Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lepsze wieczne dziecko niż poważny kundel który się snuje. Ileż ja się napracowałam żeby z Shiny wykrzesać choć trochę entuzjazmu... I już nie jest nudnym pieskiem, czasami ;)

Posted

Mnie zastanawia ta wybiórcza inteligencja Finlandii. Niby jej nie można odmówić, jak kombinuje, myśli... ale to, co już wymyśli to rpzechodzi ludzkie pojęcie. Np. dzisiaj robiła dziury we wszystkim: w pudełkach, ciapach, dywanie (w tym ostatnim jej sie nie udało), po to tylko by wsadzić pysk... :D Ona na bank coś ćpa.

Wybiórcza inteligencja mega psa, jak był szczeniakiem... Zabawki po domu nosić nie chciał, a przez pół domu przytargał mi pełen wór z śmieciami i po drodze wszystko rozsypał.

I notorycznie tak kopanie ziemi, że wiadro z wodą było w większości zabłocone...

Lub wiecznie chowanie kości/piłek do plecaków, torebek. Wyciągasz zeszyt w szkole a tam śmierdząca kość wylatuje :P

Szczeniaki to mega utrudnienie sobie życia :P

Posted

Taa "Coma łap"
.. po czym Coma dostaje smakiem w łeb, bo Coma nie ogarnęła o co chodzi.
Drzwi SA uchylone? Spoko, poczekam aż ktoś wejdzie! Bo jestem na tyle głupia by otworzyć je sama... :)

Posted

Hej

U nas przeszła burza z gradem...ja wtedy karmiłam konie.Potem się uspokoiło i poszłam pobiegać z psem.Wtedy juz na szczcęście nie burza ale dolało nam 2 raz dziś :( . Wiosna ;)