angineuuka Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 żeby zagrać to też trzeba mieć :P Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 To duuuupa ;P Ale grunt, że próbowałaś ;P Quote
angineuuka Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 fuuuuuuuj, pająk, pająk, paaaaaaaająk :( Quote
angineuuka Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 ja się brzydzę nawet papuciem :lol: strasznie się boję pająków... Quote
łamAga Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Angi napisał(a):ja się brzydzę nawet papuciem :lol: strasznie się boję pająków... ja też :-( Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Rany, nie zabijajcie pająków one też chcą żyć :((( :lol: Ja zawsze pająki wystawiam za okno ;p Quote
łamAga Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ty$ka napisał(a):Rany, nie zabijajcie pająków one też chcą żyć :((( :lol: Ja zawsze pająki wystawiam za okno ;p eheeee wymiatać , a jak Ci tak weźmie i pożre miotłe ??:shocked!: Quote
Victoria Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 'mam roz******* w pokoju, szukam łóżka' przepraszam, musiałam :diabloti::lol: wspomnienia :evil_lol: moj tata zawsze pakuje pajaka do sloika i wystawia za okno.. tak zeby mial rosta droge do domu :evil_lol: fuu nienawidze pajakow. moj pies je zjada :loveu: bleeeee. ostatnio mi się ciagle sni jakies robactwo.. miedzy nnymi 2 ogromne pajaki wiszace mi nad głowa. obudzilam sie z wrzaskiem :p edit: oooo widze dogo cenzuruje niektóre słówka :loveu: Quote
angineuuka Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Ty$ka napisał(a):Rany, nie zabijajcie pająków one też chcą żyć :((( :lol: Ja zawsze pająki wystawiam za okno ;p Jak chce żyć, to niech nie przychodzi obok mnie. :D dOgLoV napisał(a):eheeee wymiatać , a jak Ci tak weźmie i pożre miotłe ?? WŁAŚNIE?:shocked!: Victoria napisał(a):'mam roz******* w pokoju, szukam łóżka' przepraszam, musiałam :diabloti::lol: wspomnienia :evil_lol: moj tata zawsze pakuje pajaka do sloika i wystawia za okno.. tak zeby mial rosta droge do domu :evil_lol: fuu nienawidze pajakow. moj pies je zjada :loveu: bleeeee. ostatnio mi się ciagle sni jakies robactwo.. miedzy nnymi 2 ogromne pajaki wiszace mi nad głowa. obudzilam sie z wrzaskiem :p edit: oooo widze dogo cenzuruje niektóre słówka :loveu: Mój tata to dopiero :evil_lol: zabija, nie paczy na nic :D Mój pies też pożera robactwa. Koty także xdd Quote
angineuuka Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Udanego sylwestra ludzie ; ))) / kupiłam sobie kolejne akwarium :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Nawzajem :) Ja nie używam miotły, ja odnoszę na dwór pająki rękami :P Za to moje kotki uwielbiają polować na wszystko, co mniejsze, a że umieją aportować to zawsze pod nogi przynoszą mi myszki, karaluchy i inne robactwa :loveu: Quote
angineuuka Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 [quote name='dOgLoV']kupiłaś akwa od naklejki ?? nie, na razie nie wiem co z tym faktem wyjdzie :D w kauflandzie są, http://www.diversa.info.pl/prod_346_zestaw_skarb_pirata_hacka.html chciałam po nowym roku kupić sobie akwa na biurko ( nie kula! ). A, że była okazja :PP Już nawet mam tam rybkę :loveu: Quote
angineuuka Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 [quote name='Ty$ka'] dziękujemy :) Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='Angi']nie, na razie nie wiem co z tym faktem wyjdzie :D w kauflandzie są, http://www.diversa.info.pl/prod_346_zestaw_skarb_pirata_hacka.html chciałam po nowym roku kupić sobie akwa na biurko ( nie kula! ). A, że była okazja :PP Już nawet mam tam rybkę :loveu: poka poka ja chce zobaczyć :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 za rok ! :evil_lol: Bojownik, bo co innego :D Chciałam pięknego samca, mam 2/3 miesięczną samiczkę :P Było mi jej szkoda, biedna w tej malusiej kuli. No to ją wzięłam. Babka 3 razy się mnie pytała czy na pewno :evil_lol: może po nowym roku podłącze jej filtr i grzałkę ( zobaczę czy się zmieści :evil_lol: ) do mojego 2 akwa dokupiłam kosiarkę ;) a w 3 mam już full wypas :D Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Angi napisał(a):za rok ! :evil_lol: Bojownik, bo co innego :D Chciałam pięknego samca, mam 2/3 miesięczną samiczkę :P Było mi jej szkoda, biedna w tej malusiej kuli. No to ją wzięłam. Babka 3 razy się mnie pytała czy na pewno :evil_lol: może po nowym roku podłącze jej filtr i grzałkę ( zobaczę czy się zmieści :evil_lol: ) do mojego 2 akwa dokupiłam kosiarkę ;) a w 3 mam już full wypas :D brzmi ciekawie :diabloti: ale ja bym wolała zobaczyć :roll: Quote
angineuuka Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 a co mnie obchodzi że TY byś chciała :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Angi napisał(a):a co mnie obchodzi że TY byś chciała :evil_lol: duzo powinno cie obchodzić , jestem twoją mamą , drugą bo drugą ale mamą :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 wygoogluj sobie : kosiarka ryba i samiczka bojownika :evil_lol: chciałam się zalogować na rybie forum, jednak wiem że by mnie tam od razu zaatakowali :evil_lol: BO JAK MOŻNA TRZYMAĆ BOJOWNIKA W 10 L ?! :o Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='Angi']wygoogluj sobie : kosiarka ryba i samiczka bojownika :evil_lol: chciałam się zalogować na rybie forum, jednak wiem że by mnie tam od razu zaatakowali :evil_lol: BO JAK MOŻNA TRZYMAĆ BOJOWNIKA W 10 L ?! :o e tam , chciałam zobaczyć u Ciebie :eviltong: pewnie tak , mnie zaatakowali że miałam w 25 L :eviltong: Quote
Recommended Posts