angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: A ja dziś po raz drugi wyróżniona :D a weź :D Za dobrze ci dzisiaj :D Miałam je wstawic na dogo, ale nie wyszło mi :p Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 spoko jakoś to przeżyje :D :P ale że co ? że w globusie jest mysz ? :D :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 zeby nie bylo, ze faworyzuje whatsappowiczów :D :D Quote
*Magda* Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 8 minut temu, angineuuka napisał: a weź :D Za dobrze ci dzisiaj :D Miałam je wstawic na dogo, ale nie wyszło mi :p Nie moja wina, że wszystkie mnie tak lubicie :P Globus Polski Na ch*j ja Theodorwi kupiłam globus z całym światem?! Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 5 minut temu, angineuuka napisał: zeby nie bylo, ze faworyzuje whatsappowiczów :D :D wcale nie faworyzujesz bo ja nie dostałam tej foty ! :P słodziak <3 Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 7 minut temu, *Magda* napisał: Nie moja wina, że wszystkie mnie tak lubicie :P Globus Polski Na ch*j ja Theodorwi kupiłam globus z całym światem?! Nie wiem, wydałam hajsy nadaremno :D 3 minuty temu, łamAga napisał: wcale nie faworyzujesz bo ja nie dostałam tej foty ! :P słodziak <3 ty to bardziej fb ;p Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 5 minut temu, angineuuka napisał: ty to bardziej fb ;p :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: :P powinniście się zgrać jakos, zebym razem wam mogla słać :D a nie kazda w innym miejscu ;P Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: powinniście się zgrać jakos, zebym razem wam mogla słać :D a nie kazda w innym miejscu ;P No ja bardziej snapchat :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: No ja bardziej snapchat :P jak nastolatka ;D liczę na snapki z jutra! Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: jak nastolatka ;D liczę na snapki z jutra! będą bedą :D ale szczerze to wcale mi się tam jechać nie chce jakoś Quote
*Magda* Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: będą bedą :D ale szczerze to wcale mi się tam jechać nie chce jakoś To nie jedź :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: będą bedą :D ale szczerze to wcale mi się tam jechać nie chce jakoś też by mi się nie chciało :D ja chyba w tym roku nigdzie juz sie nie pojawie, chyba ze gdzies ktos znajomy bedzie Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: też by mi się nie chciało :D ja chyba w tym roku nigdzie juz sie nie pojawie, chyba ze gdzies ktos znajomy bedzie Ja pewnie gdzieś pojade jeszcze ale nastawienie bez szału , jakies takie te wystawy dziwne sie zrobiły , albo mi się znudziły , nie wiem Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Ja pewnie gdzieś pojade jeszcze ale nastawienie bez szału , jakies takie te wystawy dziwne sie zrobiły , albo mi się znudziły , nie wiem przyjedz w moja okolice no ;p Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: przyjedz w moja okolice no ;p może mi się uda , ale nie wiem czy jeszcze w tym roku ;) Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: może mi się uda , ale nie wiem czy jeszcze w tym roku ;) np Zabrze :D http://www.zabrze.zkwp.pl/oddzialy.php?n=wys_2017_10&oddzial=zabrze jest opcja noclegu w domku :D mogę spać z wami :P Quote
*Magda* Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: jest opcja noclegu w domku :D mogę spać z wami :P Ty śpij z Fabianem i Tami, a łamAga niech się w końcu za robotę z Sebkiem bierze :D Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: np Zabrze :D http://www.zabrze.zkwp.pl/oddzialy.php?n=wys_2017_10&oddzial=zabrze jest opcja noclegu w domku :D mogę spać z wami :P październik , troche za bliski termin :P Przed chwilą, *Magda* napisał: Ty śpij z Fabianem i Tami, a łamAga niech się w końcu za robotę z Sebkiem bierze :D myslisz ze taki jeden raz wystarczy ? :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Ty śpij z Fabianem i Tami, a łamAga niech się w końcu za robotę z Sebkiem bierze :D to piętrowy trzeba by było brać, zeby nie było słychać :D Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: październik , troche za bliski termin :P myslisz ze taki jeden raz wystarczy ? :P Spróbować zawsze warto ;D Quote
*Magda* Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: myslisz ze taki jeden raz wystarczy ? :P Możesz to zrobić kilka razy w ciągu nocy :P 1 minutę temu, angineuuka napisał: to piętrowy trzeba by było brać, zeby nie było słychać :D Weźmiesz stopery :D Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Możesz to zrobić kilka razy w ciągu nocy :P Weźmiesz stopery :D Ja jak ja, ale Fabian :D Tam w tych piętrowych domkach wsio słychać w sumie ;D Quote
*Magda* Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: Ja jak ja, ale Fabian :D Tam w tych piętrowych domkach wsio słychać w sumie ;D Fabian się ucieszy jak się dowie, że braciszka/siostrzyczkę mu rodzice robią :D Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 zawine się w kokon , będzie bezpieczniej :P Quote
Recommended Posts