angineuuka Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 zawieszam galerię. jak ktoś chce oglądać zdjęcia to zapraszam na fejsa, dziś powinnam wrzucić zdjęcia. Dziękuje, że mnie odwiedzaliście. Myślę, że jeszcze tu wrócę. :p Quote
Victoria Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Angi']zawieszam galerię. jak ktoś chce oglądać zdjęcia to zapraszam na fejsa, dziś powinnam wrzucić zdjęcia. Dziękuje, że mnie odwiedzaliście. Myślę, że jeszcze tu wrócę. :p wszystko w porządku?? xd dobrze się czujesz :evil_lol::diabloti:?? Quote
angineuuka Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 nic, nie mam juuż takiej frajdy z prowadzenia galerii :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Angi']zawieszam galerię. jak ktoś chce oglądać zdjęcia to zapraszam na fejsa, dziś powinnam wrzucić zdjęcia. Dziękuje, że mnie odwiedzaliście. Myślę, że jeszcze tu wrócę. :p Jak zaraz zasadzę kopniaka w cztery litery, to... :mad: Quote
łamAga Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 magdabroy napisał(a):Jak zaraz zasadzę kopniaka w cztery litery, to... :mad: ja specjalnie na tą okazję glaniacza założę :eviltong::mad: Quote
angineuuka Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 ta, już się boję :P przyjedziesz do Opola, to pogadamy. Quote
łamAga Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Angi napisał(a):ta, już się boję :P przyjedziesz do Opola, to pogadamy. ale tam nie będe miała glanów :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Wy się do Opola wybieracie, a mnie tam nie będzie :placz: Czemu ta wystawa nie była teraz jak ja byłam :mad: Quote
łamAga Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='magdabroy']Wy się do Opola wybieracie, a mnie tam nie będzie :placz: Czemu ta wystawa nie była teraz jak ja byłam :mad: nioooo wielkaaaaaa szkoda :-( ehhhhh nie mozna mieć wszystkiego jak widać :-( Quote
*Magda* Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 dOgLoV napisał(a):nioooo wielkaaaaaa szkoda :-( ehhhhh nie mozna mieć wszystkiego jak widać :-( To było by chyba zbyt piękne, jakby udało nam się spotkać :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Opole u mnie nie jest pewne :P cii, chcę wam na koniec zdjęcia dodać ale muszę je zgrać :roll: Quote
*Magda* Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Angi napisał(a): cii, chcę wam na koniec zdjęcia dodać ale muszę je zgrać :roll: No to zgrywaj ;) Quote
łamAga Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 magdabroy napisał(a):To było by chyba zbyt piękne, jakby udało nam się spotkać :evil_lol: kiedyś musi nam się udać :mad::eviltong: widzisz u Angi się cuda dzieją bo nawet multicytat zadziałał :crazyeye: Angi napisał(a):Opole u mnie nie jest pewne :P cii, chcę wam na koniec zdjęcia dodać ale muszę je zgrać :roll: u mnie tez nie jest pewne na 100% bo jak bedzie sędzia który jest na czarnej liście to nie pojedziemy :roll: poczekamy , ja sie nigdzie nie spiesze :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 a mi multicytat nie działa :shake: Quote
angineuuka Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 < - takiego mam głupiego psa :diabloti: Quote
łamAga Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 pogromca rur od odkurzacza :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 i kończę z galerią jak na razie, pa pa :loveu: Quote
Victoria Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Angi napisał(a):i kończę z galerią jak na razie, pa pa :loveu: gupia jesteś :diabloti::mad: Quote
łamAga Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 masz królika ?????????????????????????????????????????????????????????????????????:crazyeye: możesz zamknąć ale drzwi w pokoju :eviltong: Quote
Recommended Posts