Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie no 25 stopni styknie :D

Qwendi na wystawach nie chce nam nic wypić ;( ale mysle ze aż takiego skwaru nie bedzie , teraz nam sie pozamieniały psy jak jest tak gorąco , Qwendi tylko w domu by siedziała a Neron na dworze ....

Skoro ma być "moja pogoda", to dziś dokładnie 33'C w cieniu, ponad 40'C w słońcu :P

Posted

Poleccie mi jakiś sklep internetowy zoo, gdzie są ciekawe rzeczy. Dwa razy podeszłam dziś do zamówieniem i dwa razy zrezygnowałam :lol: czuje ze fera.pl może mnie zadowolić...
... ale nie działa u mnie na fonie :C

Posted

zooplus odpada, jednakże karuskowi nie mowie nie :lol: aktualnie oglądam tofiveta, bo darmowa wysyłka.

tego to ja nie polecam :P

jednakże jestem zmuszona raz na pół roku robić tam zakupy :lol:

naszezoo? krakvet?

Posted

A nie polecasz bo?

złożyłam zamówienie za ponad 300zł i cisza... przez ok. tydzień. Zaraz zrobiłam przelew i brak zmiany statusu. Przy takiej kasie to gorąco mi się robiło. Po napisaniu wiadomości okazało się, że czekają na mój produkt, aż z hurtowni przyślą. W rezultacie czekałam coś ok 3 tygodni.

No i rabaty. Miałam rabat, który mi nota bene nie uwzględnili. Płaciłam normalnie. A na końcu na paragonie miałam rabat odjęty. Kasy zwrotu brak. Odpuściłam bo to o 5zł chodziło, ale moim zdaniem tak się nie postępuje.

Choć dostałam gratis w postaci saszetki na smaki ;)

Posted

Ja biorę za pobraniem prawie zawsze, wiec no problemo ;)
Szkoda ze w nasze zoo taka wysyłka droga, może od mamy wysepie na wysyłkę :lol:

no ale jednak chciałabyś wiedzieć kiedy paczka dojdzie, zwłaszcza jeśli zamawiałabyś karmę, dość potrzebną :P

darmowa też jest... choć paczkomaty najkorzystniej wychodzą :P

Posted

paczkomaty do mnie nie przemawiają, jeżeli mam specjalnie jechać po przesyłkę :P Co innego jak paczkomat bliżej :D ale zamówiłam na razie z tego tofiveta i z dragon zoo.

Qwa trochę za bardzo opalilam lewa stronę ciała ; o

Posted

paczkomaty do mnie nie przemawiają, jeżeli mam specjalnie jechać po przesyłkę :P Co innego jak paczkomat bliżej :D ale zamówiłam na razie z tego tofiveta i z dragon zoo.

Qwa trochę za bardzo opalilam lewa stronę ciała ; o

no ja mam dość blisko... wolę mieć przesyłkę pod dom, ale jak paczkomaty są tańsze to już wolę się poświęcić :P

poważnie? to życzę powodzenia :)

Pamiętasz moje ostatnie przeboje z sklepem, co nie te obroże mi przysłali, ja je odsyłałam i czekałam ponad miesiąc na zwrot kasy? nooo to to był zoo dragon :)

liczmy na to, że masz więcej szczęścia niż ja :P

Posted

Ja zoodragon polecam, 3 razy zamawiałam i wszystko ok :)

Tofiveta nie znam , ;)

aaa to tylko ja miałam pecha :lol:

ja w tofivet muszę zrobić zamówienie, ale szkoda mi teraz takiej kwoty... do lipca damy radę :P

Posted

A co? :D

Słabo, 2 piłki konga tenisowe :D Wszystko inne już mam (noo, oprócz szarpaka z futerkiem, ale to kiedyś :)

aaa to tylko ja miałam pecha :lol:

ja w tofivet muszę zrobić zamówienie, ale szkoda mi teraz takiej kwoty... do lipca damy radę :P

Albo ja szczęście :lol: