mar....ka Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 napisałabyś coś więcej, rozbudowa zdań u młodego pokolenia mnie przeraża. Pytam syna "Jak w szkole. Odpowiada-normalnie" i tyle z w temacie heheh Quote
angineuuka Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 To zadaj pytanie, to się rozbuduje :p nie wiem jak bardzo mozna sie rozbudowac na przywitaniu :P mam ci wczorajszy dzien opisac na przywitanie? :D Quote
*Magda* Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 napisałabyś coś więcej, rozbudowa zdań u młodego pokolenia mnie przeraża. Pytam syna "Jak w szkole. Odpowiada-normalnie" i tyle z w temacie heheh Ciesz się, że odpowiedział chociaż pełnym wyrazem :D Quote
mar....ka Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 jestem przeszczęsliwa....cokolwiek te normalnie znaczy.... Quote
Guest TyŚka Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Witaj, moja droga Angino w ten przepiękny, słoneczny dzień. (wystarczająco długo? :p) Quote
angineuuka Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 Szkoda gadac zacnna dziewko :D Quote
angineuuka Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 No co, serio szkoda gadac pod wzgledem mojego zdrowia jak i fizycznego to takze psychicznego ^_^ Wczoraj bylam w kinie. I znowu mam ochote isc :P tym razem sama, lubie sie wkrecic w film. Jak jestem z kims to jest Mega ciezko :P i wczoraj pierwszy raz gralam w bilard i kregle :P ostatni raz xD Dzisiaj wzielam pana Canona i psy na spacer. Cos nam to spotkanie nie wyszlo :D na dodatek cos mi odjebalo i kapalam dzis psy :P Nie wiem po co kapalam Misie, jak juz sie uje.ala Jutro na nowo, bo w sobote na to semi. Bedzie nasza pani wetka z jednym swoon the owsikiem❤ jestem mega ciekawa czy Misia ja pozna.. ;) Rozpisalam sie, lepiej? Quote
angineuuka Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 I nadal nie mam przebrania na sobote, chyba jako jedyna. Quote
*Magda* Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Rozpisalam sie, lepiej? Jak na Ciebie, to aż jestem w szoku, że taki długi post napisałaś :D Quote
angineuuka Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 No mial byc dluzszy, ale pitlo mi to co mialam napisac .. Quote
*Magda* Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Nie szalej tak, bo się okaże, że piszesz eseje jak Tyśka :D Quote
Ania :) Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 W bilarda w liceum duuzo gralam :) bardzo to lubię ale kręgle uwielbiam :D gralam tylko dwa razy ale mega mi się podobało ;) Quote
Recommended Posts