angineuuka Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: że i sie takie przypadki nie zdarzają :P haha :D Niestety, wątpię żebym czekała "na ten miot" "tej" rasy :P Quote
łamAga Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Bądz wytrwała i czekaj :P czekanie na przyjemność jest największą przyjemnością :P Quote
angineuuka Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Bądz wytrwała i czekaj :P czekanie na przyjemność jest największą przyjemnością :P Ale ja mam problem z wybraniem hodowli. ( Mówię tu o np: westie, yorku, grzywku czy coś tam :P ) błąkam się po stronach i to nie jest "to". Nie wiem też nawet jak ładnie napisać do hodowcy, nawiązać kontakt. Hodowcy od których mogłabym wziąć psa, aktualnie nie mają miotu. I nie planują. :C A są hodowcami dla mnie idealnymi, ponieważ chciałabym osobiście mieć to ewentualne wsparcie w hodowcy. Nie żeby był nachalny, ale jednak żeby to ewentualne wsparcie było. Quote
angineuuka Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 Inaczej, moze nie do konca idealnymi ( bo nikt jednak nie jest idealny ) jednakże są spoko. :D i gdyby planowali miot w okresie, którym brałabym papi, to TAK, zdecydowałabym się na grzywacza :> Z innymi rasami nie mam jakoś problemu, gdybym chciała brać... Quote
angineuuka Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 Może i dobrze :) nie ważne. Na razie mam inny problem.. mega suchość w gardle. Jakieś pomysły? :P Quote
łamAga Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 53 minut temu, angineuuka napisał: Może i dobrze :) nie ważne. Na razie mam inny problem.. mega suchość w gardle. Jakieś pomysły? :P Napij się miodu ;) A co to miała być za praca ? Quote
angineuuka Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 Nie lubię miodu, wiec nawet go nie mam :) Quote
łamAga Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 2 minuty temu, angineuuka napisał: Nie lubię miodu, wiec nawet go nie mam :) Ja nie mogę miodu z racji alergii ale wiem że fajnie lagodzi podrażnione gardło ;) Quote
angineuuka Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Ja nie mogę miodu z racji alergii ale wiem że fajnie lagodzi podrażnione gardło ;) Jaki ty masz fajny nagłowek tak poza tym :D hahah Quote
łamAga Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 2 minuty temu, angineuuka napisał: Jaki ty masz fajny nagłowek tak poza tym :D hahah A wiesz że teraz to dopiero widzę ? :P chciałam taki tytuł galerii utworzyć ale mi nie wskoczył to stwierdziłam że nie idzie zmienić , nie wiedziałam ze to tu wskoczyło hahahaha Quote
angineuuka Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: A wiesz że teraz to dopiero widzę ? :P chciałam taki tytuł galerii utworzyć ale mi nie wskoczył to stwierdziłam że nie idzie zmienić , nie wiedziałam ze to tu wskoczyło hahahaha ahahaahaha, zmienić ci? :P hahaha Quote
angineuuka Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 Teraz, łamAga napisał: dzieki :* :* :* :* jak to zrobiłaś ? :P Normalnie :D edycja postu :D ale masz ładny nick :D Quote
łamAga Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Buahahahaha teraz zauważyłam jeszcze łamAge hahahahahahaha 1 Quote
angineuuka Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: Buahahahaha teraz zauważyłam jeszcze łamAge hahahahahahaha ahahaha Quote
*Magda* Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Angi, a syrop z cebuli? Też łagodzi ;) Albo płukanie szałwią :) Quote
angineuuka Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 zobaczmy co jutro będzie :/ bo na razie to ja się duszę suchotą w gardle :P Quote
Recommended Posts