łamAga Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Aguś, napisz do nich: http://allegro.pl/body-krotki-rekaw-114-wzorow-smieszne-napisy-92-i4798689227.html Oni mi robili body z Torą dla Theosia ;) Możesz się powołać na mnie. Napisz, że robili dla Twojej koleżanki body z owczarkiem niemieckim, to powinni pamiętać. dziekuje :loveu: Quote
angineuuka Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Cud nas Wisła. A admini nadal się nie odezwali ;) ah ci kochani admini. A tak jak dogo nie działało to Coma znowu zaczęła pilnować rzeczy, tak jak z początku. Krew się polala, nawet i moja :p Quote
angineuuka Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 W palucha :p ale nie tak głęboko :p i nawet nie wiem kiedy. Quote
angineuuka Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Nie musiałam :P Misia zdążyła oddać za mnie :P Dobrze, ze Coma to taka troche ciota :P Quote
angineuuka Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Bo nic się takiego nie dzieje ;) kustykam sobie, scielam włosy, śniegu nadal niet. Mam nowe łóżko, Mam fiszeja dla ubogich ;d ślimaki rosną, sprawa z obrazami juz zakończoną. I chyba tyle. Quote
łamAga Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 a dlaczego kuśtykasz ?:P i jak sie obcięłaś ? mnie kusi się obcicąc ale wiem ze bede załowała tego więc raczej sie nie odważę hehe Quote
Guest wolfheart Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 i jak sie obcięłaś ? mnie kusi się obcicąc ale wiem ze bede załowała tego więc raczej sie nie odważę hehe ja musiałam dwa razy w tym roku i nawet zaakceptowałam krótkie włosy (do ramion) :) Quote
łamAga Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 ja musiałam dwa razy w tym roku i nawet zaakceptowałam krótkie włosy (do ramion) :) Ja musiała bym sciąć do uszu gdybym chciała sciac całe zniszczone włosy a to nie wchodzi w gre :P Quote
Guest wolfheart Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 zima jest,zakryjesz łeb czapką :megagrin: Quote
Guest TyŚka Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 A ja często się obcinam, ale tak natrafiłam na swoje stare fotki i filmiki z kundlem... gdy miałam długie włosy... i żałuję teraz, że ścięłam :( Quote
rashelek Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Ja ostatnie 2 miechy toczyłam walkę, żeby włosy odbudować i ich nie ścinać (zapuszczam już 3 rok i strasznie mi było szkoda), póki co chyba wygrałam, bo przestały się tak strasznie sypać :D Angina! Zamówiłaś Furkidzy? :grins: Quote
angineuuka Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Tak, zamówiłam furkidza (truskawki:p), dwa id holdery i adresowke ;) Quote
angineuuka Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 A włosy ścielam prawie do uszu tak właściwie. A kustykam bo kolano, ale już jest coraz lepiej :p Quote
łamAga Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 to dlaczego tutaj jeszcze zdjęć nie ma kuśtyku ?:P Quote
Recommended Posts