łamAga Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Ja zamówiłam ( nie powiem co bo mnie zabijecie śmiechem ) coś za 500 zł w sobote , płatne z góry bo laska nie chciała wysłać inaczej i do dzisiaj nie mam przesyłki ani laska nie odpisuje na e-maile .... Oooo gdzie jedziesz na pokaz kotów ???? My jutro idziemy na wystawę Bassetów :D Quote
angineuuka Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Boże Aga, w życiu bym tyle nie przelała! :P tym bardziej obcej babie.. Do Gliwic jade, daleko nie mam :D Quote
łamAga Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 No ja znalazłam tą aukcję na OLX wiec spytałam czy jest mozliwosc kupna za pobraniem , powiedziała że nie , w takim razie spytałam czy mogła bym to kupić za tą cene ale na allegro i się zgodziła , jak by co to allegro ją ścignie ;) Kurcze fajne sa takie kocie pokazy , zobaczysz jakie MC potrafią być wielkie :D Quote
angineuuka Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 W zyciu bym tyle nie przelala, nawet z alegro ;) ja nawet za groszd biore za pobraniem, no chyba ze biore obroze z zaufanego sklepu :D bo jest jeden sklep z ktorgo nie wezme :P Ja wiem jakie mco potrafia byc :D jest u mnie na osiedlu :D chyba tez bedzie fryzjerka Misi, bo ma hodowle kotow :) Quote
Erykowa Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Hej Wszystkiego najlepszego.I kolejnych 9ciu :) Quote
marta1624 Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Eee tam, ja najwięcej przelałam 2000zł za kabinę z allegro :p Ale opinie mieli dobre :) Quote
angineuuka Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Dzieki. :) W zyciu bym tyle nie poslala nawet za mega pozytywy :p Quote
*Magda* Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Ja zawsze patrzę na komentarze ;) Zresztą, kupując na ebay'u (odpowiednik allegro), nie ma możliwości płacenia przy odbiorze :P Jakoś nigdy problemów przez to nie było ;) Ostatnio nawet, Bogdan kupił sobie nowe rączki do motoru. Ponoć wysyłała do nas je 2 razy, a paczka nie doszła. Kasę oddał i potem sprawę sobie załatwiał z kurierem, bo paczka nie wróciła również do nadawcy ;) Quote
łamAga Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 No widzisz Marta dała wiecej i nie żałuje :P Ja musiałam wziąć po przedpłacie bo inaczej laska nie chciała sie zgodzić ;) Ja też patrze na komentarze i jak są negatywy to czytam dlaczego bo czasami wiara za to ze było pogniecione pudełko daje negatywy a to raczej nie wina sprzedajacego a kuriera ;) Angi ale takiego MC jak ja widziałam na wystawie kotów to na pewno nie widziałaś :P to była chyba Belgijska hodowla ale były normalnie ogromne ;) Quote
angineuuka Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Będą koty mieszkajace w Polsce :D Ogolnie nie znam sie na tym wiec pewnie bede zachwycona ahaha Quote
łamAga Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Ale i tak będą na pewno piękne <3 A to bedzie tylko jakiś pokaz tak ? nie wystawa kocia ? :) Quote
angineuuka Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 http://europacentralna.eu/kocia-stolica-slaska-w-europie-centralnej-19-04 Jak widac to to jest w CH :) ale ze nigdy nie bylam na wystawie kotow.. I ze juz tyle pokazow ominelam :D Quote
łamAga Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Ale fajnie :D też bym chciała tam być , ciekawe jaki to bedzie ten największy kot <3 Ja byłam tylko na jednej wystawie i do dzisiaj ją wspominam , ile tam pięknosci widziałam to masakra <3 ciekawe czy będą z GreenGrove , Ibri jest od nich , też mają ładne kociaki ;) Quote
angineuuka Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Nie wiem czy zdaze na to, bo mam zamiar rroche pozniej przyjechac ;) Quote
łamAga Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Jak nie zdazysz to i tak pewnie gdzies tego olbrzyma tam zobaczysz :D lubie ogromne koty <3 Quote
angineuuka Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Jak kiedys nie bede mogla miec psa to kupie sobie devonka :D cudo :) Quote
angineuuka Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 W miedzy czasie bedzie zbiorka dla kotow :p Quote
łamAga Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 cudo to jest ale kurcze takie pofałdowane futerko mnie przeraża :P ale kase zbierają czy co ? ;) Quote
angineuuka Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 No sliczne sa. :D ja tam lubie brzydkie zwierzątka :P Tak, karme tez mozna znosisc i chyba kociaka adoptowac ale to to nie wiem. I tak mnie ta czesc nie interesuje :p Quote
angineuuka Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Znowu to samo wałkować? ;) Pisałam juz czemu nie. Quote
łamAga Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Aha fakt ;) to troche faktycznie meczące , zrobisz fotke kota na dworze i juz tłumaczenie sie czy aby go nie wypuszczasz samego na dwór hehe skądś to znam ;) Quote
Recommended Posts