*Magda* Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 nie no 25 stopni styknie :D Qwendi na wystawach nie chce nam nic wypić ;( ale mysle ze aż takiego skwaru nie bedzie , teraz nam sie pozamieniały psy jak jest tak gorąco , Qwendi tylko w domu by siedziała a Neron na dworze .... Skoro ma być "moja pogoda", to dziś dokładnie 33'C w cieniu, ponad 40'C w słońcu :P Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 o fuck to ja chyba nago pojade :P ...i ręce w kieszeni :D Quote
łamAga Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 ...i ręce w kieszeni :D :D :D :D :D własnie tak :D Quote
maxishine. Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 o fuck to ja chyba nago pojade :P Tylko zrób selfie :P Quote
łamAga Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Tylko zrób selfie :P dobra ale tylko do ramion :D Quote
angineuuka Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Poleccie mi jakiś sklep internetowy zoo, gdzie są ciekawe rzeczy. Dwa razy podeszłam dziś do zamówieniem i dwa razy zrezygnowałam :lol: czuje ze fera.pl może mnie zadowolić... ... ale nie działa u mnie na fonie :C Quote
angineuuka Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 zooplus odpada, jednakże karuskowi nie mowie nie :lol: aktualnie oglądam tofiveta, bo darmowa wysyłka. Quote
kalyna Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 zooplus odpada, jednakże karuskowi nie mowie nie :lol: aktualnie oglądam tofiveta, bo darmowa wysyłka. tego to ja nie polecam :P jednakże jestem zmuszona raz na pół roku robić tam zakupy :lol: naszezoo? krakvet? Quote
kalyna Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 A nie polecasz bo? złożyłam zamówienie za ponad 300zł i cisza... przez ok. tydzień. Zaraz zrobiłam przelew i brak zmiany statusu. Przy takiej kasie to gorąco mi się robiło. Po napisaniu wiadomości okazało się, że czekają na mój produkt, aż z hurtowni przyślą. W rezultacie czekałam coś ok 3 tygodni. No i rabaty. Miałam rabat, który mi nota bene nie uwzględnili. Płaciłam normalnie. A na końcu na paragonie miałam rabat odjęty. Kasy zwrotu brak. Odpuściłam bo to o 5zł chodziło, ale moim zdaniem tak się nie postępuje. Choć dostałam gratis w postaci saszetki na smaki ;) Quote
angineuuka Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Ja biorę za pobraniem prawie zawsze, wiec no problemo ;) Szkoda ze w nasze zoo taka wysyłka droga, może od mamy wysepie na wysyłkę :lol: Quote
kalyna Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Ja biorę za pobraniem prawie zawsze, wiec no problemo ;) Szkoda ze w nasze zoo taka wysyłka droga, może od mamy wysepie na wysyłkę :lol: no ale jednak chciałabyś wiedzieć kiedy paczka dojdzie, zwłaszcza jeśli zamawiałabyś karmę, dość potrzebną :P darmowa też jest... choć paczkomaty najkorzystniej wychodzą :P Quote
angineuuka Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 paczkomaty do mnie nie przemawiają, jeżeli mam specjalnie jechać po przesyłkę :P Co innego jak paczkomat bliżej :D ale zamówiłam na razie z tego tofiveta i z dragon zoo. Qwa trochę za bardzo opalilam lewa stronę ciała ; o Quote
kalyna Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 paczkomaty do mnie nie przemawiają, jeżeli mam specjalnie jechać po przesyłkę :P Co innego jak paczkomat bliżej :D ale zamówiłam na razie z tego tofiveta i z dragon zoo. Qwa trochę za bardzo opalilam lewa stronę ciała ; o no ja mam dość blisko... wolę mieć przesyłkę pod dom, ale jak paczkomaty są tańsze to już wolę się poświęcić :P poważnie? to życzę powodzenia :) Pamiętasz moje ostatnie przeboje z sklepem, co nie te obroże mi przysłali, ja je odsyłałam i czekałam ponad miesiąc na zwrot kasy? nooo to to był zoo dragon :) liczmy na to, że masz więcej szczęścia niż ja :P Quote
marta1624 Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Ja zoodragon polecam, 3 razy zamawiałam i wszystko ok :) Tofiveta nie znam ,;) Quote
angineuuka Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Ja tylko 3 kilo karmy wzięłam i worki. Ważne żeby jaka kolwiek karma doszła ahaha Quote
kalyna Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Ja zoodragon polecam, 3 razy zamawiałam i wszystko ok :) Tofiveta nie znam , ;) aaa to tylko ja miałam pecha :lol: ja w tofivet muszę zrobić zamówienie, ale szkoda mi teraz takiej kwoty... do lipca damy radę :P Quote
marta1624 Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 A co? :D Słabo, 2 piłki konga tenisowe :D Wszystko inne już mam (noo, oprócz szarpaka z futerkiem, ale to kiedyś :) aaa to tylko ja miałam pecha :lol: ja w tofivet muszę zrobić zamówienie, ale szkoda mi teraz takiej kwoty... do lipca damy radę :P Albo ja szczęście :lol: Quote
angineuuka Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 A to ja bardziej bogato :lol: Piłka, puszki,saszetki, rybki, peniski :D Quote
Recommended Posts