Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje juz tego wymagały, misia dziś rano łeb gdzieś włożyła i lazila z czymś między oczami. Szare z dymu, błota i śmierdzą. A jak mają spać w łóżku to nie ma Przebacz :lol:

Posted

Proszę, to wykąpcie też Ciapulca... zabieram się do tego od 2 miesięcy a pies nadal nie wykąpany... jak ja tego nie cierpię... :placz:

Ciapulec jest taki mały, że możesz go wykąpać jak sama będziesz się kąpać :eviltong:

Pod pachę i do wody z nim :evil_lol:

Posted

Normalne rasy psów są dla cieniasów! :lol:

Mnie się coraz bardziej podobają psy w typie kelpiaczy albo BC krótkowłose. Także kupię psa za 2 klocki, który będzie wyglądał jak pierwszy lepszy "burek zza plotu" :evil_lol:

Posted

Hhahaha, obie Was będzie można podać do TOZu za znęcanie się nad psami :P

Ale w sumie się nie śmieję, sama ubóstwiam nienormalne rasy psów :D

Posted

Jedyny pastuch na którego mam zgodę! :p no i nie sypią się z niego klaki, a z moja alergia bywa różnie ;) myślałam o drugim grzywku, ale nie wiem czy wytrzymam to psychicznie :lol: nie spieszy mi się z kolejnym psem.. może do tego czasu się coś 'samo' znajdzie? Chociaż patrząc na to co odwalaja moje psy to nie chce juz żadnego ha ha ha :lol:

Posted

Co do ras to dzisiaj z gazety Pies dowiedziałam się że jest rasa psa lancashire heller , a ja ogladajać gazete myślałam ze to jest jakiś kundelek :D

a Ty chcesz Puli ? czy bergamasco ? :P ale pewnie ten drugi skoro zaniedbany :P