łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Teraz, angineuuka napisał: taa, bolące kolano prawe, stłuczona lewa noga, siniak na czole, sraka na prawym policzku, zdarty paznokiec... :D A moze napiszemy książkę ? " dziwne przypadłości Angineuuka i łamAgi" hahahahaha ale to jutro bo już spać ide :P dobranoc :P Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Więc ja powtórzę: Godzinę temu, *Magda* napisał: Wy się obie do trumny wsadźcie :D Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 7 minut temu, łamAga napisał: A moze napiszemy książkę ? " dziwne przypadłości Angineuuka i łamAgi" hahahahaha ale to jutro bo już spać ide :P dobranoc :P ahahaha, "zjebane życie anginy oraz łamAga" xD Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 ale wezcie, kiedys mi sie tak nie działo :( teraz o nogawkę spodni z pizami potrafię się wyjebać (POTWIERDZONE :P ) Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 ale nie odciełam sobie prawie opuszka maszynką do chleba! xD Quote
Ania :) Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Kiedys sobie paznokcia prawie ucielam na takiej maszynce :p dobrze , ze miałam długie paznokcie bo by trafiło w opuszek xd Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 2 minuty temu, angineuuka napisał: ale nie odciełam sobie prawie opuszka maszynką do chleba! xD Jeszcze :P Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Jeszcze :P i nie utne, bo nie używamy :D Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 7 minut temu, angineuuka napisał: i nie utne, bo nie używamy :D Utniesz czymś innym :P Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Utniesz czymś innym :P uciąć to sobie żyły mogę ;p Quote
łamAga Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Angi ja się potrafie wyjebac nie mając na sobie piżamy :P Quote
angineuuka Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 16 minut temu, łamAga napisał: Angi ja się potrafie wyjebac nie mając na sobie piżamy :P to ja tylko z piżamą :P ale dziś moje szczęscie przegieło, ze az je k**wa przemlicze xD śmiech przez łzy normalnie :p Quote
łamAga Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Teraz, angineuuka napisał: to ja tylko z piżamą :P ale dziś moje szczęscie przegieło, ze az je k**wa przemlicze xD śmiech przez łzy normalnie :p dawaj pośmiejemy się :P Quote
angineuuka Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 pojechałam autobusem do miasta, na rozmowę o prace. Spierdzielił mi jeden, na szczescie byl drugi. (Pracy nie dostałam, ale to było wiadome, nie wazne). Potem uciekł mi jeden powrotny. Czekałam więc na drugi, jednak jak sie okazalo jestem zjebem i patrzałam na niedzielny rozkład jazdy, wiec koniec koncow czekałam na autobus widmo, jechał później) Chciałam iść na inny, ale tamten też spierdolił :D , wróciłam się na tamtem już grzecznie. W autobusie zaś prawie złamałam palce :P dziko mi się wygięły. I kupiłam sobie frytki, bo nie jadłam śniadania, ale tak mi je posolili ze sie jesc nie dało xD i sie jeszcze potknelam z 65248158 razy dzisiaj. I w ogole snil mi sie koszmar jakis w nocy. Chyba tyle, ale pewnie cos ominałam :P Quote
angineuuka Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Zaraz dzień się kończy :P jeszcze troche go jest :P i jutro tez jest dzień :C Quote
angineuuka Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 taa, juz nie mówiąc ze nadal trzymają się mnie mroczki w lewym oku. Od soboty :/ tzn czasem znikają :/ Quote
*Magda* Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Teraz, angineuuka napisał: taa, juz nie mówiąc ze nadal trzymają się mnie mroczki w lewym oku. Od soboty :/ tzn czasem znikają :/ Bogdan miał mroczki wczoraj. Dziś był u lekarza i powiedział, że to przez zbyt wysokie ciśnienie. Mierzyłaś sobie? Quote
angineuuka Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Bogdan miał mroczki wczoraj. Dziś był u lekarza i powiedział, że to przez zbyt wysokie ciśnienie. Mierzyłaś sobie? przyszło mi to do głowy, ale umarło zanim dojechałam do domu :D Zmierzę jak znowu się zamroczę porządnie. Quote
angineuuka Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 w ogole jak Coma mnie wkurza. Postanawia podrzeć ryja jak sąsiadka o 7:30 jedzie z dzieciakiem do szkoły :/ Muszę wstać i ją opieprzyć, a i tak swoje odburknie. Jezu, co ja za psa wzięłam -_- Quote
Recommended Posts