Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja zamówiłam ( nie powiem co bo mnie zabijecie śmiechem ) coś za 500 zł w sobote , płatne z góry bo laska nie chciała wysłać inaczej i do dzisiaj nie mam przesyłki ani laska nie odpisuje na e-maile ....

Oooo gdzie jedziesz na pokaz kotów ????

My jutro idziemy na wystawę Bassetów :D 

Posted

No ja znalazłam tą aukcję na OLX wiec spytałam czy jest mozliwosc kupna za pobraniem , powiedziała że nie , w takim razie spytałam czy mogła bym to kupić za tą cene ale na allegro i się zgodziła , jak by co to allegro ją ścignie ;)

Kurcze fajne sa takie kocie pokazy , zobaczysz jakie MC potrafią być wielkie :D 

Posted

W zyciu bym tyle nie przelala, nawet z alegro ;) ja nawet za groszd biore za pobraniem, no chyba ze biore obroze z zaufanego sklepu :D bo jest jeden sklep z ktorgo nie wezme :P

Ja wiem jakie mco potrafia byc :D jest u mnie na osiedlu :D chyba tez bedzie fryzjerka Misi, bo ma hodowle kotow :)

Posted

Ja zawsze patrzę na komentarze ;)

Zresztą, kupując na ebay'u (odpowiednik allegro), nie ma możliwości płacenia przy odbiorze :P

Jakoś nigdy problemów przez to nie było ;)

Ostatnio nawet, Bogdan kupił sobie nowe rączki do motoru. Ponoć wysyłała do nas je 2 razy, a paczka nie doszła.

Kasę oddał i potem sprawę sobie załatwiał z kurierem, bo paczka nie wróciła również do nadawcy ;)

Posted

No widzisz Marta dała wiecej i nie żałuje :P

Ja musiałam wziąć po przedpłacie bo inaczej laska nie chciała sie zgodzić ;)

Ja też patrze na komentarze i jak są negatywy to czytam dlaczego bo czasami wiara za to ze było pogniecione pudełko daje negatywy a to raczej nie wina sprzedajacego a kuriera ;)

Angi ale takiego MC jak ja widziałam na wystawie kotów to na pewno nie widziałaś :P to była chyba  Belgijska hodowla ale były normalnie ogromne ;)

Posted

Ale fajnie :D też bym chciała tam być , ciekawe jaki to bedzie ten największy kot <3 

Ja byłam tylko na jednej wystawie i do dzisiaj ją wspominam , ile tam pięknosci widziałam to masakra <3 

ciekawe czy będą z GreenGrove , Ibri jest od nich , też mają ładne kociaki ;)