Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Tylko sobie w twarz nie wstrzykuj :P

znając mnie to mogę się pomylić z częściami ciała :P

Teraz, angineuuka napisał:

apropo twarzy, to mi spuchła z jednej strony.. -_-

a od czego ?;(

Posted
2 minuty temu, Ania :) napisał:

Angi nie klam ze cyckow nie masz :p widzialam na snapie haha :D ja nie mam nicxdd   

ja tego kubka nie zauważyłam nawet :P

1 minutę temu, *Magda* napisał:

A może alergia na coś :/

moze tez jak ja zjadła rogala z orzechami laskowymi :P

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

rzadko jadam orzechy :P ale nie mam laergi na nie . Ale i tak muszę iść do alergologa, bo chcę spirometrię sobie zrobić :/ 

co to jest spirometria ?

Teraz, Ania :) napisał:

Ja też:D

hahahahahahaahah ok ale dajmy jej spokój bo nas zabije ..... cyckiem :P

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

co to jest spirometria ?

hahahahahahaahah ok ale dajmy jej spokój bo nas zabije ..... cyckiem :P

a np : http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/spirometria-badanie-pojemnosci-pluc-przebieg-badania-spirometrycznego_41641.html nie miałaś? bo ja przy któreś wizycie u alergologa miałam, ale wtedy była okej. teraz mam problemy z oddychaniem i kminie, czy mi astma się nie przypałętała.. 

jeb się, mam małe cycki :P 

Posted

ja miałam coś takiego że musiałam do jednej dziurki od nosa włożyć takie coś i oddychać a pozniej w drugą dziurkę od nosa i to samo i też wyszło ok , chociaz dziwne bo lewa dziurka w ogóle nie przepuszczała powietrza , myślałam że sie udusze zanim mi kazała wyjąć to cholerstwo z nosa :/

hahahahahahahahahahha

Posted
Teraz, łamAga napisał:

ja miałam coś takiego że musiałam do jednej dziurki od nosa włożyć takie coś i oddychać a pozniej w drugą dziurkę od nosa i to samo i też wyszło ok , chociaz dziwne bo lewa dziurka w ogóle nie przepuszczała powietrza , myślałam że sie udusze zanim mi kazała wyjąć to cholerstwo z nosa :/

hahahahahahahahahahha

haha, to nie. xD 

Posted

no, tylko jestem ciekawa czy da mi od razu skierowanie na spirometrie. bo u tej pipy nie chce sie leczyc :p chociaz moze zrobie testy u niej, nie wiem. Ale nie trawię babsztyla..  

Posted

no, tylko jestem ciekawa czy da mi od razu skierowanie na spirometrie. bo u tej pipy nie chce sie leczyc :p chociaz moze zrobie testy u niej, nie wiem. Ale nie trawię babsztyla..  

Moja mnie tylko na kase naciąga :P 

Posted

ja mam z nfz :P z przychodni. Miałam jeszcze jedną, ale tam dwa razy nie zjawiłam się n aterminie, ze siara isc znowu :P 

Oj tam od razu siara :P nie pasowało Ci i luzik :P

u nas dostać się na nfz graniczy z cudem ;( ostatnio byłam na kase chorych i była inna bo moja miała urlop i mega babka , chyba sie do niej przeniosę ;)

Posted

tam tez terminy z dupy w tej przychodni, co mnie dziwi :p

Moze do swojego płucnego pójdę..ale to tez weny nie mam, bo mialam isc we wrzeniu na kontrole i przeswietlenie. i coś nie pykło :D