Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

spać nie mogę, więc dodaję post. Mam nadzieje, ze dogomania mi go nie zje.. więc chyba go skopiuję przed dodaniem. U mnie nudno, leczę się nadal, z prawkiem walczę. Jak na razie 1:0 dla prawka. Wewnętrzy mnie pokonał, gdzyż iż nie ogarniam pierszeństwa :C a i nie ma kto mi tego po chłopsku wytłumaczyć.. 

Ogólnie to jeszcze wpadłam w szał zakupowy-na wyjazd.. Zabawki, smaki, nowa smycz.. Jak widać zawszę jest powód na zakupy. O dziwo wsrod tego szału znalazła się też paczka dla mnie haha, psy oczywiscie totalnie zawiedzione. Bo jak to? Nie ma nic dla nas? Tak nie może być. Więc był foch xD

Misię czeka wizyta u fryca, nie mam cierpliwości by je sama ciąc. Pozatym na wyjazd wypada chyba wyglądać " prosto " ahaha 

Wyjazd 20 lipca, oczywiscie po lekarzu -.- 

Właściwie jak sobie pomyślę, to zawsze znajdzie się okazja na zakupy. Wypadałoby jakąś małą wyprawkę kupić dla Bandziorka. :P Już nie zanudzam, czas na zdjęciuszka,. Wogóle dlaczego nikt się nie upomniał, ze obiecałam dawać 15 fot na miesiac? 

sorry za foty w załącznikach takze, ale dogo jest GUPIE.

Jest fun

11655109_978575328860636_913994343_n.jpg

Oh, czy nie wyglądam jak ciota?

a nie, ja tak wyglądam zawsze <3

11692972_978575622193940_395541095_n.jpg

11655573_978576395527196_524728683_n.jpg

Jaka siwizna xD

11694346_978576422193860_1390739993_n.jp

Pokemon

11650641_978576298860539_2128245766_n.jp

Nastepne fotki to jakies z wyjazdu, a potem fotki Bandziorka.. a potem nie wiem co :P

titać :P

Posted

Tititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititi

Wystarczy? :D

Angi, ja prawko zdałam ponad 12 lat temu. Podejrzewam jednak, że oblali by mnie na pierwszym zakręcie :D

Nie ważne, że przejeździłam przez ten czas dziesiątki tysięcy kilometrów :P

Tak więc, nie załamuj się i walcz, bo warto :)

Zresztą, głupotą jest zacząć i poddać się, po niepowodzeniu :P

Posted

Jeśli chodzi o egzamin teoretyczny to ja zdawałam jeszcze ten stary NA SZCZĘŚCIE, bo tego nowego to bym chyba nie zdała :P a praktyczny zdałam za drugim razem :)
Wazne byś miała też fajnego instruktora, który Ci wszystko fajnie będzie tłumaczył :)

Posted

Aleś wyjaśniła :p Coś w stylu tego kto pierwszy ma jechać na skrzyżowaniu bez świateł? Co takie 4 samochody naprzeciw siebie (matko, ja to umiem tłumaczyć :lol: No ale zdawałam 4 lata temu :p)