łamAga Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 wiem żartuje sobie ;) podobno jakiś syrop z bananów i brazowego cukru jest skuteczny , bratowa go robiła nie dawno Staśkowi ;) Quote
angineuuka Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Qwa no, dopiero w piątek bede mogla isc do przychodni. Antybiotyk mam do poniedzialku xd nie wiem no, zostalam testerem antybiotyku :p Quote
*Magda* Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Nie mam miodu :D A sól i cebulę masz? Możesz zrobić też sobie napar z imbiru ;) Quote
angineuuka Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Ale na angine to pomoze? :D bo jak tak dalej pojdzie, to w sobote na warsztatach zostane bez glosu. :p Quote
łamAga Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Na angine pewnie nie :P a co to za warsztaty ? bo ja znowu niedoinformowana ;) Quote
*Magda* Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Na anginę nie pomoże Ci nic oprócz antybiotyku :P Ale miód, sól, syrop z cebuli itp. oczyszcza/nawilża gardło, więc z głosem powinno być lepiej ;) Quote
angineuuka Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Z Patrycja Kowalczyk w MADzone ;) kazdy moze co chce, ja wybralam cwiczenia na pilkach, bo mam zamiar je sobie sprawic :D Jeszcze wezly mnie bola :) nie jest to duzy bol ale mega nie przyjemny. Quote
angineuuka Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Na anginę nie pomoże Ci nic oprócz antybiotyku :P Ale miód, sól, syrop z cebuli itp. oczyszcza/nawilża gardło, więc z głosem powinno być lepiej ;) Pije herbate litrami :D a ten antybiotyk to szit. Quote
Aleksa. Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Herbata wysusza gardło, wie tylko pogarszasz! Pij wodę. A mi na gardło pomaga do plukania gargarin Quote
angineuuka Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Woda smakowa moze byc? Innej nie pije :P Kurde, Coma odpierdala :p wiec nie wiem czy pojedzie do MADzone :p chociaz jakby nie pojechala to ja moglabym pojechac na rowerze :D Quote
Guest TyŚka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Niech pojedzie, może się ogarnie po semi :D A dla Ciebie zdrowia. Quote
mar....ka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 boshe tydzień mnie nie było, a Ty dalej chora.... Quote
angineuuka Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 No nie wiem czy ja podolam. Kazde szarpniecie daje mi nie mile uczucie. Czyli bolace wezly dostaja ode mnie unlike. Jako ze boli prawa strona, ja tylko prawo reczna.. ;) na dodatek nie slysze na lewe ucho :D Tak maojka, ja nadal chora :D moj kaszel przechodzi ewolucje :p aktualnie jest mokry I duszacy :p jutro jak zdaze to ide po kolejny antybiotyk. Na dodatek wszedl mi dziwny bol w stope :D jakbym miala np szklo. A nie mam nic:D Quote
mar....ka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 może coś z krążeniem,tyle że ty młoda, aż boję się za kolejny tydzień zaglądać heheh zdrowiej dziewczyno..... Quote
angineuuka Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Stopa i krazenie? Bo wezly z prawej storny maja prawo mnie bolec ;) tym bardziej czy zmianie pogody. Quote
mar....ka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 no niestety, to zazwyczaj ze starością się wiąże, ale właśnie takie oznaki jak uczucie kamyków w bucie, są powiązane bardzo często z krążeniem Quote
angineuuka Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 No mowilam ze ja stara ^_^ A na serio to ni w cholere nie wiem co sie dzieje :p pierwszym raz mam takie akcje, a w tym miejscu mam czerwone. Moze odcisk? :p Quote
angineuuka Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 http://www.lalbavita.pl/wp-content/uploads/2012/04/stopa_prawa.jpg Paczac na ten obrazek to jest to splot slon. :p Quote
mar....ka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 http://www.lalbavita.pl/wp-content/uploads/2012/04/stopa_prawa.jpg Paczac na ten obrazek to jest to splot slon. :P matko jedyna co cokolwiek to znaczy :P Quote
angineuuka Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Jakies skupisko nerwow czy cos takiego. Bylam dzis u lekarza, teraz to dopiero moge sie leczyc a nie jedna tabletka dziennie :p Kminie jakis stroj haloweenowy, ktos cos? Taki na jeden raz, do zrobienia samemu :p Quote
*Magda* Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Ja ze strojem nie pomogę, bo Theoś ma "gotowca" :D Quote
angineuuka Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Haha :D okej! Pomysly jakies mam, ale ani w tym na rowerze pojechac, ani z psem cwiczyc :P Quote
Recommended Posts