Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie kot i królik to byli przyjaciele od zabaw.
York został przez królika przegoniony po całym mieszkaniu :lol:

Ja kce królika, ale takiego milusiego, a nie wredną sukę  :siara:

Posted

adoptujcie wirtualnie Zośkę, bo potrzebuję hajs na sterylkę :laugh2_2:

Ale Zośka i tak już zostaje u mnie. Nikt jej nie zechce :jumpie: Na razie będzie oddzielnie mieszkać.

Posted

Ja nic takiego nie mówiłam :p jutro dzień męczenia Zosi, mam zamiar obciąć wreszcie jej te pazury i podmyc zasikany tylek :p trzymać kciuki by mnie nie zagryzla ahaha

• Upvote 1
Posted

Ja nic takiego nie mówiłam :p jutro dzień męczenia Zosi, mam zamiar obciąć wreszcie jej te pazury i podmyc zasikany tylek :p trzymać kciuki by mnie nie zagryzla ahaha

Ja nie pisze że ty mówiłaś :p

Najwyżej trochę ci wygląd poprawi ząbkami :p
Posted

Ja też długo myślałam o króliczku, chciałam takiego kuwetowego czyściocha i przytulaska. Jednak teraz przy Meri to chyba nie da rady. Na świnki poszczekuje i czasem walnie łapą w klatkę żeby je zachęcić do zabawy. 

Posted

A ja coś znalazłam  :jumpie: mówiłam że gdzieś to mam ale nie wiem gdzie i że znajdzie się jak juz szukać nie będe no i wczoraj Sebek sie wyprowadzał z pokoju i znalazł u siebie w szufladzie :D ale musiała byś mi chyba znowu przesłac swój adres bo wątpie zebym gdzieś go miała w tych stertach wiadomości :D

Posted

Mhm, Coma tez jest menda. I to duża. :( Ja mojemu juz od roku kupuje kuwety i kupić nie mogę :D ogólnie to musze zbierać na drugą klatkę dla Zosi, dopóki jej bądź go nie wyciacham :( a nie wiem kiedy to nastąpi... nie umiem uzbierać większej kwoty bo co chwile jakiś wydatek.. jak nie coś dla mend to doładowanie do telefonu.. Miska jakby mogła to by zagryzla :p kiedyś chomika mi zamemlala, a Andrzeja juz chapla, niekontrolowanie:p ale tak to się hamuje. Bo wie czym to grozi :D a Coma oczywiście co? Boi się!:p a tobie a Aga zaraz pośle adres.