Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żelowe są dużo trwalsze i ładniejsze, ale trzeba je robić u kosmetyczki i ona spiłowuje płytkę w paznokciach (więc trochę ją niszczy). A te z kosmetycznego... Kupiłam za 8zł na jedną imprezę w plenerze i nie wiem czy miałam szczęście czy jakąś dobrą firmę trafiłam ale wytrzymały prawie tydzień ;) One lubią odpadać (chociaż jak piszę- mi nie ;)) i trzeba je do paznokci dopasować dobrze bo np mojej kol nie pasują- ona ma bardzo duże płytki paznokci. Ogólnie jak będę robić to zależy od imprezy- na większe lub ważniejsze robię żelówki ;)

Posted

u mnie na osiedlu jest laska co tipsy robi, uczy sie :p
miałam okazje wczoraj widziec jej robotę.. trochę srednia. i nie wiem czy sie decydować, czy tylko tam był bubel ;)

Posted

Ja robiłam tipsy 2x w życiu ;)
Za pierwszym razem wytrzymałam z nimi nie cały tydzień :evil_lol:
Za drugim razem, siostra mi robiła w piątek, w sobotę był ślub, a w niedzielę ściągałam :diabloti:

Posted

Angi napisał(a):
no juz jade :-D

Ale mówię Ci co jest modne teraz ;) Moja mama ma zapisy praktycznie ciągle na hybrydy .. ;) tipsy poszły w zapomnienie :eviltong:

Posted

ja też hybrydy polecam :cool3: jedyna inwazyjność to zmywanie acetonem, a tak to tylko utwardzony lakier, no ale nie przedłużysz.
żele miałam raz, sto lat temu, zniszczyłam płytkę na kolejne lata :roll: co odrosło,to się kruszyło.

jak masz mega mocne pazury to powodzenia, ale jak się łamią i kruszą, to zrobi się jeszcze gorzej po zdjęciu :shake:

Posted

agutka napisał(a):
a ty może jakieś fotki byś wrzuciła co??

Właśnie... wchodzę tu nowa, a zamiast zdjęć psa tylko tipsy, plaza :eviltong: