało jak Camar abyła oskarzana że bierze psy (ma 3 podhalany) i że je rozmnaża. DZwoni wtenczas do mnei poirytowana z informacją ze ma pseudohodowle i mówi, że za taką hodowle to by na pewno nobla dostała bo wszystkie psy ma wykastrowane i wysterylizowane. A słyszałyście że podobnoe Miś Uszatek też był innej orientacji seksulanej? Quote
kinga Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Kasie napisał(a):T A słyszałyście że podobnoe Miś Uszatek też był innej orientacji seksulanej? a Miś Uszatek to czemu? :crazyeye: bo ja tylko słyszałam o Żwirku i Muchomorku... :diabloti: Quote
samoglow Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ja o Bolku i Lolku. Boje sie myslec o tych pancernych i Szariku - to dopiero Sodoma i Gomora!:mad: Quote
karina1002 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Matko kochana, mam nadzieję, że nikt z "góry" tego nie czyta. Bo się wszyscy razem spotkamy w tym samym miejscu, gdzie się przynosi cebulę, za propagowanie homoseksualizmu :) A kto się wtedy psami zajmie? Quote
Iwona&Wiki Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 A Wilk gonił Zająca krzycząc, że mu pokaże!:niewiem: Zapamiętałam z wczorajszego szkła:lol: :lol: :lol: Quote
PaulinaT Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 karina1002 napisał(a):Matko kochana, mam nadzieję, że nikt z "góry" tego nie czyta. To smutne - doszło do tego, że wolność słowa upada...:roll: karina1002 napisał(a):Bo się wszyscy razem spotkamy w tym samym miejscu, gdzie się przynosi cebulę a co to za miejsce - ja niekumata :oops: W każdym bądx razie - pewnie i tak nas tam wsadza za propagowanie alternatywnego modelu rodziny: mama, tata (jak sie uda) i psy :diabloti: Quote
karina1002 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 PaulinaT napisał(a):a co to za miejsce - ja niekumata :oops: W każdym bądx razie - pewnie i tak nas tam wsadza za propagowanie alternatywnego modelu rodziny: mama, tata (jak sie uda) i psy :diabloti: a takie z kratkami :evil_lol: Ooooo, własnie mnie olśniło. Tam to jest miejsce do propagowania!! Widziałyście kiedyś więzienie koedukacyjne?? :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ale dlaczego cebulę? :crazyeye: Ja słyszałam o pilniku ukrytym w bochenku chleba na przykład... Quote
karina1002 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 PaulinaT napisał(a):Ale dlaczego cebulę? :crazyeye: Ja słyszałam o pilniku ukrytym w bochenku chleba na przykład... A tego to nie wiem. Widocznie to nasz podlaski slang. Jakoś tak się u nas mówi (chociaż moje kadrowa tego nie zna :evil_lol: ), że na wizytę to w paczkach się cebulę nosi. Ale dlaczego - to nie wiem. Może chodzi o witaminy?? Quote
Kasie Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Cebula zapobiega szkorbutowi, chorobi espowodowanej niedoborem witaminy C... A pilnik to żelazo... Quote
Kasie Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Iwona&Wiki']A Wilk gonił Zająca krzycząc, że mu pokaże!:niewiem: ... Dobre, dobre, tego nie słyszałam jeszcze :diabloti: Quote
samoglow Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 sobie mysle, ze jeszcze o niejednym uslyszymy, niestety...:lol: Quote
karina1002 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Dziś znowu spałam z Pytią. Całą noc błyskało i była zdenerwowana. A ja już wim co robić, więc bez większego zastanowienia, poszłyśmy spać do gabinetu :) Quote
Recommended Posts