angineuuka Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Majkowska napisał(a):Wpadłam bo masz bardzo ładny bannerek :lol: cieszę się :grins: też mi sie podoba :lol: magdabroy napisał(a):Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz :) Najlepiej w domu, żeby się nie ośmieszać :evil_lol: w pokoju! :D Najpierw muszę sobie je mieć na nogach, rozejść :D a potem muszę nauczyc się łazić :D jesu, ale się jaram tym biletem :loveu: Już myślałam, że nie pojadę :evil_lol: nie jest to super miejsce.. no ale jest :lol: A miałam na wystawę trzymać.. :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Nauczysz się chodzić (to tylko ja jestem tępa i do dzisiaj nie umiem :lol:). A ćwieki są zejebczaste :loveu: Quote
angineuuka Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 też się pewnie nie nauczę no ale co tam :lol: i tak kupuję jeszcze baleriny wiec zmienię :D a w nocy to się na boso tańczy :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Angi napisał(a):też się pewnie nie nauczę no ale co tam :lol: i tak kupuję jeszcze baleriny wiec zmienię :D a w nocy to się na boso tańczy :evil_lol: Hehe jak ja szlam na wesele, to założyłam takie super szpilki. Na zmianę wzięłam oczywiście baleriny. Skończyło się tak że cały czas byłam w baletkach, bo w szpilkach się prawie zabiłam (czyt. myłam podłogę sobą :evil_lol:) Quote
angineuuka Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 myć po % też będę :evil_lol: moje pierwsze w życiu szpile.. :o Rozmawiałam dziś z tatą ws. Opola :D Być może sam mnie zawiezie i nie będę musiała się tłuc pociagiem :D Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Ale masz kochanego tatę :loveu: To przez imię, które nosi :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Ale masz kochanego tatę :loveu: To przez imię, które nosi :diabloti: A jak ma na imię? Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):A jak ma na imię? Bogdan :) Quote
angineuuka Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Ale masz kochanego tatę :loveu: To przez imię, które nosi :diabloti: NO BAA :D ale to się okaże gdzieś w rejonie wystawy ;) nie wiadomo czy nie będzie miał lekarza czy coś :) Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Bogdan :) To wszystko wyjaśnia :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):To wszystko wyjaśnia :evil_lol: Oczywiście ;) Każdy Bogdan, to fajny tatuś :D Angi, to w Opolu będziesz mogła do Bodziana mówić "tato" :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Oczywiście ;) Każdy Bogdan, to fajny tatuś :D Angi, to w Opolu będziesz mogła do Bodziana mówić "tato" :evil_lol: Jaki zaszczyt :lol: Quote
angineuuka Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 [quote name='magdabroy']Oczywiście ;) Każdy Bogdan, to fajny tatuś :D Angi, to w Opolu będziesz mogła do Bodziana mówić "tato" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):Jaki zaszczyt :lol: Oczywiście :eviltong: Angi napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: Ucieszy się, że ma prawie dorosłą córkę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Angi napisał(a):a ile on ma lat? 36, więc mógłby być Twoim ojcem :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):36, więc mógłby być Twoim ojcem :diabloti: no mógłby :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Tak więc, nie będzie w tym nic dziwnego :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 tylko trochę nie podobni jesteśmy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Angi napisał(a):tylko trochę nie podobni jesteśmy :evil_lol: Zawsze można powiedzieć, że jesteś podobna do mamy ;) A ja jestem Twoją macochą :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Zawsze można powiedzieć, że jesteś podobna do mamy ;) A ja jestem Twoją macochą :evil_lol: ahaha :evil_lol: dalej nie mogę pojąć co ja zrobiłam :mdleje: :D Quote
angineuuka Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Jak to co, kupiłaś sobie fajne buty :) na których nie potrafię chodzić :lol: Quote
Recommended Posts