łamAga Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Dziękuję :* nie spieszy się :D ależ prosze ;) ja nie ocinam sama pazurów mimo ze mam dwie obcinaczki , bała bym sie ze za krótko obetne :D Quote
angineuuka Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 jeszcze za dożo nie obcięłam, za to wet kiedys tak :laugh2_2: :laugh2_2: ta emotka jest dziwna :laugh2_2: :jumpie: Quote
łamAga Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Mi na samą myśl ciary przechodzą więc jednak wole jak to wet robi :D bo całe dogo jest dziwne i coraz wiecej ludzi z niego rezygnuje buuu niedługo nie bedzie do kogo literek pisać :( Quote
*Magda* Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Mi na samą myśl ciary przechodzą więc jednak wole jak to wet robi :D bo całe dogo jest dziwne i coraz wiecej ludzi z niego rezygnuje buuu niedługo nie bedzie do kogo literek pisać :( To wtedy będziesz pisać ze mną na WhatsApp'ie :) Quote
angineuuka Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 A ze mną na fejsie ahaha. Byłam na fotkach, nie wyszło nic. A i musiałam wrócić do domu szybciej :/ :p a pogoda cudna ♥ i jutro chyba idę z borzojką ♡ Quote
Naklejka Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Juto to do Gliwic do parku Chopina się wybierz na psistanek. Będą różne pokazy, oczywiscie jako główna atrakcja Arni :P Quote
angineuuka Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Juto to do Gliwic do parku Chopina się wybierz na psistanek. Będą różne pokazy, oczywiscie jako główna atrakcja Arni :P A jak tam dojechać? :laugh2_2: i skąd ja kagan wezmę.. :siara: :siara: Quote
Naklejka Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Pociągiem? Autobusem? To niedaleko dworca ;) Oj tam, w busach raczej nie czepiają się o kagany dla małych psów, które są trzymane na rękach :P 1 Quote
angineuuka Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Że niedaleko to wiem :D poslij mi jakieś info, może się wybiorę mimo braku kagana :> mandat mają prawo wpieprzyc :D ale coś się wymyśli, sznurek na pysk ahahaha Quote
Naklejka Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 https://gliwice.eu/aktualnosci/zycie-i-styl/juz-w-niedziele-psistanek-w-parku-chopina A ty nie masz chopo? Chwaliłaś sie na kagańcowym chyba. Mi kiedyś kierowca powiedział, że mam założyć psu kaganiec lub opaskę (wtf? ). Quote
angineuuka Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 To nie był mój tylko Kasi. Miałam kupić ale coś mi nie wyszło :D Quote
angineuuka Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 To nie był mój tylko Kasi. Miałam kupić ale coś mi nie wyszło :D Quote
angineuuka Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 mamy kagan, wiec jezeli pogoda bedzie obiecujaca to wpadne na 2h :laugh2_2: Quote
łamAga Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Wybacz Angeliko ale oczywiscie ja jak to ja zapomniałam wziąc tej klawiatury ze sobą do mamy , ale w tygodniu to naprawie i ją nadam , bo jutro to poczty zamknięte będą ;) a tak starałam się pamietać :lmaa: Quote
angineuuka Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Wybacz Angeliko ale oczywiscie ja jak to ja zapomniałam wziąc tej klawiatury ze sobą do mamy , ale w tygodniu to naprawie i ją nadam , bo jutro to poczty zamknięte będą ;) a tak starałam się pamietać :lmaa: nic nie szkodzi :kiss_2: jutro jedziemy w składzie west, grzywek i borzoj :laugh2_2: 1 Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 hej tato :jumpie: :jumpie: :obrazic: :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Wróciliśmy.. i uwaga! Chwale Come! :p Quote
angineuuka Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Była grzeczna, nie szczekala na nikogo i tylko raz chciała uciec. Ale ogólnie zachowanie : mamo, tu jest strasznie, zabierz mnie bo się boooje. A misia miała wyjebke ; D Quote
Naklejka Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Pochwal nas, pochwal nas! :D No Coma zachowywała się bardzo dobrze! Borzojek <3 Quote
Recommended Posts