Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No bo nie jest ładna :p bubelek :), myslalam żeby jej klaka reanimowac ale doszłam do wniosku, że będzie to bezsensu. Ja będę pewnie na niego klnac a na wystawach i tak się nie pojawimy bo szans nie mamy. :) wiec mam grzywka który go nie przypomina :p

Posted

No u nas teraz wieczorem jeszcze były , chyba 5 szt , tylko nie patrzyłam na cene , jak były mega tanie to do jutra moze ich nie być bo równie dobrze ktoś moze wszystkie wziąć i na allegro sprzedać :P

Posted

Bo ona jest większa od typowego grzywacza. W klacie także :p ale nie wiem czy ona będzie w tym chodzić bo pewnie się będzie tego bać ♥♥ ale jutro może się przejdę, może na misie będą.Bo coma niby chodziła juz w sweterku ale teraz tak jej odwala, że w kurtce może się bać :/ a szkoda bo chciałabym ja obciąć a nie chce by marzla ;)

Posted

Nie byłam, ale tez słyszałam że są tylko małe. Ale po zabawkę jakaś chce jutro iść, bo dziś nie dotarłam. ;) jutro mija rok od pobytu Comy, wiec może będzie zdjęcie :P no i jutro chyba biorę królika na dt z możliwością ds ^^ wiec proszę bardzo o trzymanie kciukow.

Posted

Eh, do dupy dzisiaj jakoś. Królik który miał być samce okazał się samica :( nie wiem czy wysterylizowana samica. :( nie pamiętam już. To jest rodzeństwo Karolaka (*) zaniedbana trochę,sierść niezbyt piękna, pazury długie ze hoho. Dziś dałam jej spokój, jutro będę z dikusem Walczyć. Śmierdzi, przesiąknięta jest smrodem z domu.. jutro po robie jej foty jakieś. Ogólnie dziś się dowiedziałam, że pewien siatkarz ma nowotwór :( eh, a miał być taki fajny dzień..