*Magda* Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Angi napisał(a):fotki? jakie fotki :p Fotka, to takie coś, co robi aparat, jak naciśnie się spust migawki :eviltong: Quote
Pani Profesor Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 to co, małolaty, kto się ze mną przywita na wystawie? :evil_lol: tak serio, to będę na obu dniach, o ile mi nic nie wypadnie... np. dysk :roll::diabloti: Quote
angineuuka Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 a pamiętasz, że obiecałaś nocleg u siebie? :diabloti::cool1: Quote
Pani Profesor Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 co Ty insynuujesz, nic takiego nie było :evil_lol::diabloti: Quote
angineuuka Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 Pani Profesor napisał(a):co Ty insynuujesz, nic takiego nie było :evil_lol::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::cool1: a tak serio, jak pojadę to na jeden dzień :eviltong: Quote
łamAga Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 a do czego ? bo ja ostatnio nieogarnięta we wątkach jestem :oops: Quote
angineuuka Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 mecz, może mnie pokażą w Polsacie :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Ahaaaa , fakt :evil_lol: całkiem możliwe , ostatnio na jednym meczu Sebek wyczaił na widowni jedną nasza znajomą co ma tybetana :diabloti: Quote
angineuuka Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 ubiorę odmienną koszulkę, więc .. :diabloti::evil_lol: Quote
łamAga Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Angi napisał(a):ubiorę odmienną koszulkę, więc .. :diabloti::evil_lol: w ogóle nie ubieraj to na pewno Cię nie przeoczą oczy kamer :eviltong: Quote
angineuuka Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 sądzę, ze by mnie nie wpuścili :eviltong: Jak to wygląda z szelkami samochodowymi dla psów? moze miec swoje + ino pas? Quote
łamAga Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Angi napisał(a):sądzę, ze by mnie nie wpuścili :eviltong: Jak to wygląda z szelkami samochodowymi dla psów? moze miec swoje + ino pas? To zdejmij dopiero na hali :eviltong: wydaje mi sie ze musisz wtedy mieć secjalne szelki z uchwytami do pasów ;) Quote
*Magda* Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Angi, polecam nabyć szelki typowo samochodowe dla psa w komplecie z pasem do zapięcia ;) Te szelki mają szerszy pas, który jest na klatce piersiowej psa i są mocniej szyte niż te "zwykłe" szelki :) Quote
Pani Profesor Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 ja woziłam w zwykłych + pas dopóki nie poczytałam, że w razie wu są bezcelowe :cool3: bo i tak nie mają przeznaczenia do zapewnienia psu bezpieczeństwa, a wręcz przeciwnie - na zwykłych się bardziej pogruchota i nie ma możliwości ucieczki, a teraz Pat jeździ z tyłu luzem, bo się nauczył i jestem na etapie poszukiwania porządnych samochodówek jednak na te "wu" awaryjne. Quote
angineuuka Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 Pani Profesor napisał(a):ja woziłam w zwykłych + pas dopóki nie poczytałam, że w razie wu są bezcelowe :cool3: bo i tak nie mają przeznaczenia do zapewnienia psu bezpieczeństwa, a wręcz przeciwnie - na zwykłych się bardziej pogruchota i nie ma możliwości ucieczki, a teraz Pat jeździ z tyłu luzem, bo się nauczył i jestem na etapie poszukiwania porządnych samochodówek jednak na te "wu" awaryjne. Właśnie też to wiem :roll: tylko ona (Misia) nie usiedzi mi w aucie na miejscu :eviltong: Ale najpierw się dowiem, czy jedziemy na pewno. i czy moge zabrac psa :razz: Quote
Pani Profesor Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Pat początkowo też wyglądał na takiego, co zepsuje mi krew nawet w podróży :diabloti: bo krótkie eskapady okraszone były jękami, darciem mordy, stresem i ruszaniem się przy najmniejszym odgłosie. później odkryliśmy, że warto psa usadzić z tyłu, a nie z przodu między nogami pasażera :cool3: no i przełom nastąpił w podróży 500km, gdzie skapitulował po godzinie i...zasnął. od tego czasu uwielbia podróże, sam wskakuje, siada, później jak się znudzi to leży, ale generalnie jest ok, a początki wyglądały na nie do przebrnięcia ;) Quote
angineuuka Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 żaden z moich psów nie ma problemu z jazdą. ;) jojczenia też nie ma :cool1: Tylko Miś ma lekką podjarkę zmieniającym się otoczeniem. No i chce wystawiać łeb przez okno :cool1: Quote
Leokadia Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Mój cały czas miał podjarkę jak gdzieś jechał, o siedzeniu w nogach nie było mowy, bo cały czas chciał patrzeć przez okno siedząc na kolanach, no i masakrycznie sie wtedy kłaczył, wychodziłam wyglądając jakbym miała ubrane futro:eviltong: Ale przesiadł się do bagażnika i ma i widok, i grzecznie leży, a nawet śpi, tylko też nie wiedziałam, że są do tego specjalne szele, ja po prostu ubierałam zwykłe i przypinałam go. Nie wie ktoś czy drogie takie samochodowe? Quote
angineuuka Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 http://www.zooplus.pl/shop/psy/transporter_klatka_dla_psa/pasy_bezpieczenstwa/30599 ja do bagaznika nie dam :eviltong: Quote
Leokadia Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 O fajne to, i cena ok, trzeba kupić:p Czemu nie do bagażnika?;) Quote
Recommended Posts