marta1624 Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Hehe nie no z tym zabieraniem to żartuje, ja też najczęściej biorę Kajkę, bo łatwiejsza w obsłudze :) To nie wiem za który wyjazd kciukować :D Najlepiej jedź tu i tu :D Quote
angineuuka Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Chyba za ten tańszy hahaha :D zobaczy, oba wyjazdy miałyby się odbyć pod koniec tego tygodnia :P wiec tu i tu raczej nie pojadę c: Quote
angineuuka Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Hej . niestety z wyjazdów nici. Z jednej strony się ciesze, z drugiej zaś nie nie ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :D będę kombinować z trzecim wyjazdem, do prawie raju (schronisko nie jest jednak rajem :p ) czyli do Cieszyna. Jednak nie wiadomo czy będą w domu. ;) Quote
angineuuka Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Zobaczymy czy w ogóle będę temat Cieszyna zaczynać, chociaż jakbym pojechała z tatą to mogłabym wrócić z psem ahaha. Boże licytuje dwie taksówki, a myślę nad trzecia :D i gdzie to " w tym roku nie kupuje obroz? " brak laptopa mi nie służy, napstrykalam milion fot. Do wiosny będę dodawać te śnieżne foty chyba :P Quote
angineuuka Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Ślepa jesteś :) napisałam poraz któryś ze jestem bez laptopa. Brak laptopa = brak zdjęć. Myślę że kolejny raz nie musze tego pisać? Quote
Guest TyŚka Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Zacznij już teraz :P Jak wróci laptop, to codziennie fotki. Trzymam kciuki za wyjazd, by się udał ;) Quote
angineuuka Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Mam gdzieś ponad 400 fotek :o potem na spokojnie pousuwam to co nie wyszło.. jezu i weź to zmniejszaj xD Quote
Aleksa. Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 dlatego ja po obrobienu w LR przy eksporcie ustawiam od razu mały rozmiar :D a potem po wstawieniu na dogo od nowa robie duuży :D haha zeby miec na pamiatke duże, a nie małe focie :p Quote
angineuuka Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Na lapku nie mam LR, mój komp pójdzie do naprawy i od razu na format to dopiero mieć będę. Chyba ze babci ściągnę ahah Quote
marta1624 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ślepa jesteś :) napisałam poraz któryś ze jestem bez laptopa. Brak laptopa = brak zdjęć. Myślę że kolejny raz nie musze tego pisać? Fakt ślepa jestem :p i sklerotyk :p Quote
rashelek Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Mnie się u taks ostatnimi czasy niiic nie podoba, jakieś babciowe te obroże mi się wydają :P Quote
angineuuka Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Ja raczej tylko eko, jedna wzorkowa mi się podoba i zastanawiam się nad nią. :p Quote
angineuuka Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Nie ogarniam moich psów, nie ogarniam :D dziś się bawiły trochę, po czym zauważyły ze je widzę i zaczęły warczec i kozaczyc. Ah te moje psy ♥ Quote
angineuuka Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Hello. Chyba jednak będziemy jechać, jednak w drugim tygodniu. A nie powiem ze się boje, bardziej jak się Misia zachowa. W pociągu jak i wy obcym domu. ( taa, a ja chcę ją w tym roku zgarnąć nad morze. :p ) Quote
Guest TyŚka Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Dacie radę :D Misia nie wierzę, że może narobić wstydu :p Quote
łamAga Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 W temacie nie jestem ale Misia wygląda na ułożona suczkę ;) Quote
angineuuka Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Jak nie w temacie to ci powiem - jedziemy do Leonkow w środę są tydzień, wracamy w piątek. Czyli jedziemy aż za Wrocław - Opolno zdrój ;) mam nadzieje ze się nie zesra mi w pociągu :P albo bakow puszczać nie będzie - ze stresu to potrafi :P Quote
Recommended Posts