łamAga Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Teraz, angineuuka napisał: normalnie :p nie gadaj, ze nie masz cyckow :P ja tez ich nie mam :P Ja do Ciebie to deska jestem :P coś tam mi wisi :P Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 Teraz, łamAga napisał: Ja do Ciebie to deska jestem :P coś tam mi wisi :P ale ja serio nie mam duzych :p Quote
*Magda* Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Aga, jak coś wisi, to nie jest źle ;) Quote
łamAga Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 zrobie sobie przeszczep z brzucha i boczków na cycki hahahahaha Quote
*Magda* Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: zrobie sobie przeszczep z brzucha i boczków na cycki hahahahaha Tylko sobie w twarz nie wstrzykuj :P Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Tylko sobie w twarz nie wstrzykuj :P apropo twarzy, to mi spuchła z jednej strony.. -_- Quote
łamAga Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Tylko sobie w twarz nie wstrzykuj :P znając mnie to mogę się pomylić z częściami ciała :P Teraz, angineuuka napisał: apropo twarzy, to mi spuchła z jednej strony.. -_- a od czego ?;( Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 nie wiem od czego, nic mnie nei boli właśnie :P Quote
łamAga Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Teraz, angineuuka napisał: nie wiem od czego, nic mnie nei boli właśnie :P może jakiś stan zapalny .... Quote
Ania :) Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Angi nie klam ze cyckow nie masz :p widzialam na snapie haha :D ja nie mam nicxdd Quote
*Magda* Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 3 minuty temu, angineuuka napisał: nie wiem od czego, nic mnie nei boli właśnie :P A może alergia na coś :/ Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 a nie wiem :/ mnie ryj swędzi, bo po tej stronie mam te plamy :p ale tez po tej stronie mam zęba do wyrwania :P Quote
łamAga Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Angi nie klam ze cyckow nie masz :p widzialam na snapie haha :D ja nie mam nicxdd ja tego kubka nie zauważyłam nawet :P 1 minutę temu, *Magda* napisał: A może alergia na coś :/ moze tez jak ja zjadła rogala z orzechami laskowymi :P Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 rzadko jadam orzechy :P ale nie mam laergi na nie . Ale i tak muszę iść do alergologa, bo chcę spirometrię sobie zrobić :/ Quote
Ania :) Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: ja tego kubka nie zauważyłam nawet :P Ja też:D Quote
łamAga Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: rzadko jadam orzechy :P ale nie mam laergi na nie . Ale i tak muszę iść do alergologa, bo chcę spirometrię sobie zrobić :/ co to jest spirometria ? Teraz, Ania :) napisał: Ja też:D hahahahahahaahah ok ale dajmy jej spokój bo nas zabije ..... cyckiem :P Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: co to jest spirometria ? hahahahahahaahah ok ale dajmy jej spokój bo nas zabije ..... cyckiem :P a np : http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/spirometria-badanie-pojemnosci-pluc-przebieg-badania-spirometrycznego_41641.html nie miałaś? bo ja przy któreś wizycie u alergologa miałam, ale wtedy była okej. teraz mam problemy z oddychaniem i kminie, czy mi astma się nie przypałętała.. jeb się, mam małe cycki :P Quote
łamAga Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 ja miałam coś takiego że musiałam do jednej dziurki od nosa włożyć takie coś i oddychać a pozniej w drugą dziurkę od nosa i to samo i też wyszło ok , chociaz dziwne bo lewa dziurka w ogóle nie przepuszczała powietrza , myślałam że sie udusze zanim mi kazała wyjąć to cholerstwo z nosa :/ hahahahahahahahahahha Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 Teraz, łamAga napisał: ja miałam coś takiego że musiałam do jednej dziurki od nosa włożyć takie coś i oddychać a pozniej w drugą dziurkę od nosa i to samo i też wyszło ok , chociaz dziwne bo lewa dziurka w ogóle nie przepuszczała powietrza , myślałam że sie udusze zanim mi kazała wyjąć to cholerstwo z nosa :/ hahahahahahahahahahha haha, to nie. xD Quote
łamAga Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 3 minuty temu, angineuuka napisał: haha, to nie. xD to innego badania nie miałam :P Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 no, tylko jestem ciekawa czy da mi od razu skierowanie na spirometrie. bo u tej pipy nie chce sie leczyc :p chociaz moze zrobie testy u niej, nie wiem. Ale nie trawię babsztyla.. Quote
łamAga Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: no, tylko jestem ciekawa czy da mi od razu skierowanie na spirometrie. bo u tej pipy nie chce sie leczyc :p chociaz moze zrobie testy u niej, nie wiem. Ale nie trawię babsztyla.. Moja mnie tylko na kase naciąga :P Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 ja mam z nfz :P z przychodni. Miałam jeszcze jedną, ale tam dwa razy nie zjawiłam się n aterminie, ze siara isc znowu :P Quote
łamAga Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: ja mam z nfz :P z przychodni. Miałam jeszcze jedną, ale tam dwa razy nie zjawiłam się n aterminie, ze siara isc znowu :P Oj tam od razu siara :P nie pasowało Ci i luzik :P u nas dostać się na nfz graniczy z cudem ;( ostatnio byłam na kase chorych i była inna bo moja miała urlop i mega babka , chyba sie do niej przeniosę ;) Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 tam tez terminy z dupy w tej przychodni, co mnie dziwi :p Moze do swojego płucnego pójdę..ale to tez weny nie mam, bo mialam isc we wrzeniu na kontrole i przeswietlenie. i coś nie pykło :D Quote
Recommended Posts