Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

ale stężenie jest bardzo niskie , a ja oddychac nie mogłam :/

a co Ci się dokładnie dzieje ?

jakaś nijaka skóra :/ ogolnie już wchodzę w ten etap.. a trochę powiało. Zimą mam najgorzej :/

Posted
2 minuty temu, angineuuka napisał:

jakaś nijaka skóra :/ ogolnie już wchodzę w ten etap.. a trochę powiało. Zimą mam najgorzej :/

No to może być azs , musiała byś się smarować jakimś kremem 

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

To ja mam chyba na ciepło bo jak wchodzę do ciepłej wody to to sie tak zaczynam drapać że musze wyjść z wody bo bym się do krwi rozdrapała chyba :/

:/

ogolnie to masakra, w tym roku bede strasznie walczyć z tym gównem.. bo ja wtedy mam ochotę płakać.. po prostu moje ręce wtedy wygladają tragicznie ;/ gorzej niż pod piersią co miałam

Posted
4 minuty temu, łamAga napisał:

Może idz do alergologa da Ci jakieś maści z antybiotykiem , po co się męczyć , jak masz takie problemy to zwykłe kremy ogólno dostępne Ci raczej nie pomogą :/

pomagają jak wyłapię to wcześniej :) i w s umie na to gunwo pod cyckiem też pomogło. Niech sobie to jest, ale niech mnie nie boli ;P a to strasznie dziwny ból. No i raczje musiałabym z tym iść na swiezo, a ja nie mam zamiaru pozwolić sobie żeby mi się to rozwijało :/

no i opuchnięte i suche ręce z zimna, ale to moja norma w sumie :)

Posted

Mi bardzo pomógł clobederm ale to chyba jest steryd więc ciężko go polecać , koleżance jednak poleciłam bo miała tak strasznie rozlane azs pod kolanem ze aż bolało jak się na nią patrzyło i jej też pomógł , ale mi dziękowała , już nie ma prawie śladu a męczyła sie z tym latami