Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

Bądz wytrwała i czekaj :P czekanie na przyjemność jest największą przyjemnością :P

Ale ja mam problem z wybraniem hodowli. ( Mówię tu o np: westie, yorku, grzywku czy coś tam :P ) 
błąkam się po stronach i to nie jest "to". Nie wiem też nawet jak ładnie napisać do hodowcy, nawiązać kontakt. Hodowcy od których mogłabym wziąć psa, aktualnie nie mają miotu.  I nie planują. :C A są hodowcami dla mnie idealnymi, ponieważ chciałabym osobiście mieć to ewentualne wsparcie w hodowcy. Nie żeby był nachalny, ale jednak żeby to ewentualne wsparcie było. 

Posted

Inaczej, moze nie do konca idealnymi ( bo nikt jednak nie jest idealny ) jednakże są spoko. :D i gdyby planowali miot w okresie, którym brałabym papi, to TAK, zdecydowałabym się na grzywacza :> Z innymi rasami nie mam jakoś problemu, gdybym chciała brać... 

Posted
53 minut temu, angineuuka napisał:

Może i dobrze :) nie ważne. 

Na razie mam inny problem.. mega suchość w gardle. Jakieś pomysły? :P 

Napij się miodu ;)

A co to miała być za praca ?

Posted
2 minuty temu, angineuuka napisał:

Jaki ty masz fajny nagłowek tak poza tym :D hahah

A wiesz że teraz to dopiero widzę ? :P chciałam taki tytuł galerii utworzyć ale mi nie wskoczył to stwierdziłam że nie idzie zmienić , nie wiedziałam ze to tu wskoczyło hahahaha

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

A wiesz że teraz to dopiero widzę ? :P chciałam taki tytuł galerii utworzyć ale mi nie wskoczył to stwierdziłam że nie idzie zmienić , nie wiedziałam ze to tu wskoczyło hahahaha

ahahaahaha, zmienić ci? :P hahaha