Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na whatsie na razie mnie nie bedzie.

Musialam go za leb potrzymac :P Tomcio dzis dostal pierwsze zarelko, a wlasciwie podejscie bo sie zadlawil :P.

Come musze ze spacerow na razie wylaczyc, bo ma bolicos. Nie wiem czy nie przednia lapa.. A gdyby ktos karmil Carnilove - polecam u Sledzi :D

Posted
1 minutę temu, majoka napisał:

12 kg dla psa 200 :) Najgorsze, że Shadow waży prawie 40

Na 5 miesiecy bym miala :P Myslalam, zeby na barfa przejsc, bo kazdy mowi "taniej..." Tylko qwa suple drozej wychodza niz to warte. No i moje razem waza gdzies 13 kilo ahah 

Posted
O 14.08.2016 o 17:35, Angi napisał:

Na 5 miesiecy bym miala :P Myslalam, zeby na barfa przejsc, bo kazdy mowi "taniej..." Tylko qwa suple drozej wychodza niz to warte. No i moje razem waza gdzies 13 kilo ahah 

jak ja bym tak chciała, a tak to 12 w najlepszym wypadku na miesiąc (przy dużej kaloryczności)

Posted

Shadow był trochę na barfie, ale mu nie podszedł (nie wiem czy on nie ma alergii na wołowinę i kurczaka). Cenowo nam wychodzi podobnie. Teraz wiem, że karma rybna lub jagnięca mu służy (oczywiście bezzbożowa). TOTW z rybą jak najbardziej ok, ale się ostatnio zdziwiłam, bo również bardzo dobrze toleruje brit care z jagnięciną (do tego mu smakuje  w przeciwieństwie do TOTW i jest tańszy)

Posted
2 godziny temu, Tyś napisał:

Suple + barf drożej wychodzi niż karma?

Powiem tak: jakaś karma z półki Brit, wychodzi taniej niż barf+suple ;) Ale jeśli ktoś karmi karmą z najwyższej półki, to barf jest porównywalny cenowo ;)

Wiadomo, że nie każdego stać na super, hiper drogą karmę i kupuje coś pokroju brit. Wtedy, jeśli ktoś chce "wskoczyć" na barf, to wyjdzie mu drożej :/

Posted
36 minut temu, *Magda* napisał:

Powiem tak: jakaś karma z półki Brit, wychodzi taniej niż barf+suple ;) Ale jeśli ktoś karmi karmą z najwyższej półki, to barf jest porównywalny cenowo ;)

Wiadomo, że nie każdego stać na super, hiper drogą karmę i kupuje coś pokroju brit. Wtedy, jeśli ktoś chce "wskoczyć" na barf, to wyjdzie mu drożej :/

porównywałam do totw (szczególnie, że suplementy np. olej starczają na dłużej niż miesiąc). No i oczywiście zależy jaki kto ma dostęp do mięsa (jak bym brała mięso w as-polu to bym zbankrutowała)