łamAga Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 2 minuty temu, angineuuka napisał: bo jakos mi nie po drodze :P kiedy ta suszara? uj, ze nie wiem co to ta jonizacja. Z innej beczki, biorę udział w Psich Mikołajkach na fb :P jestem ciekawa kto mnie wylosuje a kogo ja :D haha Hahahahha ja też nie wiem ale brzmi kusząco :D już są albo były od 7-16 .11ale nie wiem dlaczego ja gazetkę dostałamm dopiero dzisiaj ;[ Ooooo nie wiedziałam ze takie cos jest :P Quote
angineuuka Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 moze w srode podejde do lidla, ale u mnie juz pewnie nie ma :P Quote
*Magda* Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 4 minuty temu, łamAga napisał: ja też nie wiem ale brzmi kusząco :D już są albo były od 7-16 .11ale nie wiem dlaczego ja gazetkę dostałamm dopiero dzisiaj ;[ Masz neta, to sobie oglądaj gazetkę w necie, a nie czekaj, aż Ci pod dom przyniosą :P Quote
angineuuka Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 wiecie moze, czy gdzies bedzie podwieszane radio do kuchni? bo potrzebuje na prezent i nie wiem czy zamawiac czy nie :p a nie sledze tych rzeczy Quote
łamAga Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Masz neta, to sobie oglądaj gazetkę w necie, a nie czekaj, aż Ci pod dom przyniosą :P Sęk w tym że ja jestem jeszcze bardziej leniwa i czekam aż mi ją orzyślą na telefon hahahahaha Teraz, angineuuka napisał: wiecie moze, czy gdzies bedzie podwieszane radio do kuchni? bo potrzebuje na prezent i nie wiem czy zamawiac czy nie :p a nie sledze tych rzeczy Oj ja nie wiem :/ Quote
angineuuka Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 Teraz, łamAga napisał: Sęk w tym że ja jestem jeszcze bardziej leniwa i czekam aż mi ją orzyślą na telefon hahahahaha Oj ja nie wiem :/ ahahahaahhaahahaha Quote
*Magda* Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 3 minuty temu, angineuuka napisał: wiecie moze, czy gdzies bedzie podwieszane radio do kuchni? bo potrzebuje na prezent i nie wiem czy zamawiac czy nie :p a nie sledze tych rzeczy Pewnie w jakiś marketach typu MediaMarkt albo Neonet :P Quote
angineuuka Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 łeh, to moze przy okazji tripu do media markt kupie gdzieś portfel :P Quote
łamAga Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: łeh, to moze przy okazji tripu do media markt kupie gdzieś portfel :P Ja zawsze portfel kupuję w jednym sklepie ale nie pamietam nazwy , taki hiphopowy :P Poza tym u Ani sa super portfele :P Quote
angineuuka Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 Teraz, łamAga napisał: Ja zawsze portfel kupuję w jednym sklepie ale nie pamietam nazwy , taki hiphopowy :P Poza tym u Ani sa super portfele :P cropp? ;) Quote
*Magda* Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 9 minut temu, łamAga napisał: Sęk w tym że ja jestem jeszcze bardziej leniwa i czekam aż mi ją orzyślą na telefon hahahahaha Wracając do lidl'a. to ja sobie dziś kupiłam takie ciepłe pidżamy :) różową i niebieską :) Quote
łamAga Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 8 minut temu, angineuuka napisał: cropp? ;) Oooo właśnie tam ;) ostatnio jak kupiłam to mam go juz ze 4 lata i nic a nic się z nim nie stało ;) 7 minut temu, *Magda* napisał: Wracając do lidl'a. to ja sobie dziś kupiłam takie ciepłe pidżamy :) różową i niebieską :) super ! ile dałaś u Was za taką piżamkę ? Quote
angineuuka Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 9 minut temu, *Magda* napisał: Wracając do lidl'a. to ja sobie dziś kupiłam takie ciepłe pidżamy :) różową i niebieską :) fajne :D a ja znalazłam ceny radio w media.. wole zamowic na necie :p haha Quote
łamAga Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 3 minuty temu, angineuuka napisał: a ja znalazłam ceny radio w media.. wole zamowic na necie :p haha ile wołają ? Quote
*Magda* Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Fajna, bo jest cieplutka (spodnie z polarku) :) 1 minutę temu, łamAga napisał: ile dałaś u Was za taką piżamkę ? 9.99 ;) A jutro chyba pojadę jeszcze raz, bo się dziś wahałam, ale stwierdziłam w domu, że jednak kupię, taki zestaw: za 14.99 :P Quote
angineuuka Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 Teraz, łamAga napisał: ile wołają ? https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/radio-kuchenne-roadstar-clr-2540ump :P Quote
Ania :) Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 U mnie sa fajne ale drogie portfele :p Pizamka fajna :D Quote
łamAga Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Fajna, bo jest cieplutka (spodnie z polarku) :) 9.99 ;) A jutro chyba pojadę jeszcze raz, bo się dziś wahałam, ale stwierdziłam w domu, że jednak kupię, taki zestaw: za 14.99 :P No chyba se jaja robosz ze tak tanio ? chyba że w euro napisałaś :P 3 minuty temu, angineuuka napisał: https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/radio-kuchenne-roadstar-clr-2540ump :P drogi prezent :P 1 minutę temu, Ania :) napisał: U mnie sa fajne ale drogie portfele :p To fakt :P ja za swój dałam 19,99 :P ale na prawde solidnie wykonany ;) Quote
angineuuka Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 3 minuty temu, Ania :) napisał: U mnie sa fajne ale drogie portfele :p Pizamka fajna :D ile? :P Teraz, łamAga napisał: No chyba se jaja robosz ze tak tanio ? chyba że w euro napisałaś :P drogi prezent :P To fakt :P ja za swój dałam 19,99 :P ale na prawde solidnie wykonany ;) ja miałam dość długo z croppa, ale się sciorał już po kilku latach ;P teraz chce jakis oczojebny xD Quote
*Magda* Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: No chyba se jaja robosz ze tak tanio ? chyba że w euro napisałaś :P No przecież, że w euro :D U nas nie przyjmują złotówek :P Ale to i tak tanio, bo nie wierzę, że w PL kupisz za 10 czy 15 zł taką pidżamę, tylko będzie pomnożona przez kurs euro :/ Quote
łamAga Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: No przecież, że w euro :D U nas nie przyjmują złotówek :P Ale to i tak tanio, bo nie wierzę, że w PL kupisz za 10 czy 15 zł taką pidżamę, tylko będzie pomnożona przez kurs euro :/ nooo tak myslałam :P No pewnie tak ale i tak się opłaca mega za taką cenę ;) Quote
Ania :) Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 8 minut temu, angineuuka napisał: ile? :P Od 75zł do 150zł no jeden za 190 :p tyle , ze wszystkie ze skóry , a te z ekologicznej za 30zł :p Quote
angineuuka Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 Teraz, Ania :) napisał: Od 75zł do 150zł no jeden za 190 :p tyle , ze wszystkie ze skóry , a te z ekologicznej za 30zł :p juz lepiej xD Quote
Recommended Posts