Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam fejsika, ale jakoś żadnych wieści z dogo tam nie mam.

7 minut temu, angineuuka napisał:

ta, jak juz napialas to potwerdze xD ale wiecej na pw piszcie jak cos :P 

teraz mi pomozcie z ktorej strony reki ten tatuaz xD

W sensie od wewnętrznej czy zewnętrznej? Czy, że jak?

Posted
Teraz, Patikujek napisał:

Ja mam fejsika, ale jakoś żadnych wieści z dogo tam nie mam.

W sensie od wewnętrznej czy zewnętrznej? Czy, że jak?

no tak :D

a z fejsikiem to slabo sie krecisz :D 

Posted
3 minuty temu, Patikujek napisał:

ja sama mam od wewnętrznej i przeważnie tak mi się bardziej podobają (szczególnie u kobiet), ale to y będziesz do końca życia z tym chodzić :)

no mi sie niestety podoba tu i tu ;) i tu jest pies pogrzebany :D 

Posted

To Ty podobnie jak ja :p tyle ciekawych wzorów , ze aż marzy się rękaw :p z rodziny by mnie wydziedziczyli xdd hahah ale chyba na tyle nie jestem odważna  żeby rękaw robić :p 

Posted
1 minutę temu, Ania :) napisał:

To Ty podobnie jak ja :p tyle ciekawych wzorów , ze aż marzy się rękaw :p z rodziny by mnie wydziedziczyli xdd hahah ale chyba na tyle nie jestem odważna  żeby rękaw robić :p 

mi sie zawsze podobaly ;) ale na rekaw tez trzeba miec pomysl :D 

twoj tatuaz tez mi sie podoba ;D 

Posted

Kuźwa Magda, widać źle przeczytałam xd

Moja siostra zrobiła kolejny mały na przedramieniu ;)

Tatuaże ..moją ciotkę tak wciągneła, że już chyba ma dwa cale rękawy i zaczęla coś na udzie :P babcia na poczatki byla niezadowolona, bo jak to wygląda i wgl..ale chyba juz jej przeszlo xd

Posted

Ja akurat na drugi dzień po zrobieniu byłam u babci w odwiedzinach i była też moja ciotka i w sumie nie chwalilam się jej tylko przez przypadek zobaczyła i zaczęła o matko bosko jak Ty będziesz wyglądać na starość po co Ci to dziecko itd i Kasia (ciocia) się odezwała i mówi to tylko permanentny on zniknie za 5 lat .. o no to dobrze to dobrze ale w sumie ładny :p 

Posted

Ja z bratem (bo on też robil) jesteśmy pierwszymi osobami w rodzinie które mają tatuaż :P o mnie już kilka osób wie , o Konradzie nikt oprócz mnie i mamy bo on w Poznaniu siedzi :P  Ale mam to w dupie , raz się żyje i jakby człowiek wszystkiego miał sobie odmawiać ... :)  moj brat tez fajny sobie zrobil i gdyby nie mial to kiedys tez taki bym zrobila ale nie chce papugowac :p

Posted

Ja też troszkę się nasłuchałam na początku, szczególnie od babć. Jednak rodzice podeszli do sprawy fajnie. Moja mama wprost powiedziała, że nie za bardzo jej się to podoba (w sensie tatuowanie, nie sam wzór), ale to moja sprawa bo ja z tym do końca życia będę 

Posted

Ja pierwszy tatuaż robiłam sobie tego samego dnia z bratem. Oprócz tego ja jeszcze przebiłam sobie pępek. Wróciliśmy do domu i od razu "pochwaliliśmy się" mamie co zrobiliśmy. Mój kolczyk w pępku i tatuaż brata mama nie skomentowała ;) Ale to, że ja mam tatuaż, to  tylko był tekst "Coś ty dziecko zrobiła?!" I tyle w temacie ;)