angineuuka Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 O nie, nie będę znowu tego wyciągać :lol: Quote
angineuuka Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 Choinki ubrane, pokój wysprzatany, psy wykapane (wtorek powtórka pewnie) a na dworze wieje i leje :))) Quote
angineuuka Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 Moje juz tego wymagały, misia dziś rano łeb gdzieś włożyła i lazila z czymś między oczami. Szare z dymu, błota i śmierdzą. A jak mają spać w łóżku to nie ma Przebacz :lol: Quote
*Magda* Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Szybka kąpiel i Tora czyściejsza ;) Nie było tak źle jak myślałam, więc zrobiłam jej kąpiel "po łebkach" :P Quote
kalyna Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Proszę, to wykąpcie też Ciapulca... zabieram się do tego od 2 miesięcy a pies nadal nie wykąpany... jak ja tego nie cierpię... :placz: Quote
Aleksa. Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 A ja w tym roku nie robie porządków ;p nie mam na to czasu Quote
*Magda* Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Proszę, to wykąpcie też Ciapulca... zabieram się do tego od 2 miesięcy a pies nadal nie wykąpany... jak ja tego nie cierpię... :placz: Ciapulec jest taki mały, że możesz go wykąpać jak sama będziesz się kąpać :eviltong: Pod pachę i do wody z nim :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Czy mi nie mogą się podobać normalne rasy psów? O dziwo mojej mamie tez :lol: czas zainteresować się bardziej :p Quote
rashelek Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Normalne rasy psów są dla cieniasów! :lol: Mnie się coraz bardziej podobają psy w typie kelpiaczy albo BC krótkowłose. Także kupię psa za 2 klocki, który będzie wyglądał jak pierwszy lepszy "burek zza plotu" :evil_lol: Quote
angineuuka Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 A ja kupie psa za dwa kloce ktory bedzie wyglądac jak zaniedbany ha ha ha Quote
Guest TyŚka Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Hhahaha, obie Was będzie można podać do TOZu za znęcanie się nad psami :P Ale w sumie się nie śmieję, sama ubóstwiam nienormalne rasy psów :D Quote
angineuuka Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Tak będzie :lol: chociaż TOZ podobno ma gdzieś zgłoszenia, wiec może mi psa nie zabiorą? :lol: Quote
marta1624 Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Pierwszy pies który przychodzi mi do głowy jako zaniedbany to komondor, ten dopiero sprawia takie wrażenie. Chyba żaden go nie pobije :p Quote
angineuuka Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Jest jeszcze puli i bergamasco. Ale komondor to w życiu :lol: myć stopniowo przez 3 dni i weź to wysusz jeszcze. ; p Quote
marta1624 Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 No tego drugiego nie widziałam, zaraz obejrzę (tylko puli znam :)). Pewnie roboty z nimi jest, a wygląd rzecz gustu, dla zwolenników :D Quote
angineuuka Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Jedyny pastuch na którego mam zgodę! :p no i nie sypią się z niego klaki, a z moja alergia bywa różnie ;) myślałam o drugim grzywku, ale nie wiem czy wytrzymam to psychicznie :lol: nie spieszy mi się z kolejnym psem.. może do tego czasu się coś 'samo' znajdzie? Chociaż patrząc na to co odwalaja moje psy to nie chce juz żadnego ha ha ha :lol: Quote
łamAga Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Co do ras to dzisiaj z gazety Pies dowiedziałam się że jest rasa psa lancashire heller , a ja ogladajać gazete myślałam ze to jest jakiś kundelek :D a Ty chcesz Puli ? czy bergamasco ? :P ale pewnie ten drugi skoro zaniedbany :P Quote
angineuuka Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Sukces! Obcielam królika pazury i krew się nie polala :lol: Quote
Recommended Posts