Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta1624 napisał(a):
Ja z czasem też pewnie :) Magda wygodnicka :eviltong:

Jakbym była wygodnicka, to bym nie wchodziła na dogo :eviltong: To cholerstwo mi tyle czasu zabiera :mad:
Ja po prostu, jestem na tyle mądra, żeby nie dodawać sobie jeszcze jednego złodzieja czasu, jakim jest fejsbuczek :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Jakbym była wygodnicka, to bym nie wchodziła na dogo :eviltong: To cholerstwo mi tyle czasu zabiera :mad:
Ja po prostu, jestem na tyle mądra, żeby nie dodawać sobie jeszcze jednego złodzieja czasu, jakim jest fejsbuczek :eviltong:

Fakt, to mądre posunięcie :lol:

nie nagadywac mi tu tyle :-P

Kiedy my lubimy nagadywać :evil_lol:

Posted

mimo, ze spotkałam się wczoraj z dość niemiłym komentarzem ws śmierci królika, to chyba za jakiś czas znów się dokrolicze. :p jednak nie będzie to kic z adopcji, tego jestem już pewna ;]

Posted

Angi napisał(a):
mimo, ze spotkałam się wczoraj z dość niemiłym komentarzem ws śmierci królika, to chyba za jakiś czas znów się dokrolicze. :p jednak nie będzie to kic z adopcji, tego jestem już pewna ;]

A jaki komentarz dostałaś? I czemu nie adopcja?

Posted

dOgLoV napisał(a):
też chciałam ale mi się odechciało jak tylko dostałam męża barana :eviltong:
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']widzisz , chciałyśmy mężów a mamy barany :evil_lol:

Kiedyś nawet dostał ode mnie kartkę urodzinową: czarne tło, na niej baran i tekst "Gdzie jesteś mój baranie" :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Kiedyś nawet dostał ode mnie kartkę urodzinową: czarne tło, na niej baran i tekst "Gdzie jesteś mój baranie" :evil_lol:

buahaahahahahaha na pewno sie zniej ucieszył ehehe :eviltong: