*Magda* Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Jaki gratis? a co dał w gratisie ? :) A nasze pytanie, nadal bez odpowiedzi :( Quote
angineuuka Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 spać nie mogę, więc dodaję post. Mam nadzieje, ze dogomania mi go nie zje.. więc chyba go skopiuję przed dodaniem. U mnie nudno, leczę się nadal, z prawkiem walczę. Jak na razie 1:0 dla prawka. Wewnętrzy mnie pokonał, gdzyż iż nie ogarniam pierszeństwa :C a i nie ma kto mi tego po chłopsku wytłumaczyć.. Ogólnie to jeszcze wpadłam w szał zakupowy-na wyjazd.. Zabawki, smaki, nowa smycz.. Jak widać zawszę jest powód na zakupy. O dziwo wsrod tego szału znalazła się też paczka dla mnie haha, psy oczywiscie totalnie zawiedzione. Bo jak to? Nie ma nic dla nas? Tak nie może być. Więc był foch xD Misię czeka wizyta u fryca, nie mam cierpliwości by je sama ciąc. Pozatym na wyjazd wypada chyba wyglądać " prosto " ahaha Wyjazd 20 lipca, oczywiscie po lekarzu -.- Właściwie jak sobie pomyślę, to zawsze znajdzie się okazja na zakupy. Wypadałoby jakąś małą wyprawkę kupić dla Bandziorka. :P Już nie zanudzam, czas na zdjęciuszka,. Wogóle dlaczego nikt się nie upomniał, ze obiecałam dawać 15 fot na miesiac? sorry za foty w załącznikach takze, ale dogo jest GUPIE. Jest fun Oh, czy nie wyglądam jak ciota? a nie, ja tak wyglądam zawsze <3 Jaka siwizna xD Pokemon Nastepne fotki to jakies z wyjazdu, a potem fotki Bandziorka.. a potem nie wiem co :P titać :P Quote
Buńka Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t34.0-12/11650641_978576298860539_2128245766_n.jpg?oh=960f00f6ab98fc7d6e019fb86bf2e5a0&oe=559441C9- opalony pikachu :D Mopy na głowie <3 i titiitit dla Misi w gloniastej wodzie :D Quote
Ania :) Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Titam :D:D sweet fociaszki xddd :D Co do prawka i pierwszeństwa też miałam z tym problem i do dzisiaj nie raz mam :p Quote
angineuuka Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 To jest straszne, jak wyście zdali ten zewnętrzny xd za to wiem z kim będę jeździć :p Quote
*Magda* Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Tititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititititi Wystarczy? :D Angi, ja prawko zdałam ponad 12 lat temu. Podejrzewam jednak, że oblali by mnie na pierwszym zakręcie :D Nie ważne, że przejeździłam przez ten czas dziesiątki tysięcy kilometrów :P Tak więc, nie załamuj się i walcz, bo warto :) Zresztą, głupotą jest zacząć i poddać się, po niepowodzeniu :P Quote
Ania :) Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Jeśli chodzi o egzamin teoretyczny to ja zdawałam jeszcze ten stary NA SZCZĘŚCIE, bo tego nowego to bym chyba nie zdała :P a praktyczny zdałam za drugim razem :) Wazne byś miała też fajnego instruktora, który Ci wszystko fajnie będzie tłumaczył :) Quote
angineuuka Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Ale ja się Nie poddalam :P Ale nie wiem jak ja mam zdać pierwszeństwo w teorii, czarna magia. :D Quote
Aleksa. Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Tez miałam problem z pierwszenstwem!! Haha! Pamiętam ze facet brał mnie aż do tej tablicy z samochodzikami :D Quote
angineuuka Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Będę jakoś na blachę kuc te pierwszeństwo :p Quote
marta1624 Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Tititititititititi :D Angina ja zdawałam ten stary, nie mam pojęcia jak wygląda ten teraz ale podobno kolos ;) A jakiego pierwszeństwa nie ogarniasz? Quote
marta1624 Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Aleś wyjaśniła :p Coś w stylu tego kto pierwszy ma jechać na skrzyżowaniu bez świateł? Co takie 4 samochody naprzeciw siebie (matko, ja to umiem tłumaczyć :lol: No ale zdawałam 4 lata temu :p) Quote
angineuuka Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Też :D no bo jak ja mam to się nauczyć jak nie w praktyce.. a zeby zdać w praktyce to najpierw muszę zdać w teorii.fak z.z Quote
marta1624 Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Hahaha to ją to w teorii umiem, w praktyce gorzej :p W praktyce zanim się skapnę która ręka prawa to stoję jak ciota :lol: 1 Quote
angineuuka Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Jakoś dziś po przyjeździe się za to jakoś wezmę.. Quote
marta1624 Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 U mnie może też to pomogło że ponad rok przed zdobyciem prawka jeździłam do miasta obok do szkoły codziennie :lol: Quote
Aleksa. Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Nie no, jak nie ogarniesz w teorii to na drodze będzie dramat :D Quote
angineuuka Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Będę zapierdalac przed siebie ahaha :lol: a na serio to chyba że to rozrysuje :p Quote
marta1624 Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Rozrysuj lepiej :p Żeby ludzkość przeżyła :p Quote
Aleksa. Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Wiesz co, z takim zamiarem jazdy, to do Wawy lepiej nie wjeżdżaj, bo mnie zabijesz jeszcze :D Quote
Recommended Posts