angineuuka Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 jak to jest, że jak nie mogę się napić %%% to mam na niego ochotę... :p Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Angi napisał(a):jak to jest, że jak nie mogę się napić %%% to mam na niego ochotę... :p Nie wiem jak to jest, ale pocieszę Cię, że nie tylko Ty tak masz :eviltong: Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 hello, hello :D piękne pogoda :loveu: Prosi się o spacer po lesie.. w tym błocie :loveu: i chyba jadę jutro do zoo :D i zalogowałam się na allo :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 pewnie, że przywiozę :lol: chyba, ze aparatu zapomnę ahahah Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Angi napisał(a):pewnie, że przywiozę :lol: chyba, ze aparatu zapomnę ahahah Przed samy wyjsciem sie sprawdza czy sie go ma ! Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 to mi smsa wyślij, czy wzięłam aparat haha jutro ma być 12 stopni! :lol: a w poniedziałek deszcz. :mdleje: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Jak nie zapomne to wysle ale usisz mi dać swoj numer i Magda też i Marta też bo mi wykasowało całą ksiażkę telefoniczną !!!! mam nuer tylko do mamy taty Sebka i rodzenstwa :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Oj Aga :diabloti: puszczę ci sygnała :diabloti: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Angi napisał(a):Oj Aga :diabloti: puszczę ci sygnała :diabloti: dzieki o pani :diabloti: już mam :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Angi napisał(a):to proszę smsa po 9 :lol: Ejjjj jak wstane do tej godziny :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 bo nie porobię zdjęć i czo to bedzie :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):To zdjęcia przywieź :lol: Angi napisał(a):pewnie, że przywiozę :lol: chyba, ze aparatu zapomnę ahahah Co z tego, że zdjęcia przywiezie, jak ich nie wstawi :diabloti::eviltong: dOgLoV napisał(a):Jak nie zapomne to wysle ale usisz mi dać swoj numer i Magda też i Marta też bo mi wykasowało całą ksiażkę telefoniczną !!!! mam nuer tylko do mamy taty Sebka i rodzenstwa :diabloti: A zasłużyłaś na mój numer? Angi napisał(a):Oj Aga :diabloti: puszczę ci sygnała :diabloti: Ja też Ci zaraz puszczę ;) Powinnaś zatrybić, że to mój, jak się pojawi +49.... :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Zobaczymy jakie zdjęcia mi wyjdą :D Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a): A zasłużyłaś na mój numer? No ba ! kto jak nie ja :diabloti: od razu zatrybiłam :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):No ba ! kto jak nie ja :diabloti: od razu zatrybiłam :diabloti: Oj, nie wiem :mad: Jeszcze Ci nie wybaczyłam ostatniej wpadki :diabloti: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):Oj, nie wiem :mad: Jeszcze Ci nie wybaczyłam ostatniej wpadki :diabloti: Ej w kalendarzu se musze zapisać to będe pamietała :oops: chyba ze zapomne otworzyc kalendarza :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):Ej w kalendarzu se musze zapisać to będe pamietała :oops: chyba ze zapomne otworzyc kalendarza :evil_lol: To se ustaw przypomnienie w telefonie :eviltong: Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 dOgLoV napisał(a):Ej w kalendarzu se musze zapisać to będe pamietała :oops: chyba ze zapomne otworzyc kalendarza :evil_lol: kartkę na lodówkę przyklej :D o moich uro to pamiętałaś, napisałaś mi smsa jakoś 5:30 :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Angi napisał(a): o moich uro to pamiętałaś, napisałaś mi smsa jakoś 5:30 :diabloti: No to teraz Aga, pojechałaś po całości :mad::obrazic: Quote
Recommended Posts