łamAga Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 [quote name='Naklejka']Jetsan choruje od jakiegoś czasu i nie wyłazi na spacery ;) No ja nie wiem co z tą Alpiną, kolejny spacer obowiązkowo z nią :mad:[/QUOTE] Ojjjjj biedactwo , a to coś poważnego ? Może Angi ją trzyma w piwnicy i dlatego jej nie widujemy :shake: Quote
angineuuka Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 znów zaczyna mnie boleć kolano, lubie to :loveu: Quote
łamAga Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 [quote name='Angi']znów zaczyna mnie boleć kolano, lubie to :loveu:[/QUOTE] najlepiej zmienić temat :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 moja galeria, więc mogę:eviltong: Quote
łamAga Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 [quote name='Angi']moja galeria, więc mogę:eviltong:[/QUOTE] ale tym dałas potwierdzenie ze coś zrobiłaś Alpinie :placz: Quote
angineuuka Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 [quote name='dOgLoV']ale tym dałas potwierdzenie ze coś zrobiłaś Alpinie :placz:[/QUOTE] sama kiedyś o tym pisałaś, potwierdziłam już wtedy :evil_lol: Quote
Naklejka Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Aga, u mnie wszystko jest opisane. Angi, bordera przecież nie chciałaś, wolałaś setera. Kłamiesz, mieszasz sie w zeznaniach. Quote
angineuuka Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 [quote name='Naklejka']Aga, u mnie wszystko jest opisane. Angi, bordera przecież nie chciałaś, wolałaś setera. Kłamiesz, mieszasz sie w zeznaniach.[/QUOTE] doszłam do wniosku, że seter jest be. Nie jest na topie. Quote
*Magda* Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 [quote name='Angi']doszłam do wniosku, że seter jest be. Nie jest na topie.[/QUOTE] Joreczki zawsze są na topie :diabloti: Quote
Naklejka Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 [quote name='Angi']doszłam do wniosku, że seter jest be. Nie jest na topie.[/QUOTE] No tak. Ale ja tam wolę mało spotykane rasy, drogie, do lansowania się. Tybetany już nie sa tak unikatowe, a Arni jest gupi. Trza je na giełdzie opchnąć i wziać coś innego. Tylko jeszcze nie wiem co. Quote
*Magda* Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 [quote name='dOgLoV'] Może Angi ją trzyma w piwnicy i dlatego jej nie widujemy :shake:[/QUOTE] Gdyby nie to, że Alpina po sterylce, to można by pomyśleć, że Angi na niej zarabia :diabloti: Quote
łamAga Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 [quote name='magdabroy']Gdyby nie to, że Alpina po sterylce, to można by pomyśleć, że Angi na niej zarabia :diabloti:[/QUOTE] a kto wie moze dała ją do cyrku i też zarabia :mad: Quote
marta1624 Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Jeeee!!! :multi:Dokopałam się do całego 1 zdjęcia z Arnikiem :D Quote
angineuuka Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 [quote name='magdabroy']Joreczki zawsze są na topie :diabloti:[/QUOTE] no własnie już nie są. [quote name='Naklejka']No tak. Ale ja tam wolę mało spotykane rasy, drogie, do lansowania się. Tybetany już nie sa tak unikatowe, a Arni jest gupi. Trza je na giełdzie opchnąć i wziać coś innego. Tylko jeszcze nie wiem co.[/QUOTE] komondor może? albo puli, pumi? Quote
Ty$ka Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Angi, podziwiam, że ogarniasz taki zwierzyniec i planujesz kolejne ;p Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Angi handluje zwierzakami na allegro :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='Naklejka']No tak. Ale ja tam wolę mało spotykane rasy, drogie, do lansowania się. Tybetany już nie sa tak unikatowe, a Arni jest gupi. Trza je na giełdzie opchnąć i wziać coś innego. Tylko jeszcze nie wiem co.[/QUOTE] Bierz pudla, swojego nawet oddam, dopłace jeszcze :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 pewnie, mam pseudo przecież a gryzonie rozmnazam na karmówkę! Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='Angi']pewnie, mam pseudo przecież a gryzonie rozmnazam na karmówkę![/QUOTE] ano tak , ej a ostatnio ktoś na fb sie pytał gdzie moze kupić Onka z pseudo :roll: mogłam tą panią do Ciebie wysłać :splat: tak jak dzisiaj byłam u weta i najpierw jedna pani drugiej pani próbowała wmówić że spaniele się goli a pozniej taki chłopczyk przyszedł z jakims takim niewymiarowym spanielem i ta sama pani która miała obcietego spaniela mówi do niego " ale jakiś taki mały ten Twój spaniel " na co chłopiec odparł " bo to miniaturka :mdleje:" nie wytrzymałam i się zaśmiałam , ale patrzyłam w telefon to moze nie zaczaił że to z jego wypowiedzi :roll: Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='marta1624']To ty nie znasz pudli miniaturek? :D[/QUOTE] Taaaaaaaaa na pudla moze jeszcze bym sie złapała ale nie na spaniela :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='marta1624']To ty nie znasz pudli miniaturek? :D[/QUOTE] Chodziło o spaniele :P Quote
Recommended Posts